Huawei Valentine’s Day: H ακαταμάχητη προσφορά που θα ανεβάσει τους ρυθμούς της καρδιάς σας!

Huawei Valentine’s Day: H ακαταμάχητη προσφορά που θα ανεβάσει τους ρυθμούς της καρδιάς σας!

Ο φετινός εορτασμός του Αγίου Βαλεντίνου, θα είναι διαφορετικός. Ωστόσο, ακόμη και αν δεν επισκεφτείς ένα γκουρμέ εστιατόριο για να γιορτάσεις, υπάρχουν αρκετές επιλογές στις οποίες αξίζει να στραφείς, προκειμένου να απολαύσεις την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου και να νιώσεις τους παλμούς της καρδιάς σου να ανεβαίνουν.

Τι και αν δεν συνήθιζες να γιορτάζεις την 14η Φεβρουαρίου; Έχεις κάθε λόγο για πεις «ναι» στη φετινή Valentine’s Day. Γιατί; Διότι απλούστατα αποτελεί μία αφορμή για να βγεις από τη ρουτίνα της νέας σου καθημερινότητας, να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και πάνω από όλα, να δημιουργήσεις νέες αναμνήσεις με τον σύντροφό σου.

Να θυμάσαι πως μπορεί ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος να είναι διαφορετικός όμως, οτιδήποτε διαφορετικό, μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για νέες εμπειρίες. Στην περίπτωση, λοιπόν, που χρειάζεσαι λίγη έμπνευση τόσο σε ό,τι αφορά στο τι δώρο θα πάρεις στον καλό σου, όσο και στο πώς θα καταφέρεις να γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων για το 2021, συνέχισε να διαβάζεις!

Τρέχοντας στον ρυθμό της καρδιάς σας

Εκτός από το να περάσετε όλη την ημέρα στο σπίτι, η ακόμη καλύτερη επιλογή που έχετε στη διάθεσή σας, είναι να φορέσετε τα αθλητικά σας ρούχα και παπούτσια, να βγείτε έξω και να επισκεφτείτε ένα γήπεδο ή ένα πάρκο για να ασκηθείτε. Από απλό περπάτημα μέχρι power walking, jogging και δυναμικό τρέξιμο. Το τι θα κάνετε, εξαρτάται από την όρεξή σας. Το σημαντικό είναι να κάνετε κάτι διαφορετικό, το οποίο, ωστόσο, θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Στην περίπτωση δε που θέλεις να εκπλήξεις τον καλό σου με ένα ρομαντικό και ξεχωριστό δώρο και ταυτόχρονα, να τον κάνεις να δει γενικά με πιο θετική ματιά τις κοινές σας προπονήσεις, τότε σου έχουμε καλά νέα. Διότι μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου, «τρέχει» μια ακαταμάχητη, άκρως ρομαντική και high tech προσφορά, η οποία θα σου επιτρέψει να συνδεθείς ακόμη περισσότερο με τον σύντροφό σου. Βλέπεις, παίρνοντας δώρο στον φίλο σου ένα Huawei Watch GT 2 Pro, θα πάρεις τώρα δώρο για εσένα το Huawei Watch FIT -το πρώτο smartwatch της Huawei με παραλληλόγραμμη οθόνη! Και τι πιο ταιριαστό δώρο υπάρχει για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου από την καταγραφή των καρδιακών σας παλμών;

huaweiii

Ανεβάζοντας μαζί παλμούς στο σπίτι

Η φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου «πέφτει» Κυριακή. Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα δεν θα εργάζεστε και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε την ημέρα μαζί. Τι μπορείτε να κάνετε, λοιπόν, για να γιορτάσετε; Όσο παράξενο και αν φαντάζει, οι επιλογές της νέας πραγματικότητας, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μία από αυτές, είναι φυσικά το να ανεβάσετε μαζί παλμούς, μετατρέποντας το σαλόνι σας σε γυμναστήριο ή στούντιο yoga. Δοκίμασε να κάνεις αυτή την πρόταση στον καλό σου και το πιθανότερο είναι πως θα εκτιμήσει το γεγονός πως σκέφτηκες κάτι που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Θα φορέσετε τα smartwatches σας και θα ανεβάσετε παλμούς μαζί! Άλλωστε, εκτός από στυλάτο, το Huawei Watch GT 2 Pro διαθέτει δεκάδες λειτουργίες για παρακολούθηση φυσικής άσκησης και υγείας, παρέχοντας δε ακόμη και δυνατότητα μουσικής αναπαραγωγής και «έξυπνη» λειτουργία ύπνου. Όσο για το Huawei Watch FIT, αποτελεί τη νέα τάση στα smartwatches -και όχι άδικα- αφού διαθέτει 96 προγράμματα προπόνησης, εντυπωσιακά animations γρήγορης προπόνησης που κάνουν την άθληση ακόμα πιο διασκεδαστική, είναι προγραμματισμένο να καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το στρες και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα, ενώ διαθέτει και εφαρμογή παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου! Τι άλλο να ζητήσεις;

roloi

Το special μενού που θα σας γεμίσει ενέργεια μετά την high tech προπόνηση

Τέλος, ένας υπέροχος τρόπος για να ολοκληρώσετε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, να δημιουργήσετε νέες αναμνήσεις και να έρθετε πιο κοντά, είναι το να απολαύσετε μαζί ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι. Θα σας προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεστε έπειτα από τη ρομαντική σας high tech προπόνηση εντός ή εκτός σπιτιού και θα σας χαλαρώσει. Στην περίπτωση δε που δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να μείνετε στα ίδια και τα ίδια, μπορείτε να δοκιμάσετε να παραγγείλετε φαγητό απ’ έξω, επιλέγοντας μία όχι και τόσο συνηθισμένη κουζίνα που θα εκπλήξει τους ουρανίσκους σας. Τι θα λέγατε για ταϊλανδέζικο, βιετναμέζικο ή λιβανέζικο μενού για τον Άγιο Βαλεντίνο;

balentino

Ακόμη και αν δεν πιστεύετε στον Άγιο Βαλεντίνο, η φετινή ημέρα των ερωτευμένων, αποτελεί την αφορμή για να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, για να βιώσετε νέες εμπειρίες και πάνω από όλα, για να ακούσετε τις καρδιές σας -μεταφορικά και κυριολεκτικά- με τη βοήθεια ενός ρομαντικού και ταυτόχρονα, high tech δώρου. Μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου, λοιπόν, πάρε στον σύντροφό σου το Huawei Watch GT 2 Pro και μαζί με αυτό, απέκτησε δωρεάν ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Huawei, το Huawei Watch FIT!

Το σίγουρο είναι πως τα δύο αυτά smartwatches, θα σας βοηθήσουν να ανεβάζετε πιο συχνά μαζί τους καρδιακούς σας παλμούς και κυρίως, θα σας δώσουν την έμπνευση να εντάξετε στην καθημερινότητά σας μία ωφέλιμη για την ευεξία σας δραστηριότητα, που θα σας φέρνει ακόμη πιο κοντά! Με λίγα λόγια, feel your beat of love με αυτή την ακαταμάχητη Huawei Valentine’s Day προσφορά!