Γιατί όλοι οι Έλληνες gamers μιλούν ξαφνικά για το Fiber to the Home;

3 SHARES

Η τεχνολογία που μας πηγαίνει με ταχύτητες… φωτός στην ψηφιακή εποχή και προσφέρει αξεπέραστες online εμπειρίες

Όταν τον περασμένο μήνα ένας τεράστιος αστεροειδής κατέστρεψε το νησί του Fortnite, «βυθίζοντας» στο μαύρο το πιο δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι όλων των εποχών, οι gamers στην Ελλάδα και τον κόσμο βρέθηκαν ξαφνικά σε κατάσταση πανικού.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν «φωτιά» από εκατομμύρια παίκτες, οι οποίοι αδυνατούσαν να αποδεχθούν το γεγονός ότι το αγαπημένο τους παιχνίδι «έκλεινε» τη 10η σεζόν του με αυτόν τον τρόπο και κυρίως, πως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να παίζουν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

Έπειτα από το αρχικό σοκ και με τη σκέψη των απανταχού gamers στην 11η σεζόν του διάσημου online game, τα πράγματα ηρέμησαν, τουλάχιστον μέχρι προσφάτως. Διότι τις τελευταίες ημέρες, ένα άλλο θέμα που αφορά στο online gaming άρχισε να αναδύεται μέσα από τα social media, παίρνοντας μάλιστα μεγάλες διαστάσεις και εκτός της gaming κοινότητας.

Ξαφνικά, οι gamers στη χώρα μας σταμάτησαν να υπεραναλύουν τα πάντα αναφορικά με τον χαμό στο Fortnite και άρχισαν να μιλούν για το FTTH, δηλαδή το Fiber to the Home. Με τους Έλληνες, λοιπόν, να συγκαταλέγονται στους «πρωταθλητές» της Ευρώπης στο online gaming, δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχει τεράστιο ενδιαφέρον να βάλουμε το FTTH κάτω από το «μικροσκόπιό» μας για να ανακαλύψουμε τους λόγους για τους οποίους έχει γίνει «talk of the town» στην κοινότητα των gamers -και όχι μόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

3 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ