Κάμερες και σεκιούριτι στο Δέλτα του Αξιού

Κάμερες και σεκιούριτι στο Δέλτα του Αξιού

Φαντάζεστε μια κάμερα να κρέμεται από ένα δέντρο; Μόνο έτσι θα σταματήσει η κακοποίηση του περιβάλλοντος.

Εμείς οι Έλληνες δεν παίρνουμε από λόγια και ό,τι πρόστιμα κι αν έχουν επιβληθεί, όσες απαγορεύσεις κι αν έχουν τεθεί, όσο λογικά κι αν είναι όλα αυτά, δεν σταματάμε με τίποτα να δρούμε σε βάρος του περιβάλλοντος. Έτσι λοιπόν, ο Δήμος Δέλτα κατέφυγε στην έσχατη λύση προκειμένου να προστατεύσει το Δέλτα Αξιού, Λουδία και Αλιάκμονα από την ανεξέλεγκτη εναπόθεση μπαζών και ογκωδών αντικειμένων.

Αυτή δεν είναι τίποτε άλλο από την εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης της περιοχής με κάμερες και με τον εποπτικό έλεγχο εταιρείας σεκιούριτι που μαζί με τη Δημοτική Αστυνομία πραγματοποιεί περιπολίες στην περιοχή. Όπως είναι προφανές, είναι πολλοί αυτοί που δεν δίνουν δεκάρα για την οικολογική καταστροφή που προκαλούν στην περιοχή, παρακάμπτοντας κάθε νόμο και περιορισμό που έχει τεθεί για την περιοχή.

Πλέον, οι υπάλληλοι φωτογραφίζουν και βιντεοσκοπούν οτιδήποτε φαίνεται ύποπτο και επιβάλλουν πρόστιμα άμεσα. Μολονότι η ιδέα της κάμερας ακόμα και στη φύση δεν είναι καθόλου θελκτική, ελπίζουμε πως το συγκεκριμένο σύστημα θα αποβεί αποτελεσματικό.