Όταν η θήκη του κινητού σου έχει Swarovski, χρώμα, αντοχή και αντιβακτηριδιακή δράση!

Όταν η θήκη του κινητού σου έχει Swarovski, χρώμα, αντοχή και αντιβακτηριδιακή δράση!

Τα τελευταία χρόνια και δη, τους τελευταίους μήνες, τα κινητά μας τηλέφωνα μετατράπηκαν στις προεκτάσεις των χεριών και των εαυτών μας. 

Από την εργασία μέχρι την ψυχαγωγία και από την άσκηση μέσω online βίντεο και εφαρμογών μέχρι την επικοινωνία με τους αγαπημένους μας. Τα κινητά μας βρίσκονται σχεδόν 24 ώρες την ημέρα δίπλα μας ή στα χέρια μας!

Όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε τα smartphones μας όμως, τόσο περισσότερο αυξάνονται -σχεδόν αναπόφευκτα- οι πτώσεις, τα χτυπήματα και οι γρατζουνιές. Και ειλικρινά, δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να βλέπεις την οθόνη του νέου σου κινητού να ραγίζει ή το πίσω μέρος του smartphone σου να γδέρνεται, έπειτα από μία πτώση.

Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να προστατεύσουμε τα αγαπημένα μας κινητά τηλέφωνα και να είμαστε απολύτως σίγουρες πως, ό,τι και αν τους συμβεί, θα επανέλθουν αλώβητα στα χέρια μας; Σου έχουμε καλά νέα, διότι εν έτει 2021, οι tech επιλογές για την προστασία των κινητών είναι πολλές και μάλιστα, προσφέρουν πολλά περισσότερα στο κινητό σου, εκτός από αξεπέραστη αντοχή και προστασία!

Εμείς κάναμε την έρευνα αγοράς μας και ανακαλύψαμε τα κορυφαία trends σε ό,τι αφορά στην προστασία των κινητών στις μέρες μας, δηλαδή τις top και πιο stylish θήκες προστασίας και γυαλιά οθόνης. Συνέχισε να διαβάζεις, λοιπόν, για να ανακαλύψεις πώς μπορείς να προσφέρεις στο κινητό σου αντοχή, στυλ και γιατί όχι, αντιβακτηριδιακή προστασία και Swarovski!

Picture2

Μια θήκη για το κινητό γεμάτη χρώμα και αντιβακτηριδιακή δράση

Στην περίπτωση που είσαι λάτρης των iPhone, τότε οι ClearCase Color θήκες της PanzerGlass*, είναι must για το κινητό σου, την περίοδο που διανύουμε. Θα τις βρεις σε μία σειρά από χρώματα που «μαγνητίζουν» -από το racing green στο true blue και από το satin silver στο mandarin red, το rose gold και το PG οrange- και εκτός από stylish εμφάνιση, θα προσφέρουν στο iPhone σου, τόσο την αξεπέραστη προστασία που χρειάζεται, όσο και αντιβακτηριδιακή προστασία -στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας. Ουσιαστικά, πρόκειται για την πιο ανθεκτική θήκη που μπορείς να βρεις τώρα για το κινητό σου, ενώ όχι μόνο δεν θα κιτρινίσει (όπως συμβαίνει με τις περισσότερες θήκες), αλλά την ίδια ώρα, θα φροντίσει και για την υγιεινή σου. Βλέπεις, οι ClearCase Color θήκες της PanzerGlass, έχουν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και για την ακρίβεια, εξολοθρεύουν έως και το 99,9% των περισσότερων κοινών βακτηρίων, που μπορούν να βρεθούν στην οθόνη του smartphone σου. Τι άλλο να ζητήσεις;

Προστάτευσε το κινητό σου με λίγη από τη λάμψη των Swarovski

Αν θέλεις να προσφέρεις φέτος στο κινητό σου εκείνο το κάτι παραπάνω, που θα σε κάνει να αισθάνεσαι σαν μία «βασίλισσα» της νέας καθημερινότητας, τότε έχεις κάθε λόγο να πεις «ναι» σε ένα ακόμη νέο stylish trends για τα smartphones: Το CamSlider με κρύσταλλα Swarovski! Διότι το καινοτόμο και πλέον ανθεκτικό γυαλί προστασίας οθόνης PanzerGlass, σου δίνει τώρα την ευκαιρία να προσθέσεις λάμψη στις selfies σου. Έτσι, μετακινώντας δεξιά ή αριστερά το Swarovski που θα υπάρχει στην κάμερα του iPhone σου, θα μπορείς να την αποκαλύπτεις και να βγάζεις τις φωτογραφίες σου με sparkling τρόπο -όλα αυτά γνωρίζοντας πως το κινητό σου θα είναι απολύτως προστατευμένο από χτυπήματα και γρατζουνιές.

Picture3

Προτίμησε ένα σούπερ ισχυρό γυαλί προστασίας που φροντίζει και για την υγιεινή σου

Όταν μπορείς να τοποθετήσεις στην οθόνη του κινητού σου το πιο ισχυρό και ανθεκτικό γυαλί προστασίας και την ίδια ώρα, να φροντίσεις και την υγιεινή σου, τότε γιατί να μην το κάνεις; Το ??Antibacterial PanzerGlass για τη νέα γενιά iPhones, είναι το καλύτερο γυαλί προστασίας που μπορείς να επιλέξεις αυτή τη στιγμή για το κινητό σου και μία δοκιμή, αρκεί για να σε πείσει. Εμείς να αναφέρουμε απλώς ότι θα προσφέρει στο κινητό σου ισχυρή προστασία από κάθε πτώση και χτύπημα -ακόμη και στις άκρες- χάρη στις τεχνολογίες που διαθέτει, ενώ παράλληλα θα εξολοθρεύει τα βακτήρια που θα συγκεντρώνονται στην οθόνη σου και μάλιστα, σε ποσοστό που «αγγίζει» το 99,9%. Αν αναλογιστείς δε, πόσες φορές την ημέρα αγγίζεις το κινητό σου, σε πόσες επιφάνειες το ακουμπάς και πόσο κοντά το φέρνεις στο πρόσωπό σου, μπορείς να κατανοήσεις τη σημασία του συγκεκριμένου feature.

Picture4

Με την κατάλληλη θήκη και το πλέον ισχυρό γυαλί προστασίας οθόνης, το κινητό σου μπορεί να αποκτήσει όχι μόνο αντοχή ενάντια σε κάθε πτώση και γρατζουνιά, αλλά μεταξύ άλλων, χρώμα, αντιβακτηριδιακή δράση και τη λάμψη των κρυστάλλων Swarovski. Στην περίπτωση που αναζητάς, λοιπόν, εκείνο το κάτι παραπάνω για το «έξυπνο» τηλέφωνό σου και θέλεις να σε συντροφεύει όπου και αν πας και ό,τι και αν κάνεις, έχεις τη λύση. Διότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, είναι απίστευτα εύκολο να προστατεύσεις την αγαπημένη σου tech και multitasking συσκευή και την ίδια ώρα, να της προσφέρεις μερικές επιπλέον «πινελιές» στυλ και λάμψης!



*Οι νέες συσκευασίες είναι πιστοποιημένες από το Forest Stewardship Council (FSC) με την ένδειξη FSC MIX, που σημαίνει ότι κατασκευάζονται από μείγμα υλικών από δάση με πιστοποίηση FSC, ανακυκλωμένα υλικά και/ή ξύλο ελεγχόμενο από FSC.