6+1 gadgets που θα μας «συντροφεύουν» σε κάθε μας στιγμή φέτος την άνοιξη

6+1 gadgets που θα μας «συντροφεύουν» σε κάθε μας στιγμή φέτος την άνοιξη

Ήρθε η στιγμή να κάνουμε τη γυμναστική στη φύση μέρος της καθημερινότητάς μας, με την βοήθεια των κατάλληλων gadgets, που θα βρούμε στο αγαπημένο μας Εμπορικό Κέντρο.

Η άνοιξη επιτέλους έφτασε, η θερμοκρασία ανεβαίνει και η διάθεσή μας για δραστηριότητες στη φύση είναι στα ύψη. Τώρα, που ο καιρός «γλυκαίνει», λοιπόν, και μπορούμε να χαρούμε την όμορφη άνοιξη, είναι η ευκαιρία μας να εκμεταλλευτούμε το «πράσινο» της πόλης μας και να κάνουμε πραγματικότητα όλες τις δραστηριότητες που σκεφτόμασταν εδώ και καιρό.

Άλλωστε, η επαφή με τη φύση μπορεί να επιδράσει ιδιαίτερα θετικά στην ψυχολογίας μας και σε συνδυασμό με τη γυμναστική, να επιφέρει τα τέλεια αποτελέσματα στην απόδοσή μας. Στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης, η αγορά ενός νέου gadget, που θα μας «συντροφεύει» πάντα και παντού, είναι ένα κίνητρο, για να μας δώσει το boost που αναζητάμε στην καθημερινότητά μας.

Ομολογουμένως, για όλες εμάς που ανήκουμε στην κατηγορία των fit freaks, η επαφή με το όμορφο, φυσικό περιβάλλον θα τονώσει την ενέργειά μας, βοηθώντας μας να πετύχουμε το καλύτερο ρεκόρ, μία «ανάσα» πριν τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις. Τι σημαίνει αυτό; Ήρθε η στιγμή να κάνουμε τη γυμναστική στη φύση μέρος της καθημερινότητάς μας, με την βοήθεια των κατάλληλων gadgets, που θα βρούμε στο αγαπημένο μας Εμπορικό Κέντρο.

Για να είμαστε πάντα… on time

Ξεκινώντας τη βόλτα μας στο Golden Hall, αρχίσαμε με το κατάστημα Public, που βρίσκεται στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου. Εκεί, θα βρούμε μία τεράστια ποικιλία gadgets, αξεσουάρ και μικροσυσκευές, που θα ανανεώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη διάθεσή μας, φέτος την άνοιξη.

1652444887710-864442284-image003.jpg

Public, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838886

Η δική μας πρόταση, είναι το smartwatch Huawei, watch GT3, 42mm, μεταξύ πολλών καινοτόμων λειτουργιών, προσφέρει έως μία βδομάδα διάρκεια μπαταρίας, αλλά και καταγραφή θερμοκρασίας, για να είμαστε on time σε οποιαδήποτε εξόρμησή μας στη φύση.

1652444901122-962645761-image005.jpg

Public, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838886

Το must-have αξεσουάρ για κάθε δραστηριότητα

Επόμενή μας στάση, το κατάστημα της Nespresso. Ποια Queenette, άλλωστε, δεν θέλει να έχει καθημερινά το αγαπημένο της ρόφημα, ανά πάσα ώρα και στιγμή, στην θερμοκρασία που επιθυμεί;

1652444911470-337684365-image007.jpg

Nespresso, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106821616

Το «Nomad travel mug», είναι ξεκάθαρα το must-have αξεσουάρ, για ευχάριστα και δροσιστικά διαλείμματα, από τις ατελείωτες περιπλανήσεις μας στη φύση, καθώς διατηρεί τη θερμοκρασία για 5-6 ώρες αναλλοίωτη.

image009.jpg

Nespresso, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106821616

Ώρα για… απόδραση

Για εμάς που προγραμματίζουμε τα ραντεβού μας, με ακρίβεια δευτερολέπτων, μέσα στην ημέρα, ακόμη και όταν εκείνα αφορούν στο me-time μας για τζόκινγκ στο πάρκο της γειτονιάς, μία είναι η λύση: Να κατευθυνθούμε προς το κατάστημα Tricks&Treats και να επιλέξουμε ένα ρολόι, που θα μπορούμε να το έχουμε μαζί μας, στο σπίτι ή το γραφείο.

image011.jpg

Tricks & Treats, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106839278

Ο λόγος, για το ρολόι-ξυπνητήρι αφής «tumpler click clock» της Gingko, το οποίο είναι φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά και -αναμφίβολα- θα είναι πάντα εκεί, για να μας υπενθυμίζει πως είναι ώρα να αποδράσουμε από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και να χαλαρώσουμε «κοντά» στο πράσινο.

image013.jpg

Tricks & Treats, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106839278

Το gadget που ανεβάζει την ένταση

Η γυμναστική στην ύπαιθρο, σίγουρα, πέρα από ευεξία, μας προσφέρει και το αίσθημα της ελευθερίας, που έχουμε ανάγκη, μέσα στη ρουτίνα μας. Πόσο εύκολο είναι, όμως, να μπούμε στο συγκεκριμένο mood, χωρίς την αγαπημένη μας ραδιοφωνική παρέα;

image015.jpg

Octοpus, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106839465

Αυτή την άνοιξη, λοιπόν, ας πάρουμε το mat μας, ας επιλέξουμε το πιο όμορφο πάρκο της γειτονιάς μας για vinyasa yoga και ας εξοπλιστούμε με το «Νο 1» gadget της σεζόν, το οποίο θα βρούμε στο κατάστημα Octοpus. Πρόκειται για ένα FM radio, που λειτουργεί είτε με μπαταρία, είτε με καλώδιο USB και χρησιμοποιείται, παράλληλα, σαν ξυπνητήρι και ρολόι, δείχνοντας συγχρόνως την ημερομηνία και τη θερμοκρασία της εκάστοτε ημέρας.

image017.jpg

Octοpus, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106839465

Για να μην χάνουμε πολύτιμο χρόνο

Και επειδή, όλες μας γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο χρόνος είναι πολύτιμος, το επόμενο αξεσουάρ που μας κέντρισε την προσοχή, το βρήκαμε στο κατάστημα της Vodafone.

image019.jpg

Vodafone, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6851416

Ο λόγος για το GPS tracker, που μπορούμε να το τοποθετήσουμε στα κλειδιά μας, την τσάντα μας, το pet μας, ακόμη και στο… παιδί μας, για να γνωρίζουμε πού βρίσκονται ανά πάσα στιγμή. Ποια από εμάς, άλλωστε, δεν έχει χάσει πολύτιμο χρόνο, ψάχνοντας που άφησε τα κλειδιά της;

image022.jpg

Vodafone, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6851416

Το απαραίτητο gadget για κάθε Queenette

Ανεβαίνοντας τις κυλιόμενες σκάλες, κατευθυνθήκαμε σε ένα κατάστημα, που αποτελεί must για κάθε αγορά gadget. Αν ακόμη αναρωτιέσαι ποιο είναι αυτό, τότε μια επίσκεψη στο iStorm, είναι απαραίτητη.

image023.jpg

iStorm, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 9997390

Η τεχνολογία -χρόνο με τον χρόνο- εξελίσσεται και νέες ιδέες φτάνουν συνεχώς στην αγορά, γι’ αυτό και εμείς δεν πρέπει ποτέ να μένουμε… πίσω. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε λάτρης της τεχνολογίας θέλει, πλέον, ένα premium κινητό στη συλλογή του, έτσι ώστε να μοιράζεται τις αγαπημένες της εξορμήσεις, όπου και εάν βρίσκεται, με τους διαδικτυακούς της -και όχι μόνο- φίλους. Ειδικά όταν μιλάμε για το νέο iphone 13 Pro, τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα.

image025.jpg

iStorm, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 9997390

Κάνοντας τη γυμναστική… διασκέδαση

Μπορεί η γυμναστική, αυτή την άνοιξη, να γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ένας είναι ο τρόπος για να μετατρέψουμε τη σωματική άσκηση σε… διασκέδαση. Κάπως έτσι, λίγο πριν πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής, κάναμε μία στάση στο κατάστημα Sony Center.

image028.jpg

Sony Center, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106832100

Εκεί, βρήκαμε το ηχείο XG500, το οποίο είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να έχουμε παντού μαζί μας έναν ήχο υψηλής ποιότητας. Είτε κάνουμε τη γυμναστική μας στον κήπο, είτε κάποιο πάρτι στο σπίτι, είτε πάμε για ρακέτες στην παραλία, απλώς το φορτίζουμε, πιάνουμε τη βολική λαβή και παίρνουμε αυτό το ανθεκτικό, φορητό ηχείο με εκπληκτικό ήχο μαζί μας.

image030.jpg

Sony Center, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106832100

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως η επίδραση της φύσης βοηθά σημαντικά και την ψυχολογία μας, καθώς μπορούμε να ξεφύγουμε από τον κλειστό χώρο του γυμναστηρίου και να εισπνεύσουμε καθαρό αέρα, «γεμίζοντας» τις μπαταρίες μας. Ειδικά, όταν μπορούμε να συνδυάσουμε την αγαπημένη μας άσκηση με τα κατάλληλα gadgets, που θα βρούμε στα καταστήματα του Golden Hall, η ψυχική μας ανάταση είναι δεδομένη.