Αναποδιές στη κουζίνα

Αναποδιές στη κουζίνα

Όχι όμως από αυτές που έχετε συνηθίσει, μιας και οι συγκεκριμένες θα γίνουν ο καλύτερος βοηθός σας στο μαγείρεμα.

Πόσες φορές έχετε αποφασίσει να μαγειρέψετε κάτι με τα χεράκια σας και καταλήγετε να τρέχετε πάνω κάτω στο σπίτι, μία για να ελέγχετε τα φαγητά που βράζουν/ψήνονται/τηγανίζονται, μία για να τσεκάρετε ξανά και ξανά τις συνταγές στις σημειώσεις και μία για να ψάχνετε στο google τους απαιτούμενους χρόνους ψησίματος ή κάποια άλλη βασική πληροφορία που δεν γνωρίζετε; Σίγουρα η συγκεκριμένη εικόνα όλο και κάτι θα σας θυμίζει.

Γι' αυτό, έχουμε να σας προτείνουμε μια αγορά που θα σας κάνει να παίζετε τους κανόνες της μαγειρικής στα δάχτυλά σας, στην κυριολεξία. Πρόκειται για μια απλή, βαμβακερή ποδιά σε ουδέτερο μπεζ χρώμα. Η ποδιά αυτή όμως, εκτός από τη κλασική χρήση του να προστατεύει τα ρούχα σας από τυχόν ατυχήματα, χρησιμεύει και ως τσελεμεντές.

Βλέπετε, στο κάτω μέρος της βρίσκονται τυπωμένες όλες οι απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές που χρειάζεται κάθε επίδοξος μάγειρας για οτιδήποτε και αν θέλει να δημιουργήσει στη κουζίνα, ώστε να μην τρέχετε σαν τους τρελούς τελευταία στιγμή και με τη χύτρα να ξεχειλίζει από αφρούς, για να σιγουρευτείτε ποια είναι η στάνταρ ώρα που πρέπει να αφήσετε το φαγητό να βράσει. Στα συν της ποδιάς, είναι πως όλες οι οδηγίες αναγράφονται ανάποδα, ώστε με ένα απλό σήκωμα να μπορείτε να διαβάσετε εύκολα και γρήγορα ότι χρειάζεστε.

Ετοιμάστε λοιπόν τις κατσαρόλες σας και κάντε κλικ εδώ για να την αποκτήσετε.