Στους λόφους, κορίτσια, στους λόφους

Στους λόφους, κορίτσια, στους λόφους

Καθαρά Δευτέρα ή αλλιώς ευκαιρία για βόλτες στη φύση.

Η Καθαρά Δευτέρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με τη φύση. Αντί, λοιπόν, να κουρνιάσετε με την οικογένειά σας σε κάποια ταβέρνα σκεφτείτε μήπως αδράξετε την ευκαιρία και κάνετε μια μικρή εκδρομή. Και όταν λέμε εκδρομή δεν εννοούμε απαραίτητα να ξεσπιτωθείτε, αλλά ακόμα και κοντά στην έδρα σας να κάνετε κάτι το διαφορετικό.

Επειδή, όμως, σήμερα η ημέρα προβλέπεται λίγο βροχερή και το πέταγμα του χαρταετού ολίγον δύσκολο δοκιμάστε εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης. Θα μας πείτε, γίνεται χωρίς ταραμά, λαγάνα και λίγο χταποδάκι; Φυσικά και γίνεται, ενώ μπορείτε όπου βρείτε ένα μέρος που σας αρέσει να απλώσετε το καρό τραπεζομαντηλάκι σας και να επιδοθείτε σε πικ νικ.

Έτσι μπορείτε να επισκεφτείτε έναν ιππικό όμιλο και να κάνετε μια βόλτα με άλογα (υπάρχουν πολλές προσφορές για τη σημερινή ημέρα), ή να επισκεφτείτε έναν ζωολογικό κήπο έτσι ώστε τα παιδιά σας να εξοικειωθούν με τα ζώα. Ακόμη μπορείτε να κάνετε επίσκεψη σε μουσεία, μια βόλτα στο Ζάππειο και τον Εθνικό κήπο, ενώ για αυτούς που δεν φοβούνται την πολυκοσμία ο λόφος του Φιλοπάππου είναι το hot spot της ημέρας για τους Αθηναίους.

Φυσικά και η θάλασσα δεν πάει πίσω. Μπορείτε να κατηφορίσετε στην πιο κοντινή σας παραλία και να περπατήσετε πλάι στο κύμα (αν ο καιρός το επιτρέπει στην περιοχή σας) ή να καβαλήσετε τα ποδήλατά σας και σαν γνήσιες hipster να επιδοθείτε σε τσάρκες μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Καλά κούλουμα!