Ψάχνεις για νέο smartphone; Πέντε λόγοι που ήρθε η ώρα να φλεξάρεις με το νέο Samsung Galaxy Z Flip4

Ψάχνεις για νέο smartphone; Πέντε λόγοι που ήρθε η ώρα να φλεξάρεις με το νέο Samsung Galaxy Z Flip4

Γιατί να στραφείς τώρα σε ένα σύγχρονο, αναδιπλούμενο κινητό 

Πώς θα σου φαινόταν αν το high tech κινητό σου χωρούσε με άνεση στην μπροστινή τσέπη του jean jacket ή του φορέματος σου; Αλήθεια, θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι θα τραβούσες βίντεο και φωτογραφίες ή ότι θα έβγαζες selfie με το κινητό σου τελείως hands free και από οποιαδήποτε γωνία;

Αν ψάχνεις για νέο smartphone και θέλεις κάτι διαφορετικό που θα σου προσφέρει νέες επιλογές, τότε έχεις κάθε λόγο να στραφείς σε ένα σύγχρονο, αναδιπλούμενο κινητό. Και επειδή τα foldable smartphone έχουν αναδειχθεί τώρα σε trend, εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το κορυφαίο σε αυτήν την κατηγορία, δηλαδή το Samsung Galaxy Z Flip4!

Ιδού, λοιπόν, τα χαρακτηριστικά που μας έκαναν να το αγαπήσουμε και να το βάλουμε στη hot λίστα με τα must-have της σεζόν!

Samsung Galaxy Z Flip4_1

#1 Όταν μια ματιά αρκεί για να τσεκάρεις και να ελέγχεις τα πάντα

Σκέψου το εξής. Πόσες φορές έχει τύχει να ακούσεις μία ακόμη ειδοποίηση στο κινητό σου και ενώ μπορεί να μην θέλεις να το ανοίξεις και να το ξεκλειδώσεις πάλι, τελικά το κάνεις. Και κάπως έτσι, αντί να δεις απλώς ποιος σου έστειλε μήνυμα στο Messenger, καταλήγεις να σκρολάρεις με τις ώρες στο TikTok!

Όταν το κινητό σου διαθέτει όμως μία εξωτερική οθόνη που σου επιτρέπει να βλέπεις τα πάντα, ακόμη και χωρίς να αγγίξεις το τηλέφωνό σου, τότε ξέρεις πως έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου. Αυτό είναι ένα από τα βασικά feature του Samsung Galaxy Z Flip4 που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή.

Το συγκεκριμένο foldable smartphone έχει μία εξωτερική οθόνη 1,9 ιντσών με την οποία μπορείς να βλέπεις με μία ματιά ό,τι χρειάζεται. Την ώρα, τις ειδοποιήσεις σου, τον καιρό, τα βήματα που έχεις κάνει, τις κλήσεις που δέχεσαι, ακόμη και να απαντάς σε μηνύματα και να μπαίνεις στα app που έχεις «κατεβάσει», χωρίς να ανοίξεις το κινητό!

Must-know tip: Στα plus του κινητού θα συμπεριλάβω το ότι μπορείς να προσαρμόσεις την εξωτερική του οθόνη στο στυλ και τη διάθεσή σου, επιλέγοντας να εμφανίζονται τα σχέδια, τα φόντα, ακόμη και τα GIF που σου αρέσουν!

Samsung 9

#2 Όταν το στυλ συνδυάζεται με την ευελιξία για το πιο effortless chic αποτέλεσμα

Οι περισσότερες από εμάς, δεν αποχωριζόμαστε στιγμή τα κινητά μας, τα οποία και έχουν εξελιχθεί πλέον σε κομμάτια των εμφανίσεών μας. Το Samsung Galaxy Z Flip4 που πήρα πρόσφατα στα χέρια μου, βέβαια, πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα.

Βλέπεις, πέρα από έναν εκλεπτυσμένο και συμπαγή σχεδιασμό, έναν γυαλιστερό μεταλλικό σκελετό και μία εντυπωσιακή, διαθέσιμη ποικιλία χρωμάτων προς επιλογή -θα το βρεις στις αποχρώσεις Bora Purple, Graphite, ροζ χρυσό και μπλε- είναι και απίστευτα flexible. Και η ευελιξία είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας.

Samsung Galaxy Z Flip4_2

Ο λεπτός μηχανισμός αναδίπλωσης που διαθέτει, το καθιστά ένα stylish αξεσουάρ που χωρά παντού, ένα compact smartphone που δεν σε περιορίζει. Για εμένα, το γεγονός ότι χώρεσε άνετα στην τσέπη του αγαπημένου μου summer dress, είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα!

Must-know tip: Αν προσπαθείς να κάνεις λίγο πιο sustainable την καθημερινότητά σου, έχει σημασία να γνωρίζεις πως το συγκεκριμένο κινητό έχει εξαρτήματα με πλαστικό που συνδέεται με τον ωκεανό, όπως δίχτυα ψαρέματος ή δίχτυα που έχουν εγκαταλειφθεί -και τα οποία διαφορετικά θα μπορούσαν να καταλήξουν στον ωκεανό.

Samsung Galaxy Z Flip4_3

#3 Το κινητό που δεν περιορίζει την αυτοέκφρασή σου και το content που δημιουργείς

Δύο είναι οι βασικοί λόγοι που χρησιμοποιούμε περισσότερο τα κινητά μας σήμερα: Για να τραβάμε και να μοιραζόμαστε περιεχόμενο και για να είμαστε πιο παραγωγικές, αφού εκτός από digital content creators, είμαστε και multitasking κορίτσια.

Δεν μπορώ να μην παραδεχθώ, λοιπόν, ότι ενθουσιάστηκα όταν τράβηξα την πρώτη μου selfie και το πρώτο βίντεο με το Samsung Galaxy Z Flip4 χωρίς να το ανοίξω, χάρη στη λειτουργία Quick Shot, αλλά και όταν διαπίστωσα ότι επειδή ακριβώς αναδιπλώνεται, μου δίνει τη δυνατότητα να τραβάω σταθερές λήψεις από απίστευτες οπτικές γωνίες, με τη βοήθεια της FlexCam.

Samsung Galaxy Z Flip4_4

Σκέψου απλώς ότι με τη λειτουργία FlexCam, μπορείς να καταγράψεις εκπληκτικά βίντεο hands free και να αποτυπώσεις selfie με πολλά άτομα από διάφορες γωνίες λήψης, αναδιπλώνοντας μερικώς το Z Flip4. Αν μάλιστα είσαι vlogger, τότε θα χαρείς μαθαίνοντας ότι με το Samsung Galaxy Z Flip4 μπορείς να περνάς απρόσκοπτα από τη λειτουργία Quick Shot για λήψη βίντεο υψηλής ευκρίνειας, στη λειτουργία Flex για να συνεχίζεις τη λήψη σου hands free, χωρίς να χρειαστεί να διακόψεις την καταγραφή σου.

Samsung Galaxy Z Flip4_5

Πέρα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που θα τραβάς με άνεση όπου και όπως θέλεις, με το Samsung Galaxy Z Flip4 θα μπορείς να κάνεις βιντεοκλήσεις με τους συναδέλφους ή την παρέα σου, να τραβάς ένα TikTok βίντεο ή να κάνεις παράλληλα διάφορα task, έχοντάς το μερικώς αναδιπλωμένο. Η οθόνη που χωρίζεται στα δυο είναι σίγουρα must για τους multitaskers.

Must-know tip: Εκτός από μία 12 MP υπερευρυγώνια κάμερα, το Samsung Galaxy Z Flip4 διαθέτει επίσης μία 12 MP ευρυγώνια κάμερα και μία 10 MP selfie κάμερα.

Samsung Galaxy Z Flip4_6

#4 Από flex σε flat στο λεπτό και με την ενισχυμένη ανθεκτικότητα που χρειάζεσαι

Μπορεί τα αναδιπλούμενα κινητά να έχουν αναδειχθεί τώρα σε trend όμως, η αλήθεια είναι πως πιθανότατα υπάρχει ένα θέμα που ίσως σε βάζει σε σκέψεις. Ποιο είναι αυτό; Το πόσο ανθεκτικό μπορεί να είναι ένα foldable smartphone. Το Samsung Galaxy Z Flip4 θα σε καλύψει και σε αυτό το σημείο.

 Samsung Galaxy Z Flip4_6

Όταν το έκανα unfold για πρώτη φορά και είδα μπροστά μου την 6,7 ιντσών οθόνη του να αποκαλύπτεται, όταν το είδα από flex να γίνεται flat με άνεση, γνωρίζοντας πως έχει ενισχυμένη ανθεκτικότητα για έως και 200.000 αναδιπλώσεις, δεν είχα δεύτερες σκέψεις. Να σου πω απλώς ότι είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά αναδιπλούμενα smartphone της Samsung μέχρι σήμερα. Μάλιστα, είναι και πολύ ανθεκτικό σε πιτσιλιές και σταγόνες νερού!

Samsung Galaxy Z Flip4_8

#5 Η μπαταρία που δεν θα σε εγκαταλείψει όταν χρειάζεσαι περισσότερο το κινητό σου

Χρησιμοποιείς το κινητό σου πολύ συχνά, σε καθημερινή βάση. Για την ακρίβεια, πιθανότατα το έχεις δίπλα σου κάθε στιγμή. Χρειάζεσαι, λοιπόν, ένα smartphone που δεν θα σε εγκαταλείψει την πιο κρίσιμη στιγμή, δηλαδή ένα κινητό με ισχυρή μπαταρία. Και αυτό είναι ένα ακόμη από τα πλεονεκτήματα του Samsung Galaxy Z Flip4.

Ακριβώς επειδή διαθέτει μία μπαταρία 3.700 mAh και έναν αναβαθμισμένο επεξεργαστή 4 nm που «συνεργάζεται» με αυτήν, σου παρέχει ισχύ για πολλές ώρες. Όλα αυτά ενώ χάρη στη δυνατότητα Super Fast Charging, η μπαταρία της συσκευής φορτίζει έως και στο 50% σε περίπου 30 λεπτά, ενώ μπορείς ακόμη και να το φορτίσεις χωρίς καλώδιο με το Fast Wireless Charging 2.0. Κάπως έτσι, δεν θα σταματάς να απαθανατίζεις ό,τι θες και να σκρολάρεις όσο θέλεις στα αγαπημένα σου social media.

Samsung Galaxy Z Flip4_9

Αν με ρωτήσεις, λοιπόν, τι πιστεύω για το νέο Samsung Galaxy Z Flip4, θα σου πω ότι πρόκειται για ένα stylish και tech αξεσουάρ που αποτελεί ταυτόχρονα ένα ξεχωριστό εργαλείο έκφρασης. Και αυτό το εργαλείο σου προσφέρει νέες, εντυπωσιακές δυνατότητες αλληλεπίδρασης και την ευελιξία που χρειάζεσαι κάθε μέρα, ειδικότερα σε ό,τι αφορά στο περιεχόμενο που δημιουργείς και μοιράζεσαι. Δοκίμασέ το και θα δεις τα πράγματα από νέες οπτικές γωνίες.

Το Samsung Galaxy Z Flip4 είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τις 10 Αυγούστου, ενώ η επίσημη διαθεσιμότητα ξεκινά από τις 26 Αυγούστου σε Ελλάδα και Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Samsung Galaxy Z Flip4 και το Z Fold4, μπορείς να επισκεφτείς τις ιστοσελίδες www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/global ή www.samsung.com/global/galaxy/.