Βρήκαμε το πιο stylish και «έξυπνο» αξεσουάρ που ήρθε για να αναδείξει το athleisure look σου!

Βρήκαμε το πιο stylish και «έξυπνο» αξεσουάρ που ήρθε για να αναδείξει το athleisure look σου!

Η πιο φινετσάτη και άνετη επιλογή για κάθε στυλ.

Σίγουρα γνωρίζεις πως τα trend και η μόδα, γενικότερα, επιμένουν στην ανάδειξη της κομψότητας μιας γυναίκας. Ωστόσο, μπορεί μέχρι σήμερα, να πίστευες πως τα εκκεντρικά look είναι και τα πιο stylish όμως, η μόδα αλλάζει και μαζί με εκείνη και οι επιλογές σου. Αρκεί, λοιπόν, μία ματιά σε fashion blog, περιοδικά ή τα προφίλ των influencer που «ακολουθείς», για να διαπιστώσεις πως ο «κόσμος» της μόδας, είναι γεμάτος άνεση, χρώματα και μοναδικά statement, που λένε «ναι» στο athleisure style.

Τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε «athleisure»; Ο όρος έχει προστεθεί τα τελευταία χρόνια στο λεξιλόγιο της αγγλικής γλώσσας και η πραγματική γοητεία του athleisure, είναι πως πρόκειται για το πιο άνετο στυλ που μπορείς να υιοθετήσεις. Διότι σου επιτρέπει να είσαι στη μόδα, συνδυάζοντας ταυτόχρονα sportswear look με πιο κλασικά και κομψά «κομμάτια», για χαλαρές εμφανίσεις με στυλ.

Για εσένα, λοιπόν, που αναρωτιέσαι πώς θα αναδείξεις την πιο casual εμφάνισή σου, υιοθετώντας το athleisure style στην καλύτερη και πιο ωφέλιμη εκδοχή του, τότε μάθε αγαπητή Queenette, πως η απάντηση «κρύβεται» στις λεπτομέρειες. Αυτήν την εποχή, λοιπόν, που οι all day εμφανίσεις είναι σωτήριες, για τις περισσότερες από εμάς, μιας και μετά το γραφείο το πρόγραμμά μας έχει συνήθως προπόνηση ή έξοδο με την παρέα στην πόλη για ένα early summer drink, ένα elegant smartwatch μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη all day και all night!

Η πιο φινετσάτη και άνετη επιλογή για κάθε στυλ

Αν μη τι άλλο, το sporty look δεν αποτελεί ένα απλό trend που έρχεται και φεύγει, καθώς είναι αποτέλεσμα μίας γενικότερης αλλαγής στον τρόπο ζωής των γυναικών, που συνοδεύεται από μία στροφή προς την άσκηση και την ευεξία, σε συνδυασμό με μία πολυάσχολη καθημερινότητα και πιο ευέλικτα standard.

Με γνώμονα κάθε σύγχρονη Queenette, λοιπόν, το HUAWEI WATCH FIT 2 είναι μια stylish και wellness προσθήκη, που αξίζει την προσοχή σου. Διότι εμπνέεται από εμάς και ταιριάζει με όλα τα γούστα, προσφέροντας μας κομψότητα και διευκολύνοντας την καθημερινότητά μας, σε πολλά επίπεδα. Με λίγα λόγια, είναι το stylish gadget που έψαχνες για να αναβαθμίσεις τις athleisure εμφανίσεις σου!

Και εάν έχεις ήδη ενθουσιαστεί, τότε μάθε πως κάθε έκδοση του HUAWEI WATCH FIT 2 διαθέτει μοναδικές επιλογές χρωμάτων. Για την ακρίβεια, το HUAWEI WATCH FIT Active Edition διατίθεται σε αποχρώσεις όπως τις Sakura Pink και Midnight Black και το νέο HUAWEI WATCH FIT Classic Edition έρχεται στη Moon White απόχρωση, ενώ μπορείς να επιλέξεις και λουριά από μαλακή και άνετη σιλικόνη, αλλά και κομψό δέρμα. Και για εσένα που θέλεις να συνδυάζεις κάθε λουρί με τη διάθεση και το ντύσιμό σου, τότε η σχεδίαση τύπου press-to-release, που τα καθιστά εύκολα στην αφαίρεσή τους, δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητη!

Ναι fashion girl, ο σχεδιασμός του νέου smartwatch που μας «κέρδισε» είναι πιο κομψός από ποτέ, ενώ διαθέτει εξαιρετικά ελαφρύ σκελετό για άνεση στον καρπό, μία οθόνη 1,74 ιντσών που είναι 18,6% μεγαλύτερη από την προηγούμενη γενιά και μάλιστα, με 336 PPI και ανάλυση 336 x 480 pixel με πλούσια και ζωντανά χρώματα!

Η «έξυπνη» και elegant επιλογή που σου χαρίζει ευεξία

Μπορεί το στυλ να είναι «το Α και το Ω για» κάθε fashion girl, ωστόσο, κάθε tech αγορά κρίνεται από τις αποδόσεις της. Με λίγα λόγια, αν λατρεύεις το athleisure στυλ, σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στην καθημερινότητα και τις εμφανίσεις σου ένα κομψό smartwatch. Καλό είναι όμως το wearable που θα πάρεις, να διαθέτει και features που να ταιριάζουν στο πολυάσχολο lifestyle και να δίνουν ώθηση στην ευεξία σου.

Εμείς, λοιπόν, ξεχωρίσαμε το HUAWEI WATCH FIT 2 διότι εκτός από μία κομψή σχεδίαση που ταιριάζει σε κάθε στυλ, διαθέτει τεχνολογίες και χαρακτηριστικά που κάνουν την καθημερινότητά μας λίγο πιο όμορφη και fun. Σκέψου απλώς ότι σου επιτρέπει να προωθείς τις κλήσεις από το smartphone σου στο smartwatch μέσω Bluetooth, ώστε να συνομιλείς εν κινήσει, όπου κι αν βρίσκεσαι. Και εάν δεν είσαι σε θέση να καλέσεις ούτε κάποια από τις αγαπημένες σου επαφές που θα βρεις στην εφαρμογή HUAWEI Health, τότε μπορείς απλώς να στείλεις σε όποιον σε αναζητάει ένα προσαρμοσμένο μήνυμα με ένα μόνο πάτημα. Σκέφτεσαι κάτι πιο εύχρηστο;

Όσο για εσένα που η άσκηση είναι «κομμάτι» της καθημερινότητάς σου, οι λειτουργίες Sports Field και Route Import & Export αποτελούν πλεονεκτήματα που δεν μπορείς να παραβλέψεις. Η πρώτη διότι παρακολουθεί τα χιλιόμετρα που κάνεις και τον ρυθμό με μεγαλύτερη ακρίβεια και η δεύτερη γιατί σου επιτρέπει να εισάγεις τη διαδρομή στο smartwatch μέσω της εφαρμογής HUAWEI Health, μοιράζοντας τις διαδρομές σου με τις κολλητές σου!

Στα plus του για εσένα που θέλεις να είσαι κάθε μέρα stylish και να ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής, περιλαμβάνεται το ότι το συγκεκριμένο smartwatch σου δίνει μέσω της εφαρμογής Huawei Health και του Healthy Living Management τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα μοναδικό σχέδιο ευεξίας, που περιλαμβάνει καθημερινά βήματα, πρόσληψη νερού, προπονήσεις και άλλα. Όλα αυτά ενώ μέσα από τη λειτουργία HUAWEI TruSeen™ 5.0 μπορείς να μετράς με ακρίβεια το BPM, τον κορεσμό οξυγόνου του αίματος (SpO2), να παρακολουθείς τον ύπνο σου, ακόμη και την περίοδό σου!

Μήπως οι stylish και sporty chic προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σου, τυχαίνει να είναι η μεγάλη σου αδυναμία; Εάν η απάντηση είναι θετική, τότε το νέο HUAWEI WATCH FIT 2 προσφέρει αυτόν ακριβώς τον τέλειο συνδυασμό σχεδιασμού και εξαιρετικής λειτουργίας σε ένα προηγμένο επίπεδο, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένο για όλες εμάς που λατρεύουμε την τεχνολογία, τη μόδα και τα στυλάτα αξεσουάρ! Είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις τη νέα γενιά της εμβληματικής σειράς WATCH FIT, κάνοντας την ευεξία μέρος της καθημερινότητάς σου με τον πιο stylish τρόπο και αναβαθμίζοντας τις athleisure εμφανίσεις σου;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το Huawei Community.