Έξυπνα tips για να είστε οικολόγος ακόμα και στο… γυμναστήριο!

Έξυπνα tips για να είστε οικολόγος ακόμα και στο… γυμναστήριο!

Γιατί αν είσαι οικολόγος, είσαι παντού...

Διαβάζουμε άρθρα για το πώς να είμαστε οικολόγοι στο σπίτι, πώς να ψωνίζουμε αλλά και για το πώς να ντυνόμαστε οικολογικά. Ήρθε η ώρα να ψηφίσουμε υπέρ της οικολογίας και στο γυμναστήριο! Πώς;


Aκολουθήστε τα απλά αυτά tips που μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά τον πλανήτη μας:


1.Αγοράστε «πράσινα» αθλητικά παπούτσια: Οι περισσότερες αθλητικές εταιρείες έχουν απορρίψει τη χρήση PVC στην κατασκευή των παπουτσιών τους. Φροντίστε να διαβάζετε τις ετικέτες πριν τα αγοράσετε. Επιπλέον, καλό θα ήταν να μην πετάτε τα παλιά σας αθλητικά, χαρίστε τα ή ανακυκλώστε τα.

2.Σταματήστε να αγοράζετε πλαστικά μπουκάλια νερού. Έχετε σκεφτεί πόσα μπουκαλάκια μπορεί να καταναλώνεται εβδομαδιαίως; Tο πλαστικό είναι από τους βασικότερους εχθρούς του περιβάλλοντος. Αντικαταστήστε το πλαστικό μπουκάλι με ένα ανοξείδωτο. Μπορείτε να αγοράσετε ένα μεταλλικό μπουκάλι και να το κουβαλάτε πάντα μαζί σας. Δεν ξοδεύετε χρήματα και παράλληλα προστατεύετε τη Γη.


3.Αγοράστε στρώμα του pilates ή της yoga, από οικολογικά υλικά: Υπάρχουν πολλά στην αγορά από καουτσούκ,βαμβάκι ή κάνναβη. Αποφύγετε αυτά που έχουν σαν βασικό υλικό το PVC.

Διαβάστε ακόμα:

Μάθε πώς θα είσαι in fashion με... οικολογικό τρόπο!

Καθημερινά tips για την προστασία του περιβάλλοντος

Tips για μία πιο «πράσινη» κουζίνα