Welcome 2021! Τα high tech δώρα για εσένα που θα φέρουν στην επιφάνεια τη wellness σου πλευρά

Welcome 2021! Τα high tech δώρα για εσένα που θα φέρουν στην επιφάνεια τη wellness σου πλευρά

Στην πρώτη θέση των μελλοντικών μας στόχων, βρίσκεται -για μία ακόμη χρονιά- η ευεξία, δηλαδή το απαραίτητο «συστατικό» για να απολαμβάνουμε καθημερινά μία ωφέλιμη και πιο ισορροπημένη ποιότητα ζωής.

Βρισκόμαστε λίγες μόλις ημέρες πριν την εκπνοή μίας παράξενης χρονιάς και η προσοχή μας, έχει στραφεί απόλυτα στην καταγραφή των resolutions για το 2021! Οι μήνες που προηγήθηκαν και κατά τη διάρκεια των οποίων μείναμε περισσότερο σπίτι, αποτέλεσαν μία εξαιρετική ευκαιρία να επανεξετάσουμε τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής μας, αναγνωρίζοντας ποια είναι τα πράγματα που θέλουμε να αλλάξουμε από τη νέα χρονιά, με σκοπό να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας. Ακριβώς για αυτό, στην πρώτη θέση των μελλοντικών μας στόχων, βρίσκεται -για μία ακόμη χρονιά- η ευεξία, δηλαδή το απαραίτητο «συστατικό» για να απολαμβάνουμε καθημερινά μία ωφέλιμη και πιο ισορροπημένη ποιότητα ζωής.

Η αλήθεια είναι πως, όσο συνειδητοποιημένες και αν είμαστε για τις αλλαγές που σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε μέσα στους επόμενους μήνες, δεν είναι εύκολο να μεταβάλουμε από τη μία ημέρα στην άλλη τον τρόπο ζωής μας. Χρειάζεται υπομονή, καθημερινή προσπάθεια και προσήλωση, ώστε βήμα-βήμα να οδηγηθούμε σταδιακά στην καλύτερη δυνατή εκδοχή μας. Παρόλα αυτά, έχει σημασία να γνωρίζουμε πως αυτή τη «μάχη» δεν θα τη δώσουμε μόνες, αλλά θα έχουμε στο πλευρό μας τα υπερσύγχρονα, high tech χριστουγεννιάτικα δώρα που αξίζουν μία ξεχωριστή θέση κάτω από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας και φυσικά, στην καθημερινότητά μας!

Εάν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποια είναι τα δώρα ευεξίας που θα σε βοηθήσουν να φέρεις στην επιφάνεια τη wellness πλευρά σου, παρακάτω έχω συγκεντρώσει μία άκρως κατατοπιστική λίστα για να επιλέξεις εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Ένας πιστός trainer που καταγράφει κάθε σου κίνηση

Για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει όσον αφορά στο fitness κομμάτι της ζωής σου, χρειάζεσαι απαραίτητα έναν προπονητή. Διότι κάθε fit queenette που σέβεται τον εαυτό της, έχει έναν trainer στο πλευρό της, να την ενημερώνει για την πρόοδό της. Το ίδιο ακριβώς θα κάνεις και εσύ, λοιπόν, φορώντας ένα σύγχρονο activity tracker στον καρπό σου. Η λίστα με τα wearables που μπορείς να επιλέξεις είναι πραγματικά ατελείωτη, εγώ όμως σου προτείνω να εμπιστευτείς το αδιάβροχο Xiaomi Mi Smart Band 5 Black και Pink, το κομψό και διακριτικό βραχιόλι δραστηριότητας που είναι συμβατό με κάθε λογισμικό και το οποίο χρησιμεύει για κάθε είδος προπόνησης, όπως το περπάτημα, το τρέξιμο, η κολύμβηση και η ποδηλασία.

Εναλλακτικά, υπάρχει και το Huawei Band 4 Pro σε κόκκινο χρώμα, το οποίο θα… παρακολουθεί τον ρυθμό της καρδιάς σου, τα βήματα, τον ύπνο σου αλλά και τις θερμίδες που καταναλώνεις. Όποιο από τα δύο και αν επιλέξεις -ή εάν θέλεις να ανακαλύψεις ακόμη περισσότερες επιλογές από activity trackers- το ψηφιακό κατάστημα του Public, είναι το μέρος στο οποίο θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να μετράς με απόλυτη ακρίβεια κάθε σου δραστηριότητα μέσα στο 2021.

rologia

Ένα smartwatch «πολυεργαλείο» που σε ακολουθεί παντού

Για εσένα βέβαια που «παίζεις» την τεχνολογία στα δάχτυλα και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο πέρα από το καλύτερο, η επιλογή είναι -σχεδόν- μονόδρομος και πρόκειται για τα νέα smartwatches που φέρουν την υπογραφή της Apple, δηλαδή τα Apple Watch Series 6! Πρόκειται για τα πιο όμορφα και σύγχρονα wearables που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, ενώ διαθέτουν μία μεγάλη γκάμα από λουράκια για να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σου. Πιο συγκεκριμένα, το Aluminum Space Gray Sport Band Black και το Aluminum Blue Sport Band Deep Navy, κυκλοφορούν σε μέγεθος 42mm που είναι ιδανικό για τον καρπό σου, ενώ διαθέτουν διπύρηνο επεξεργαστή και μία οθόνη always-on Retina με ανεπανάληπτη αίσθηση γραφικών! Έχουν, μάλιστα, ενσωματωμένο GPS, πυξίδα, γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο, ενώ είναι απόλυτα ανθεκτικά στο νερό, φτάνοντας έως και τα 50 μέτρα βάθος.

vathoss

Πέρα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αυτό που κάνει τα συγκεκριμένα μοντέλα να ξεχωρίζουν , είναι οι ειδικές λειτουργίες καρδιακών παλμών, μέτρησης οξυγόνου στο αίμα και φυσικά, η δυνατότητα EGG, δηλαδή ο ενσωματωμένος ηλεκτροκαρδιογράφος που σου επιτρέπει να πραγματοποιείς ηλεκτροκαρδιογράφημα ανά πάσα στιγμή! Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και πιο οικονομικές αλλά εξίσου λειτουργικές συσκευές όπως είναι το υβριδικό Garmin Vivomove HR Sport, το κομψό smartwatch σε μοναδική rose gold απόχρωση και λευκό λουράκι, το οποίο διαθέτει κρυστάλλινη οθόνη OLED με «κρυφή» οθόνη αφής και αναλογικούς δείκτες, ενώ παρακολουθεί τη συνολική ευεξία σου μέσα από σύγχρονες λειτουργίες, όπως η καταγραφή της καθημερινής πίεσης και το χρονόμετρο χαλάρωσης που σε βοηθά να διαχειρίζεσαι καλύτερα το στρες.

rrrrrooologiaaa

Εάν θέλεις, λοιπόν, το 2021 να είναι η χρονιά που θα «καλωσορίσεις» τον πιο fit εαυτό σου, ένα από τα παραπάνω χριστουγεννιάτικα δώρα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει κάτω από το δέντρο σου. Για την ώρα, το μόνο που έχεις να κάνεις για να σε βρει πανέτοιμη η νέα χρονιά, είναι να επιλέξεις τo smartwatch που ταιριάζει στο στυλ και τις ανάγκες σου και θα σε συντροφεύει στις μελλοντικές σου περιπέτειες, μέσα από τη μεγάλη γκάμα wearables που διαθέτει το ψηφιακό κατάστημα του Public!

Extra info: το Public.gr σε περιμένει 24 ώρες το 24ωρο για τις παραγγελίες σου με παραλαβή από το κατάστημα της επιλογής σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ως τρόπο παράδοσης το click away κατά την παραγγελία σου και να παραλάβεις σε συγκεκριμένη ώρα. Υπάρχει όμως και μία κατηγορία προϊόντων τα οποία μπορείς να προμηθευτείς απευθείας από το κοντινότερο κατάστημα Public. Τα βιβλιοπωλεία των καταστημάτων Public είναι ανοιχτά και σε περιμένουν χωρίς ραντεβού, για να ψωνίσεις τα αγαπημένα σου βιβλίο-δώρα ανά πάσα στιγμή.