Αυτή την εφαρμογή αξίζει να την «κατεβάσεις» στο smartphone σου

Αυτή την εφαρμογή αξίζει να την «κατεβάσεις» στο smartphone σου

Τι αναζητάς από ένα app; Να είναι εύχρηστο, να είναι πρακτικό και όταν το χρησιμοποιείς να σου δίνει κάτι… πίσω. Πόσες τέτοιες εφαρμογές μπορείς να βρεις; Όχι πολλές. 

Με την πληθώρα των apps που είναι διαθέσιμα για το smartphone σου -είτε είναι iPhone, είτε κάποια Android συσκευή- είναι ένα μεγάλο ζήτημα ποιες είναι εκείνες που και θα «κατεβάσεις», αλλά και θα χρησιμοποιήσεις.

Τι αναζητάς από ένα app; Να είναι εύχρηστο, να είναι πρακτικό και όταν το χρησιμοποιείς να σου δίνει κάτι… πίσω. Πόσες τέτοιες εφαρμογές μπορείς να βρεις; Όχι πολλές. Και από αυτές που αξίζει και να «κατεβάσεις» και να χρησιμοποιήσεις, πολύ απλά γιατί είναι ένα application που σε επιβραβεύει για κάθε σου κίνηση είναι το G App, η εφαρμογή που έχει δημιουργήσει η ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Μία εφαρμογή που μπορείς να βρεις τόσο στο App Store όσο στο Google Play, αλλά και στο App Gallery και πρόσφατα συμπλήρωσε 1 χρόνο από τη διάθεσή της κατά τη διάρκεια του οποίου ο αριθμός των downloads ξεπέρασε τις 125.000! Αριθμός εντυπωσιακός θα έλεγε κάποιος, όμως αν δεις τι μπορείς να κάνεις, τότε μάλλον σου φαίνεται λογικό ότι υπήρξε τέτοιο ενδιαφέρον.

Τι είναι το G Αpp

Θα σου πούμε εμείς που και το κατεβάσαμε και το χρησιμοποιήσαμε και το… λατρέψαμε! Είναι πρακτικά μία εφαρμογή που απευθύνεται σε όσους και όσες είτε αγαπούν την τεχνολογία, είτε ψάχνουν ένα app που και θα τους ενημερώσει πώς να αξιοποιήσουν διάφορα προϊόντα και θα τους ψυχαγωγήσει και θα τους επιβραβεύσει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να «κατεβάσεις» την εφαρμογή, να συνδεθείς και να αρχίσεις να τη χρησιμοποιείς.

Picture2 copy

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αρχίσεις να ασχολείσαι με το G App. Καταρχάς γιατί μπορείς να κερδίσεις πόντους με τις αγορές σου στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή στο www.germanos.gr. Πόντους που μπορείς στη συνέχεια να εξαργυρώσεις σε εκπτωτικά κουπόνια (5€, 10€, 20€, 50€) για τις επόμενες αγορές σου. Σημειωτέων πως πόντους κερδίζεις με κάθε κίνηση που κάνεις στο G Αpp: Από την εγγραφή στην εφαρμογή και την εβδομαδιαία σύνδεση στο app μέχρι και όταν προσκαλείς φίλες και φίλους να «κατεβάσουν» το app. Κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι κάθε Τρίτη κερδίζεις διπλάσιους πόντους με τις αγορές σου!

Μπορείς ακόμη να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς με δώρα τεχνολογίας. Αν σου αρέσουν οι προκλήσεις, είναι ένας ωραίος τρόπος και να περνάς ευχάριστα μερικά λεπτά και να κερδίζεις πρακτικά και χρήσιμα δώρα. Διαθέσιμους θα βρεις διαγωνισμούς με αρκετό ενδιαφέρον που σε κάνουν να αισθάνεσαι την πρόκληση!