ΓΕΡΜΑΝΟΣ G-Prime: Πώς οι χριστουγεννιάτικες αγορές γίνονται μία διασκεδαστική εμπειρία από το μέλλον

ΓΕΡΜΑΝΟΣ G-Prime: Πώς οι χριστουγεννιάτικες αγορές γίνονται μία διασκεδαστική εμπειρία από το μέλλον

Αν πάλι σου έχει απομείνει ελάχιστος χρόνος μέχρι την ανταλλαγή των δώρων, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι. 

Μετά από πολυήμερα γράψε-σβήσε, προσθαφαιρέσεις έστω και την τελευταία στιγμή, τελικά κατάφερες να ολοκληρώσεις τη λίστα με τους παραλήπτες των χριστουγεννιάτικων δώρων σου. Μπορεί ο σοφός λαός να ισχυρίζεται πως «η κίνηση μετράει», γεγονός που αληθεύει εν μέρη, ωστόσο ιδανικά θα ήθελες να τους χαρίσεις κάτι το οποίο θα τους εξυπηρετεί, κάνοντας την κατά τα άλλα απαιτητική καθημερινότητά πολύ πιο εύκολη, ξεκούραστη και άνετη. Αυτός είναι και ο λόγος που φέτος ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΑ ΔΩΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!

Αν πάλι σου έχει απομείνει ελάχιστος χρόνος μέχρι την ανταλλαγή των δώρων, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι. Η κοσμοσυρροή που επικρατεί τις εορταστικές μέρες στα πολυκαταστήματα δεν είναι διόλου ευχάριστη, όμως υπάρχει τρόπος να κάνεις άνετα τις αγορές σου σε ένα καλαίσθητο και σύγχρονο περιβάλλον στα Βριλήσσια και την Αγία Παρασκευή!

Διάβασε, λοιπόν, το κείμενο που ακολουθεί και ανακάλυψε τα νέα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στα οποία «κρύβονται» τα δώρα που όλοι θα πουν ΝΑΙ και θα θέλουν να βρουν φέτος κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Στην «καρδιά» της τεχνολογίας

Είσαι κάτοικος βορείων προαστίων; Αν η απάντηση είναι θετική, τότε σίγουρα έχει «πάρει» το μάτι σου τα μεγάλα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που άνοιξαν στα Βριλήσσια και την Αγία Παρασκευή, «καλωσορίζοντας» όλους εμάς στην «καρδιά» της τεχνολογίας. Αν πάλι διαμένεις σε κάποια άλλη περιοχή, τότε τα υπερσύγχρονα G-PrIme καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι η ιδανική αφορμή για να ανηφορίσεις προς τα βόρεια! Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι τα καταλληλότερα μέρη για να πραγματοποιήσεις τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου, χωρίς όμως να χάσεις την υπομονή σου. Έχοντας δημιουργήσει μία πρωτότυπη επιδαπέδια οριοθέτηση για κάθε προϊοντική κατηγορία και αυτόνομες εμπορικές ζώνες, δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί πόσο κόσμο θα συναντήσεις, αφού μπορείς να περιηγηθείς… like a queen μέσα σε αυτά, χωρίς να χρονοτριβείς ή να ταλαιπωρείσαι αναζητώντας τον εκάστοτε διάδρομο μέσα στο απόλυτο… χάος!

xaosss

Μία βιωματική αγοραστική εμπειρία

Εμπλουτίζοντας τα δύο νέα του καταστήματα με ακόμη περισσότερα live demos, connectivity υπηρεσίες και βιωματικές γωνιές, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ κάνει τον… μαραθώνιο των χριστουγεννιάτικων αγορών πολύ πιο «αληθινό» και διασκεδαστικό, αλλά και τις επιλογές των δώρων πολύ πιο σίγουρες. Επιπλέον, η ιδιαίτερη αισθητική industrial «πινελιά», οι μεταλλικές λεπτομέρειες, οι μοναδικές ανοιχτές οροφές που «προδίδουν» τα στοιχεία της κατασκευής, καθώς και η επιβλητική πρόσοψη των καταστημάτων, δημιουργούν δύο μοντέρνα δείγματα αρχιτεκτονικής που αξίζουν και με το παραπάνω την επίσκεψή σου.

episkepsi

Πες «ναι» στα πιο σύγχρονα ΔΩΡΑ ΚΑΙ gadget!

Όσον αφορά τώρα στα δώρα που θα επιλέξεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να είσαι βέβαιη πως εκεί θα βρεις γρήγορα και εύκολα, smartphones, απίθανα wearables, προηγμένα gadget και άλλα δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας για τον καθένα ξεχωριστά. Περνώντας από τις «γωνίες» smart home, gaming corner, TV corner, music, fitness και λαμβάνοντας την καθοδήγηση και τις συμβουλές των εξειδικευμένων Tech Experts, δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να αμφιβάλεις πως το γιορτινό σου πακέτο θα ενθουσιάσει και με το παραπάνω τον παραλήπτη του!

Extra tip: Σε περίπτωση που τον τελευταίο καιρό το smartphone σου κάνει «νερά», μην ρισκάρεις να σε βρει η νέα δεκαετία δίχως αυτό. Εμπιστεύσου τις υπηρεσίες του πιστοποιημένου service point και εκείνοι θα λύσουν οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα σε χρόνο dt!

dtttt

Λίγες μόνο μέρες έμειναν μέχρι το εορταστικό… unboxing! Μην χάνεις, λοιπόν, άλλο χρόνο! Επισκέψου σήμερα ένα από τα δύο νέα μεγαλύτερα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα Βριλήσσια και την Αγία Παρασκευή, και πες ΝΑΙ στα πιο ευρηματικά και high tech δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα!