Είναι η κάμερα το «μέσο» για να γίνεις influencer;

Είναι η κάμερα το «μέσο» για να γίνεις influencer;

Πόσο εύκολο είναι όμως, να αποκτήσεις τη δύναμη να επηρεάζεις τις καταναλωτικές αποφάσεις των διαδικτυακών σου ακολούθων;

Λατρεύεις τις φωτογραφίες και τα social media και παρακολουθείς συνεχώς τις νέες τάσεις που κάνουν την εμφάνισή τους, τόσο σε ό,τι αφορά στη μόδα όσο και το wellbeing. Με λίγα λόγια, αισθάνεσαι πως διαθέτεις τη βάση για γίνεις η επόμενη influencer του Instagram.

Πόσο εύκολο είναι όμως, να αποκτήσεις τη δύναμη να επηρεάζεις τις καταναλωτικές αποφάσεις των διαδικτυακών σου ακολούθων; Στην περίπτωση που επιθυμείς πραγματικά να διαπρέψεις στα κοινωνικά δίκτυα, τότε σίγουρα αξίζει να ανακαλύψεις τα κατάλληλα «εργαλεία» και να εστιάσεις την προσοχή σου σε αρκετές παραμέτρους που μπορούν να «απογειώσουν» τα influencing skills σου. Κατά την άποψή μας, βέβαια, όσα tips και αν σου δώσουν οι φίλες και οι γνωστές σου, η κάμερα -και δη η τριπλή- αποτελεί εν έτει 2019 το μέσο για να φτάσεις πιο εύκολα και γρήγορα στον στόχο σου. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να μάθεις το γιατί δίνουμε τόσο μεγάλη βάση στην κάμερα και την ίδια ώρα, να ανακαλύψεις όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά στα οποία αξίζει να επενδύσεις.

Το ποιοτικό και σχετικό περιεχόμενο στην εποχή της εικόνας

Στην εποχή της εικόνας και των social media, μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Προκειμένου, λοιπόν, να «χτίσεις» το πιστό σου κοινό στο Instagram, πρέπει να επενδύσεις σε καλές και ποιοτικές φωτογραφίες οι οποίες θα στηρίζονται σε μία συγκεκριμένη αισθητική και θα εκφράζουν την προσωπικότητά σου ή -το concept και τα μηνύματα που θέλεις να περάσεις μέσα από τον λογαριασμό σου. Για να το πετύχεις αυτό, θα χρειαστεί να προμηθευτείς με ένα «έξυπνο» κινητό που θα διαθέτει μία εξίσου «έξυπνη» κάμερα. Το smartphone αποτελεί το βασικό «όπλο» των influencers και σίγουρα θα σε εξυπηρετήσει καλύτερα από μία επαγγελματική κάμερα αφού θα μπορείς να το παίρνεις μαζί σου παντού. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάς πως μία όμορφη εικόνα τραβάει το ενδιαφέρον και μπορεί να σου φέρει τον επόμενο follower. Ωστόσο, το περιεχόμενο σου πρέπει να είναι πάντα σχετικό με τη φιλοσοφία που πρεσβεύεις ή θέλεις να αναδείξεις. Πίσω από κάθε φωτογραφία, λοιπόν, καλό είναι να υπάρχει και το κατάλληλο «σενάριο».

bb

Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και πες «ναι» στο ΑΙ Beautification

Το γιατί η κάμερα αποτελεί τον «βασιλιά» των selfie και τον καλύτερο φίλο των απανταχού influencer δεν είναι τυχαίο. Ένα κινητό με μία κάμερα που μπορεί να κάνει τη μαγεία, πραγματικότητα, θα σου λύσει τα χέρια σε πολλές περιστάσεις και θα σε βοηθήσει να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Διότι αν πιστεύεις πως οι influencer που ακολουθείς είναι απλώς αψεγάδιαστες, τότε πλανάσαι πλάνην οικτράν. Ιδού, λοιπόν, τα χαρακτηριστικά τα οποία καλό είναι να έχει το επόμενο smartphone σου. Το πρώτο είναι ένας φακός 32MP που θα σου προσφέρει τη δυνατότητα μεγέθυνσης των αγαπημένων σου selfie ώστε να μην χάνεις καμία λεπτομέρεια. Το δεύτερο αγαπημένο μας στοιχείο είναι το λογισμικό ΑΙ Beautification και η σειρά HONOR 20 Lite -που πολλές αγαπημένες μας influencer χρησιμοποιούν- διαθέτει και τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά!

Σε ό,τι αφορά στο ΑΙ Beautification δε, αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως φανερώνει το ίδιο το όνομά του, προσθέτει δυνατότητες επεξεργασίας των selfie σου για ένα εντυπωσιακό και άκρως φυσικό αποτέλεσμα. Χάρη σε αυτό, για παράδειγμα, θα μπορείς να ρυθμίζεις τον τόνο του δέρματός σου, να αφαιρείς την ακμή, να αδυνατίζεις το πρόσωπό σου, να κάνεις την επιδερμίδα σου να μην δείχνει λιπαρή, να αφαιρείς τις μαύρες σακούλες από τα μάτια και μεταξύ άλλων, να κάνεις τα δοντάκια σου πιο λευκά. Με λίγα λόγια, είναι ένα πραγματικό εργαλείο ομορφιάς στα χέρια σου.

zzcc

Προσπάθησε να έχεις άψογο φυσικό look σε κάθε selfie

Τι άλλο προσέχουν ΠΑΝΤΑ στις selfie τους οι αγαπημένες σου influencer; Μα φυσικά τον φωτισμό. Για να τραβήξεις την τέλεια φωτογραφία χωρίς να σε πονέσει το χέρι σου και να χάσεις πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σου, θα χρειαστείς ένα κινητό που διαθέτει τεχνολογία φωτισμού εικόνας για εντυπωσιακές selfie, σε κάθε συνθήκη. Το φυσικό look και στις selfies είναι το ζητούμενο για μία influencer σήμερα και για να το πετύχεις, οι φωτογραφίες σου πρέπει να έχουν φωτεινότητα και ευκρίνεια, ανεξάρτητα από το πού προέρχεται το φως. Η τεχνολογία φωτισμού και ο φακός των 32MP που προαναφέραμε, θα σε βοηθήσουν να τραβήξεις τις ωραιότερες selfie, κάθε στιγμή της ημέρας.

Φρόντισε να έχουν όλες οι φωτογραφίες σου επαγγελματικό αποτέλεσμα

Τρία ακόμη σημαντικά στοιχεία αξίζει να προσέξεις σε ό,τι αφορά στην κάμερα του κινητού σου: Να έχει ευρυγώνιο φακό που θα σου προσφέρει ευρύτερη προοπτική και να διαθέτει μία βασική κάμερα που θα αιχμαλωτίζει τη λάμψη της κάθε στιγμής. Για παράδειγμα, η βασική κάμερα ΑΙ 24MP με τους τρεις φακούς, σου επιτρέπει ουσιαστικά να έχεις ένα ιδιωτικό φωτογραφικό στούντιο σε κάθε φως. Με λίγα λόγια, θα προσφέρει στο φωτογραφικό περιεχόμενο του λογαριασμού σου στο Instagram ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα. Και πίστεψέ μας, αν θέλεις να είσαι μία επιτυχημένη influencer, πρέπει να είσαι και να δείχνεις επαγγελματίας!

nnbbb

Τα SOS extra features που κάθε influencer λαμβάνει υπόψη της

Αφού μελετήσεις τα βασικά και απαραίτητα στοιχεία για εικόνες σου, μην ξεχάσεις να δώσεις βάση σε δυο ακόμη χαρακτηριστικά που θα σε εξυπηρετήσουν πολύ και θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις. Το πρώτο είναι να βρεις ένα «έξυπνο» κινητό με πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, όπως τα 128GB των κινητών της σειράς HONOR 20 Lite, για να τραβάς αμέτρητες εικόνες μέχρι να βρεις την κατάλληλη -και να μην χρειάζεται να τις διαγράψεις πριν τη ώρα τους λόγω έλλειψης χώρου. Το δεύτερο αφορά στην έξυπνη επικοινωνία ΑΙ στην οποία αξίζει σίγουρα να επενδύσεις, καθώς θα σου δίνει τη δυνατότητα να μένεις συνδεδεμένη παντού!

5554

Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα και δώσεις πραγματικά βάση στην κάμερα που θα χρησιμοποιείς για να τραβάς τις εικόνες για τα social media σου, δεν θα απογοητευτείς. Το να γίνεις μία επιτυχημένη influencer, δεν είναι εύκολο. Θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις την κατάλληλη ιδέα και θεματική πίσω από τον λογαριασμό σου, θα χρειαστεί να γίνεις πιο κοινωνική και θα πρέπει να αρχίσεις να βγαίνεις έξω πιο συχνά και να απαθανατίζεις κάθε στιγμή της ζωής σου. Με τα κατάλληλα εργαλεία είναι όμως, εφικτό. Και αν δεν καταφέρεις να αποκτήσεις δεκάδες χιλιάδες ακολούθους, να θυμάσαι πως οι micro-influencers (δηλαδή οι influencers που διαθέτουν από 1.000 μέχρι 10.000 followers) αποτελούν ό,τι πιο «hot» σε ό,τι αφορά στο κομμάτι του ψηφιακού marketing σήμερα! Σίγουρα μπορείς να «χτίσεις» και εσύ το δικό σου κοινό με τις κατάλληλες φωτογραφίες!

Ανακαλύψτε περισσότερα στο Instagram @honor_greece!