Ψάχνεις νέο laptop; Οι γιορτινές προσφορές και οι premium επιλογές που αξίζει να «χτυπήσεις»

Ψάχνεις νέο laptop; Οι γιορτινές προσφορές και οι premium επιλογές που αξίζει να «χτυπήσεις»

Προσπαθώ να θυμηθώ πόσες φορές έχω κατηγορήσει το παλιό μου laptop για το γεγονός ότι βγήκα εκτός deadline, ότι «πάγωσα» για ακόμη μια φορά στη βιντεοκλήση με τους συναδέλφους στο Zoom ή για το ότι άργησα να στείλω την παρουσίαση, ωστόσο, έχω χάσει πλέον το μέτρημα.

Η φράση «πρέπει να πάρω καινούριο laptop» ακούγεται πλέον συχνά τόσο από τα δικά μου χείλη, όσο και των φίλων και φυσικά των συναδέλφων μου και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι συμβαίνει το ίδιο και στη δική σου περίπτωση. Ενδεχομένως θα έπρεπε να είχαμε αντιληφθεί ήδη από το πρώτο lockdown ότι το παλιό μας laptop δεν θα μπορούσε να αντέξει τόση τηλεκπαίδευση, τόση τηλεργασία, τόσες βιντεοκλήσεις, τόσες παρουσιάσεις, τόσο online shopping, τόσα downloads, τόσες ταινίες και τόσες σειρές.

Το θέμα είναι ότι πλέον, όχι μόνο έχουμε αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι να διαθέτουμε έναν premium φορητό υπολογιστή, αλλά και πόσο απαραίτητος θα μας είναι στο εξής, αφού πιθανότατα θα συνεχίσουμε να φέρνουμε εις πέρας πολλές από τις καθημερινές υποχρεώσεις, μέσω διαδικτύου.

Γιατί στα γράφω όλα αυτά; Διότι ήρθε επιτέλους η ώρα να καταλάβεις ότι αξίζει πραγματικά να επενδύσεις σε ένα νέο laptop, ειδικότερα ενόψει Χριστουγέννων. Αν δεν «το έχεις» με την τεχνολογία και δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις την αναζήτησή σου, στη λίστα που ακολουθεί θα βρεις τα premium laptops και τις γιορτινές προσφορές που αξίζουν τώρα την προσοχή σου.

Επαγγελματική απόδοση και άνεση σε άλλο επίπεδο

Αν οι βασικοί λόγοι που χρειάζεσαι ένα laptop είναι η εργασία και τα μαθήματα σου, τότε ρίξε μια ματιά στο MateBook X Pro. Θα το βρεις σε γιορτινή προσφορά στη Huawei και αξίζει την προσοχή σου διότι εκτός από απίστευτα κομψό, βολικό και ελαφρύ, είναι εξοπλισμένο με μια ευαίσθητη οθόνη αφής και έχει μεγάλη και άνετη οθόνη 13,9 ιντσών, που δεν κουράζει τα μάτια και είναι ιδανική για ανάγνωση, γραφή και φυσικά, «μαραθώνιους» σειρών και ταινιών. Στα plus του περιλαμβάνεται η απίστευτη αποτελεσματικότητα πολλαπλών εργασιών, η ταχύτερη επεξεργασία εικόνας και το γεγονός ότι προσφέρει μια μοναδική εμπειρία συνδεσιμότητας κάθε φορά.

fora copy

Μικρό αλλά… θαυματουργό

Στη λίστα με τις Xmas offers της Huawei περιλαμβάνεται επίσης το MateBook 13. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν μικρό, αλλά πολύ κομψό και δυνατό φορητό υπολογιστή που θα μπορείς να παίρνεις άνετα μαζί σου παντού. Σκέψου απλώς ότι έχει βάρος μόλις 1,31 κιλά! Τι άλλο αξίζει να γνωρίζεις για αυτό; Ότι διαθέτει μια εντυπωσιακή FullView Οθόνη 13 ιντσών, έχει μεγάλη χωρητικότητα και μεγάλη μπαταρία 41,8 Wh -που σου προσφέρει τη δυνατότητα να συνεχίζεις με αμείωτη ενέργεια την εργασία, τα μαθήματα ή τους «μαραθώνιους» σειρών σου- ενώ μεταξύ άλλων, με ένα απλό πάτημα και χάρη στο Huawei Share σου επιτρέπει να εμφανίζεις την οθόνη του κινητού σου σε αυτό, για να μεταφέρεις ή να επεξεργάζεσαι αρχεία! Πόσο πιο pro;

pro

Οθόνη αφής, δύναμη και λεπτό όσο μια σελίδα Α4

Από τη λίστα μου δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει το premium Huawei MateBook X.

Συνδυάζει κομψό σχεδιασμό και πρωτοποριακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά και με βάρος μόλις 1 κιλό, είναι σίγουρα ένα απίστευτα ελαφρύ laptop, που θα χωρά άνετα στο backpack σου. Ουσιαστικά, πρόκειται για το πρώτο laptop με oθόνη 3K Infinite FullView Display για εκπληκτική ποιότητα εικόνας, η οποία λειτουργεί και ως οθόνη αφής! Χάρη στον επεξεργαστή Intel® Core™ 10ης γενιάς που διαθέτει δε, επιτυγχάνει επίσης μέγιστη απόδοση και ενδείκνυται για καθημερινή χρήση, ενώ μεταξύ άλλων σου δίνει την ευκαιρία να χειρίζεσαι από αυτό τόσο το PC, όσο και το smartphone σου, κάνοντας για παράδειγμα βιντεοκλήσεις ή μεταφέροντας και κάνοντας επεξεργασία αρχείων. Στα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνεται ακόμη το ότι υποστηρίζει Wi-Fi 6, τo οποίο επιτυγχάνει τρεις φορές μεγαλύτερη ταχύτητα στη μεταφορά δεδομένων, σε σχέση με το Wi-Fi 5!

wifiii

Ευέλικτο, αξιόπιστο, ελαφρύ και πανίσχυρο

Αν αναζητείς μία συσκευή υψηλών προδιαγραφών σε χαμηλότερη τιμή, τότε το MateBook 14 είναι μια ιδανική επιλογή για εσένα. Διαθέτει επεξεργαστή 7nm AMD Ryzen™, μνήμη RAM 16GB και οθόνη HUAWEI FullView Display, συμβατή με λειτουργία Multi-screen Collaboration, δηλαδή χαρακτηριστικά που απογειώνουν την εμπειρία χρήσης. Τα χρώματα της οθόνης στο συγκεκριμένο laptop είναι επίσης τόσο «ζωντανά» που θα απολαμβάνεις κάθε φορά που βλέπεις μία ταινία ή μια σειρά, μία απολαυστική εμπειρία θέασης, ενώ με βάρος 1,49 κιλά και επιφάνεια που προσφέρει ασφαλές και σταθερό κράτημα, θα το παίρνεις μαζί σου παντού, με μεγάλη άνεση. Όσο για τη μπαταρία του, μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ώρες συνεχούς video playback, επιτρέποντάς σου να παρακολουθείς την αγαπημένη σου σειρά εν κινήσει, χωρίς να ψάχνεις για… πρίζα.

prizAAA

Και tablet και laptop μαζί!

Είναι tablet; Είναι laptop; Είναι και τα δύο μαζί και ακόμη περισσότερα. Ο λόγος για το MatePad Pro που βρίσκεται σε προσφορά από τη Huawei και θα γίνει ο συνεργάτης σου σε κάθε everyday task και σε κάθε στιγμή χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία απίστευτα κομψή και ελαφριά συσκευή που θα μπορείς να έχεις μαζί σου παντού και δη, με στυλ και θα σε βοηθάει να εργάζεσαι με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ευκολία. Στα plus του περιλαμβάνεται το γεγονός ότι χάρη στο Intelligent Pen που διαθέτει, θα μπορείς να γράφεις, να κυκλώνεις να σχεδιάζεις και να επεξεργάζεσαι ακόμη καλύτερα, ό,τι θέλεις, ενώ δεν γίνεται να μην αναφέρω ότι φορτίζει απίστευτα γρήγορα, έχει υψηλή απόδοση μπαταρίας και μεταξύ άλλων, ότι συνδέοντας σε αυτό το έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιό του, μπορείς να το μετατρέπεις σε ένα mini laptop. Από εμένα είναι «ναι»!

lllaptop

Ελαφριά, κομψά, με απίστευτες οθόνες και πολύ δυνατά

To MateBook D 14" και το MateBook D 15" είναι δύο ακόμη laptops που θα βρεις σε προσφορά τώρα και σίγουρα αξίζουν την προσοχή σου. Βλέπεις, πέρα από το ότι είναι ελαφριά και κομψά -δηλαδή απίστευτα βολικά για κάθε σημείο του σπιτιού και για τα παίρνεις μαζί σου εκτός, όποτε το θελήσεις- είναι και δυνατά, σε πολλά σημεία. Συγκεκριμένα, το HUAWEI MateBook D 14 διαθέτει μια σχεδόν ατελείωτη οθόνη FullView 14 ιντσών, που σου επιτρέπει να είσαι απίστευτα άνετη όταν εργάζεσαι ή παρακολουθείς ταινίες και σειρές. Χάρη στον δυνατό επεξεργαστή που διαθέτει δε, σου προσφέρει επίσης υψηλές αποδόσεις, ενώ είναι εξοπλισμένο και με μια εξαιρετική μπαταρία 56 Wh3, γεγονός που σημαίνει πως αν έχεις ολοήμερες συναντήσεις ή συνεχόμενα μαθήματα, θα κρατάει όλη την ημέρα, με μία μόνο φόρτιση. Όσο για το HUAWEI MateBook D 15, διαθέτει μια όμορφη IPS FullView οθόνη 15,6 ιντσών, φιλοξενεί δύο υποδοχές σκληρών δίσκων για να προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ταχύτητας και ισχύος, ενώ μεταξύ άλλων η οθόνη του μειώνει σημαντικά το μπλε φως που επηρεάζει και κουράζει τα μάτια.

matiaaa

Αν θέλεις να κάνεις, λοιπόν, τη νέα σου καθημερινότητα πιο εύκολη και αποτελεσματική, τώρα είναι η ώρα να πεις επιτέλους «αντίο» στο παλιό σου laptop που συνεχώς «κολλάει» και δεν μπορείς να παίρνεις μαζί σου πουθενά και να το αντικαταστήσεις με έναν νέο, premium φορητό υπολογιστή που θα σε συνοδεύει παντού και θα κάνει τις ώρες της εργασίας, της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας ακόμη πιο άνετες. Το ποιο laptop θα επιλέξεις, εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Το σίγουρο είναι πως τώρα, μπορείς να ανακαλύψεις πολλές επιλογές και προσφορές. Κάνε, λοιπόν, ένα premium δώρο στον εαυτό σου αυτά τα Χριστούγεννα και μην ταλαιπωρείσαι άλλο!