Απίστευτο σκάνδαλο στην Ουκρανία: 8χρονη… blogger έχει σχέση με 13χρονο αγόρι (photos)

Απίστευτο σκάνδαλο στην Ουκρανία: 8χρονη… blogger έχει σχέση με 13χρονο αγόρι (photos)

Η μητέρα του κοριτσιού έχει δώσει τη συγκατάθεσή της!

Απίστευτος σάλος έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία, με την υπόθεση της 8χρονης Milana Makhanets η οποία είναι… blogger, εργάζεται ως μοντέλο και έχει εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram. Όχι, ο σάλος δεν έχει ξεσπάσει για την ενασχόληση της μικρής με το blogging-ενώ κανονικά θα έπρεπε- αλλά γιατί η χαριτωμένη μικρούλα αποφάσισε να κάνει σχέση με… 13χρονο επίσης blogger!

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσω του προφίλ της στο Instagram, ενώ ακολούθησαν φωτογραφίες όπου δείχνουν τη Milana και τον αγαπημένο της Pasha Pai να φιλιούνται ή να… ποζάρουν με τα εσώρουχα!

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, οι αντιδράσεις ήταν αμέτρητες γεγονός που προκάλεσε τη… μυστηριώδη εξαφάνιση των επίμαχων φωτογραφιών, ενώ τα φώτα έχουν στραφεί στη μητέρα της μικρής, Darya, η οποία φαίνεται να αδιαφορεί για τη… λογική, και ευλογεί τη σχέση των δύο παιδιών!

«Είναι η ζωή τους, θα βρουν μόνοι τους την άκρη», δηλώνει και κάπως έτσι στήνεται το λαϊκό δικαστήριο, με ψυχολόγους, δικηγόρους και δημοσιογράφους να παίρνουν τον λόγο και να κατηγορούν τη μητέρα ότι θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την κόρη της.

Δες περισσότερες λεπτομέρειες στην παρακάτω gallery: