Κάτι για εσένα: Τα tech δώρα που θα κάνουν πιο ξέγνοιαστο και θετικό το 2021

Κάτι για εσένα: Τα tech δώρα που θα κάνουν πιο ξέγνοιαστο και θετικό το 2021

Eσύ έφτιαξες τη λίστα σου; 

Μένουν λίγες μόνο ημέρες μέχρι να πούμε «αντίο» στην παράξενη χρονιά που διανύουμε και εμείς, έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε όνειρα και σχέδια για το 2021, θέτοντας η καθεμιά τα δικά της resolutions! Ναι, η αλήθεια είναι πως το 2020 μας στέρησε πολλά, όμως ταυτόχρονα, μας έδωσε τη δυνατότητα να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στον εαυτό μας, να καταλάβουμε τι θέλουμε να αλλάξουμε και τι να κρατήσουμε, με αποτέλεσμα πλέον, να γνωρίζουμε λίγο καλύτερα τι προσδοκούμε από τη νέα χρονιά και φυσικά, από εμάς τις ίδιες.

Και αν υπάρχει κάτι που όλες ομόφωνα επιθυμούμε από το 2021, αυτό είναι σίγουρα μία ξέγνοιαστη καθημερινότητα γεμάτη αισιοδοξία και… ακαταμάχητο στυλ! Μία καθημερινότητα που θα αντανακλά αυτό που πραγματικά είμαστε και κάθε μέρα, με μικρά βήματα, θα μας φέρνει πιο κοντά στις γυναίκες που ονειρευόμαστε να γίνουμε.

Πώς θα πετύχουμε όλα αυτά; Κάνοντας το κατάλληλο χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό μας, το δώρο εκείνο που θα μας συντροφεύει στις συναρπαστικές περιπέτειες που μας περιμένουν. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία σύντομη λίστα με τα πιο ξεχωριστά high tech Huawei* δώρα που αποτελούν τη «χρυσή» τομή ανάμεσα στο στυλ και τη λειτουργικότητα και τα οποία θα βρεις τώρα σε χριστουγεννιάτικες τιμές και προσφορές. Το σίγουρο είναι πως αξίζει να τα προσθέσεις κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, ώστε να σε βρει η αλλαγή του χρόνου πανέτοιμη για την εκπλήρωση των νέων σου στόχων!

Για εσένα που θέλεις να ανακηρυχθείς η «βασίλισσα» του wellness

Το 2020 ήταν μία χρονιά που σου έδωσε πολλά και σημαντικά μαθήματα ζωής, όμως το πιο σημαντικό από αυτά, ήταν το ότι σε βοήθησε να καταλάβεις τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει ο τρόπος ζωής σου για την προστασία της υγείας σου. Αυτός είναι και ο λόγος που η ευεξία αξίζει να είναι ένα από τα βασικά ζητούμενά σου για τη νέα χρονιά, αφού ξέρεις πως παραμένοντας πιστή σε έναν wellness τρόπο ζωής, θα ακτινοβολείς ομορφιά και υγεία κάθε μέρα.

Για να το καταφέρεις βέβαια, χρειάζεσαι και το ανάλογο αξεσουάρ, δηλαδή ένα σύγχρονο smartwatch που θα καταγράφει με απόλυτη ακρίβεια τις βασικές λειτουργίες του οργανισμού σου. Η δική μας έρευνα αγοράς για τα tech και wellness δώρα που αξίζει να κάνουμε σε εμάς φέτος, ξεχωρίζει το καινοτόμο Watch Fit της Huawei, που θα βρεις τώρα σε προνομιακή, χριστουγεννιάτικη τιμή. Πρόκειται για μία εξαιρετική επιλογή για smartwatch, καθώς είναι συμβατό και με Android συσκευές αλλά και IOS, διαθέτει ένα κομψό και μοντέρνο design που ταιριάζει με κάθε σου εμφάνιση και δεν θα θέλεις να βγάζεις από τον καρπό σου! Να αναφέρουμε απλώς ότι περιλαμβάνει 96 διαφορετικά προγράμματα προπόνησης, ενώ παρακολουθεί καθημερινά τους καρδιακούς παλμούς, την ποιότητα του ύπνου, τα επίπεδα του στρες στον οργανισμό και τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα (SPO2) σου, ενώ διαθέτει και μία επιπλέον εφαρμογή που σου επιτρέπει να παρακολουθείς τον κύκλο της περιόδου σου! Δεν υπάρχει αμφιβολία, λοιπόν, πως με αυτό το smartwatch στο πλευρό σου, το 2021 θα είναι η χρονιά που θα ανακηρυχθείς σε «βασίλισσα» τη ευεξίας.

huawei

Για εσένα που θες να γυμνάζεσαι με το δικό σου προσωπικό στυλ

Εάν η σωματική άσκηση αποτελεί για εσένα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, αλλά τα wearables που κυκλοφορούν στην αγορά δεν ανταποκρίνονται στο κλασικό και κομψό στυλ που σε χαρακτηρίζει, υπάρχει τρόπος να συνδυάσεις και τα δύο, σε ένα και μόνο αξεσουάρ. Αυτό που χρειάζεσαι, λοιπόν, είναι ένα smartwatch το οποίο θα σου παρέχει δεκάδες προγράμματα προπόνησης, χωρίς όμως να κάνει εκπτώσεις στην αισθητική σου. Και όπως όλα δείχνουν, η Huwaei έχει εισακούσει τις… προσευχές σου, για αυτό και κυκλοφόρησε δύο νέες, γυναικείες εκδοχές του πολυσυζητημένου Huawei Watch GT2, δηλαδή το GT2 Female Gold και το GT2 Female White. Και τα δύο είναι συμβατά με Android συσκευές αλλά και IOS, βρίσκονται τώρα σε προσφορά και χαρίζουν μοναδικό στυλ και έναν «αέρα» αυτοπεποίθησης σε κάθε γυναίκα. Διότι αποτελούν κλασικά κομμάτια υψηλής αισθητικής, τα οποία είναι ταυτόχρονα απολύτως αδιάβροχα, διαθέτουν έναν ισχυρό επεξεργαστή Kirin A1 και εκτός από πολλά και διαφορετικά προγράμματα προπόνησης, περιλαμβάνουν προηγμένες τεχνολογίες όπως η TruSeen™, η TruSleep™ και η TruRelax™. Να είσαι σίγουρη πως φορώντας ένα από τα δύο στον καρπό σου, οι επιδόσεις και οι προπονήσεις σου μέσα θα «απογειωθούν» το 2021 -το ίδιο και οι εμφανίσεις σου!

hhhuawei

Για εσένα που θέλεις να μοιράζεσαι την κάθε σου στιγμή

Αν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, η παρουσία των δικών σου ανθρώπων ήταν αυτό το «κάτι» που σου έλειπε περισσότερο, τότε το 2021 θα είναι η χρονιά που θα αναπληρώσεις όλο τον χαμένο χρόνο μαζί τους. Η αλήθεια είναι πως όσο όμορφες στιγμές και αν έζησες μέσα σε αυτή την παράξενη χρονιά, δεν είχαν την ίδια αξία εφόσον δεν μπορούσες να τις μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να δώσεις μία υπόσχεση στον εαυτό σου: Πως ό,τι και αν σε περιμένει στο μέλλον, δεν θα αφήσεις ούτε μία στιγμή να πάει χαμένη δίχως να τη μοιραστείς. Και σε αυτό θα σε βοηθήσουν τα P40 lite E και P40 Lite, τα δύο πρωτοποριακά smartphones της Huawei με τον μοντέρνο χρωματικό σχεδιασμό και την τριπλή και τετραπλή κάμερα αντίστοιχα, που θα βρεις τώρα σε γιορτινές προσφορές. Απαθανατίζουν μοναδικές φωτογραφικές λήψεις που κάνουν τα likes και τις «καρδούλες» να «πέφτουν» βροχή στα SoMe και όποιο από τα δύο και αν επιλέξεις, θα είσαι σίγουρη πως το 2021 θα είναι η χρονιά που θα σου αφήσει τα πιο πολλά… ντοκουμέντα και τις πιο όμορφες αναμνήσεις στο προσωπικό σου άλμπουμ.

hhuaaawei

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Ανακάλυψε σήμερα τα χριστουγεννιάτικα, tech δώρα που θα εκπληρώσουν τις επιθυμίες σου για τη νέα χρονιά και θα κάνουν το 2021 πιο ξέγνοιαστο και θετικό! Θα τα βρεις όλα τώρα στον «κατάλογο» των χριστουγεννιάτικων προσφορών για τα προϊόντα Huawei!

*Θα βρεις όλα τα προϊόντα σε προσφορά μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της κορυφαίας εταιρείας τεχνολογίας και συγκεκριμένα, μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.