Μαζί συνεχίζουμε… να προστατεύουμε την ελληνική φύση!

Μαζί συνεχίζουμε… να προστατεύουμε την ελληνική φύση!

Και αυτή τη χρονιά, συμμετέχουμε όλοι στην επιλογή των δράσεων που υλοποιούν το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, σε συνεργασία με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ.

Συνεχίζοντας να δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για το περιβάλλον και τη φροντίδα της ελληνικής φύσης, που είναι και η πολυτιμότερη κληρονομιά μας, το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ προχωρά, και φέτος, σε μία ακόμα περιβαλλοντική πρωτοβουλία.

Για την συμμετοχή και ευαισθητοποίηση όλων μας, στην τόσο σημαντική προσπάθεια, ΑΥΡΑ και ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ μας προσκαλούν σε έναν διαγωνισμό μέσα από τον οποίο μας δίνεται η ευκαιρία να ενημερωνόμαστε για την κάθε περιοχή που μπορεί να συμμετάσχει στις νέες δράσεις του 2012 και δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε από μία έως τρεις από αυτές. Λεπτομέρειες θα βρούμε στην σελίδα του φυσικού μεταλλικού νερού ΑΥΡΑ στο Facebook.

avra


Οι δράσεις περιλαμβάνουν δέκα περιοχές, με ξεχωριστά φυσικά προβλήματα και ιδιαιτερότητες που χρειάζονται τη φροντίδα μας. Μέσα από την εφαρμογή μπορούμε να ενημερωθούμε για κάθε μία από αυτές και να κάνουμε την επιλογή μας ώστε να τους δώσουμε την ευκαιρία να γίνουν ξανά πηγή πρασίνου και ομορφιάς.

Αποκλειστικά για την προώθηση των περιοχών που συμμετέχουν στην ενέργεια, μάλιστα, διαμορφώθηκε και το νέο τηλεοπτικό σποτ του διαγωνισμού! Έτσι, και φέτος, ευχή όλων είναι οι δράσεις που θα επιλεγούν τελικά από όλους μας να εξελιχθούν για ακόμη μία φορά σε γιορτή για το περιβάλλον, με την ενθουσιώδη συμμετοχή όλων!