Planet: Απόλυτη καθαριότητα, με αγάπη στον πλανήτη!

Planet: Απόλυτη καθαριότητα, με αγάπη στον πλανήτη!

Σε μια εποχή που ο στόχος για «αφύπνιση» της ελληνικής οικονομίας μέσα από ελληνικά καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και διεθνών προδιαγραφών επαναλαμβάνεται συνεχώς, ο τομέας των απορρυπαντικών είναι δυστυχώς ουραγός.

Έχοντας ως στόχο τόσο την αστραφτερή καθαριότητα, όσο και την προστασία του περιβάλλοντος, η Rolco δημιούργησε τη σειρά οικολογικών προϊόντων καθαρισμού planet.

planet είναι ελληνικά προϊόντα. Παράγονται στην Ελλάδα και διατίθενται στην αγορά από τη Rolco, τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία απορρυπαντικών, με ιστορία 60 χρόνων και με σημαντικές καινοτομίες στο ενεργητικό της όπως η δημιουργία και διάθεση στην Ελλάδα του πρώτου απορρυπαντικού σε σκόνη, του πρώτου υγρού πιάτων και από τον Ιούλιο του 2008 των πρώτων οικολογικών καθαριστικών.

Το φυσικό μας προτέρημα

Tα planet περιέχουν ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης και βιοδιασπώμενα τασιενεργά. Δεν περιέχουν φωσφορικά και δεν είναι δοκιμασμένα σε ζώα. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και συσκευάζονται σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Είναι τα μόνα ελληνικά καθαριστικά προϊόντα πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη διάκριση Ecolabel που απονέμεται σε προϊόντα με υψηλές καθαριστικές αλλά και περιβαλλοντικές επιδόσεις.

Το σήμα Ecolabel στη συσκευασία, πιστοποιεί ότι τα καθαριστικά planet έχουν τουλάχιστον την ίδια καθαριστική ικανότητα με τα κορυφαία συμβατικά προϊόντα, αλλά υπερτερούν ως προς την περιβαλλοντική τους συμπεριφορά.

Καθαριότητα χωρίς συμβιβασμούς, χάρη στις νέες συνθέσεις planet

Σύμφωνα με αποτελέσματα εργαστηριακών πλυσιμάτων στους 60°C, η νέα, εξελιγμένη σύνθεση White & Bright αναβαθμίζει θεαματικά τις απορρυπαντικές επιδόσεις της σκόνης planet και ενισχύει σημαντικά την λευκαντική και καθαριστική της ικανότητα.
Το planet προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα χωρίς να προκαλεί φθορές στις ίνες των ρούχων και ταυτόχρονα χάρη στην ειδική του σύνθεση από ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.

Το υγρό πλυντηρίου planet, εξασφαλίζει αστραφτερή καθαριότητα και σε κρύο νερό. Χάρη στη νέα τεχνολογία Cold & Bright, τα ρούχα λάμπουν από καθαριότητα ακόμα και στους 30°C. Έτσι, όχι μόνο γίνεται εξοικονόμηση ενέργειας αλλά ενισχύεται η προστασία του περιβάλλοντος χωρίς κανένα συμβιβασμό στην καθαριότητα των ρούχων.

Με σεβασμό στο Περιβάλλον

H καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι από τις βασικές προτεραιότητές μας. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων planet για όλο το σπίτι προσφέρει ασύγκριτη καθαρότητα, σεβόμενη το περιβάλλον στο οποίο θα ζήσουν τα παιδιά μας. Οικολογικά πρωτοπόρο, υγιεινά αποτελεσματικό, περιβαλλοντικά δραστήριο και κοινωνικά ευαίσθητο, το planet ταυτίζεται με τον τρόπο ζωής και τον πολιτισμό μας.