Summer workout: Φέτος το καλοκαίρι ανακάλυψε την πιο fit εκδοχή σου με τον πιο high tech «σύμμαχο»!

Summer workout: Φέτος το καλοκαίρι ανακάλυψε την πιο fit εκδοχή σου με τον πιο high tech «σύμμαχο»!

Διαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα ευεξίας «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σου.

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που σε εμπνέει να επενδύσεις στη σωματική άσκηση και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις προπονήσεις σου. Όχι μόνο επειδή μέσω των προπονήσεών σου, μπορείς να φροντίζεις τη σιλουέτα σου, αλλά και διότι έχοντας τον καιρό με το μέρος σου, έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις πολλές και διαφορετικές μεθόδους προπόνησης. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, υπάρχει μία σκέψη που κάπως σε αποθαρρύνει: Πώς θα είσαι σίγουρη ότι γυμνάζεσαι σωστά, όταν δεν υπάρχει κάποιος έμπειρος επαγγελματίας να σε παρακολουθεί και να σε κατευθύνει;

Ειδικότερα όσον αφορά στις outdoor προπονήσεις σου, οι οποίες είναι πολύ πιο συχνές την παρούσα περίοδο, δεν έχεις τη δυνατότητα να κουβαλάς μαζί το laptop ή το tablet σου, για να παρακολουθείς κάποιο online session, οπότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρη πως εκτελείς σωστά τις ασκήσεις. Συνεπώς, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα κομψό και high tech wearable, το οποίο θα σε συντροφεύει σε κάθε είδους σωματική άσκηση, είτε την πραγματοποιείς σε εσωτερικό, είτε σε εξωτερικό χώρο.

Το ερώτημα είναι, βέβαια, πώς θα επιλέξεις το κατάλληλο smartwatch για εσένα, μέσα από τις αναρίθμητες επιλογές που είναι διαθέσιμες στην αγορά; Ακριβώς για αυτό είμαστε εμείς εδώ! Για να σου προτείνουμε το κατάλληλο smartwatch για τις ανάγκες των προπονήσεών σου, δηλαδή έναν κομψό «σύμμαχο», ο οποίος υπόσχεται πως φέτος το καλοκαίρι, θα σε βοηθήσει να φέρεις στην επιφάνεια την πιο fit εκδοχή σου!

Διαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα ευεξίας «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σου

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως για να κατακτήσεις την πιο fit εκδοχή σου, δεν αρκεί να παραμένεις συνεπής στις προπονήσεις σου, αλλά χρειάζεται να συνδυάζεις τη σωματική άσκηση με έναν ωφέλιμο τρόπο ζωής, ο οποίος θα μετατρέψει την ευεξία σε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Και ακριβώς αυτήν τη δυνατότητα σου δίνει το προηγμένο και κομψό HUAWEI WATCH FIT 2, το smartwatch που χάρη στο Healthy Living Management λειτουργεί ως ένας προσωπικός βοηθός ή καλύτερα, ως ο δικός σου digital personal trainer!

Διότι σε παρακινεί να δημιουργήσεις ένα εξατομικευμένο σχέδιο καθημερινής ευεξίας, το οποίο περιλαμβάνει βήματα, πρόσληψη νερού, προπονήσεις, ενώ παρακολουθεί καθημερινά τον ύπνο, τον καρδιακό παλμό, το BPM και τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα σου, μέσω του HUAWEI TruSeen™ 5.0. Όσον αφορά στην ποιότητα του ύπνου σου συγκεκριμένα, μάλιστα, το smartwatch εντοπίζει μια σειρά από διαφορετικά προβλήματα ύπνου και σου προσφέρει λύσεις, οι οποίες σου επιτρέπουν να ξεκουράζεσαι καλύτερα -και να έχεις περισσότερη ενέργεια για τα workout σου!

Στα plus του, εμείς θα συμπεριλάβουμε και το ότι μπορεί και προβλέπει με ακρίβεια τον κύκλο της περιόδου σου, ενώ σου υπενθυμίζει να χαλαρώνεις από το στρες που συσσωρεύεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, μαθαίνοντάς σου να αναπνέεις καλύτερα, όταν νιώθεις καταβεβλημένη.

Αναβάθμισε άμεσα τις προπονήσεις και το στυλ σου με τον πιο κομψό και εύκολο τρόπο

Ένας λόγος που το καλοκαίρι έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου, είναι πως σου επιτρέπει να ασκηθείς όποτε θέλεις και κυρίως, σε όποιο σημείο θέλεις. Μία βόλτα με το ποδήλατο, ένας απογευματινός περίπατος, ένα κάθιδρο session με βάρη στο μπαλκόνι ή την ταράτσα του σπιτιού σου, είναι για εσένα μία ευκαιρία να αποκτήσεις μία καλύτερη επαφή με το σώμα σου, να αποφορτιστείς από την ένταση της καθημερινότητας και να αυξήσεις τη σεροτονίνη στον εγκέφαλό σου -δηλαδή την ορμόνη της καλής διάθεσης!

Ωστόσο, για να είσαι σίγουρη πως ακολουθείς σωστά την προπόνησή σου, μπορείς να εμπιστευτείς τις «έξυπνες» λειτουργίες του HUAWEI WATCH FIT 2. Το συγκεκριμένο smartwatch περιλαμβάνει 97 λειτουργίες προπόνησης, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, χορό, προπόνηση με βάρη ή μπάλα, ενώ διαθέτει έναν εικονικό προπονητή γυμναστικής με επτά επιλεγμένες λειτουργίες, ο οποίος σε κατευθύνει μέσα από ηχητικές εντολές και επιδείξεις, ενώ σου δείχνει πώς θα πραγματοποιήσεις σωστά την προθέρμανση και την αποθεραπεία σου.

Επίσης, αν είσαι μία ακούραστη runner, μέσω του Running Ability Index (RAI), το smartwatch υπολογίζει το ύψος, την ηλικία, το βάρος, τη φυσική κατάσταση και την εμπειρία σου, ώστε να διαμορφώσει ένα πρόγραμμα προπόνησης επαγγελματικού επιπέδου, ειδικά για εσένα και την επίτευξη των στόχων σου.

Ένα high tech «κόσμημα» που μεταφέρει τα προνόμια ενός smartphone στον καρπό σου

Κακά τα ψέματα. Αποφασίζοντας να επενδύσεις σε ένα wearable, δεν αρκεί να ξέρεις πως έχεις αποκτήσει έναν «σύμμαχο» για τις προπονήσεις σου, αλλά θέλεις να μπορείς να απολαμβάνεις τα προνόμια ενός παραδοσιακού smartwatch ή και κάτι παραπάνω. Με λίγα λόγια, θέλεις ενώ γυμνάζεσαι στο στάδιο της γειτονιάς σου, να μπορείς να δέχεσαι τις… επίμονες κλήσεις της κολλητής σου ή να καλείς τη μητέρα σου, ακόμη και να στέλνεις μηνύματα από το «έξυπνο» ρολόι σου, το οποίο θα στολίζει με μοναδικό στυλ τον καρπό σου.

Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, μπορείς να τα απολαμβάνεις καθημερινά χάρη στο HUAWEI WATCH FIT 2, το οποίο διαθέτει ηχείο και μικρόφωνο, σου δίνει την επιλογή να προσθέσεις στην εφαρμογή HUAWEI Health τις επαφές που χρησιμοποιείς συχνότερα, καθώς και να στείλεις ένα προσαρμοσμένο μήνυμα με ένα μόνο πάτημα, σε κάποιον ο οποίος σε καλεί, αλλά δεν μπορείς να του απαντήσεις τη δεδομένη στιγμή γιατί τρέχεις!

Αν θέλεις φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, να ανακαλύψεις την πιο fit εκδοχή σου και να αποκτήσεις έναν πιο ωφέλιμο τρόπο ζωής, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να προσθέσεις στον καρπό σου το HUAWEI WATCH FIT 2, το οποίο διατίθεται σε μία μεγάλη ποικιλία εντυπωσιακών αποχρώσεων, έχει μία στρογγυλεμένη, ορθογώνια οθόνη 1,74 ιντσών, μία ελαφριά, άνετη κατασκευή και αποτελεί ένα must have αξεσουάρ για όσους αγαπούν τη μόδα, την τεχνολογία και την ευεξία! Σε κάθε περίπτωση, να είσαι σίγουρη πως θα έχεις εξασφαλίσει έναν high tech «σύμμαχο», ο οποίος θα αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το Huawei Community.