Τα must have gadgets της active καθημερινότητας που αξίζει να αποκτήσεις

Τα must have gadgets της active καθημερινότητας που αξίζει να αποκτήσεις

Τα must have gadgets της active καθημερινότητας που με βάση τη δική μας εμπειρία, αξίζει να αποκτήσεις αυτό το φθινόπωρο!

 

Αν τα πρωινά σε βρίσκουν να κάνεις cycling ή να περπατάς προς το γραφείο και αν τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα βρίσκεσαι συνήθως στο πάρκο της γειτονίας ή το γυμναστήριο για προπόνηση ή απολαμβάνεις κάποιος outdoors workout ή ένα running session, τότε η καθημερινότητά σου είναι σίγουρα active.

Ό,τι και αν περιλαμβάνει το καθημερινό σου πρόγραμμα, το σίγουρο είναι ένα: Το athleisure style είναι τρόπος ζωής, έχει αναδειχθεί σε μία από τις κορυφαίες lifestyle τάσεις της εποχής μας και όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει.

Αν έχεις μία πιο active καθημερινότητα, βέβαια, γνωρίζεις καλά πως δεν αρκούν τα πιο stylish athleisure outfit και τα κατάλληλα running shoes, για να την απολαμβάνεις στο έπακρο. Διότι αυτό που έχεις ανάγκη για να αισθάνεσαι άνετη και καλυμμένη στο φουλ, για να έχεις full protection, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας κάθιδρης προπόνησης, είναι τα κατάλληλα gadgets και apps!

Ιδού, λοιπόν, τα must have gadgets της active καθημερινότητας που με βάση τη δική μας εμπειρία, αξίζει να αποκτήσεις αυτό το φθινόπωρο!

#1 Το «έξυπνο» ρολόι που θα γίνει ο προσωπικός σου personal trainer

Σίγουρα το να έχεις έναν personal trainer κάθε φορά που πηγαίνεις για προπόνηση, είναι μεγάλη υπόθεση. Επειδή όμως δεν θέλεις να βγεις εκτός budget, μπορείς απλώς να δοκιμάσεις την αμέσως επόμενη καλή -και tech- εναλλακτική, δηλαδή ένα smartwatch που έχει δημιουργηθεί για την active καθημερινότητα. Θα το συνδέσεις μέσω app με το smartphone σου και με αυτό, θα μετράς τα βήματά σου, θα παρακολουθείς τους παλμούς της καρδιάς και τις επιδόσεις σου, ενώ θα μπορείς ακόμη και να επιλέγεις να σε καθοδηγεί σε διάφορα αθλήματα: Από την κολύμβηση, μέχρι το τρέξιμο και την ποδηλασία. Και επειδή και το smartwatch σου είναι μία σημαντική επένδυση, έχεις κάθε λόγο να το προστατεύσεις με το κατάλληλο προϊόν, ώστε να διατηρήσεις την οθόνη του σαν καινούργια για πολύ καιρό

#2 Τα PanzerGlass που θα προσφέρουν full protection στο νέο σου iPhone

Από το «έξυπνο» ρολόι, περνάμε στο βασικό tech item της active καθημερινότητας, δηλαδή το κινητό σου και για την ακρίβεια, στις επιλογές που θα κάνεις για να το προστατεύσεις. Σκέψου το εξής: Έχεις μόλις πάρει στα χέρια σου το νέο iPhone 14 Pro και θέλεις να πας για τρέξιμο, ακούγοντας μουσική και παρακολουθώντας τον ρυθμό σου. Από την άλλη πλευρά όμως, είσαι διστακτική.

Διότι ξέρεις ότι αρκεί μία λάθος κίνηση για να γλιστρήσει το κινητό από τα χέρια σου. Και επειδή όταν μιλάμε για ένα σύγχρονο smartphone και ειδικότερα για ένα iPhone, έχεις να κάνεις με μία σημαντική επένδυση, ξέρεις ότι χρειάζεσαι full protection! Η active καθημερινότητα, λοιπόν, θέλει και τα κατάλληλα προστατευτικά για το κινητό σου. Και σε ό,τι αφορά στα κορυφαία προϊόντα για την προστασία των πιο high tech smartphone, τα PanzerGlass αποτελούν «μονόδρομο» για τους λάτρεις του fitness -και όχι μόνο!

Σου έχουμε, λοιπόν, τις δικές μας αγαπημένες επιλογές για κορυφαία προστασία 360 μοιρών για το iPhone 14 σου! Αρχικά, είναι το PanzerGlass Bundle, ένα 3 σε 1 πακέτο που περιλαμβάνει προστατευτικό οθόνης, μία θήκη και ένα προστατευτικό φακού κάμερας, προϊόντα τα οποία μπορείς, βέβαια, να προμηθευτείς και το καθένα ξεχωριστά!

Πρόκειται για must items που θα προστατεύσουν πλήρως το κινητό σου από πτώσεις, χτυπήματα, κραδασμούς και γρατζουνιές, ενώ την ίδια ώρα παρέχουν αντιβακτηριδιακή δράση και σκοτώνουν έως και το 99,99% όλων των κοινών βακτηρίων που βρίσκονται στις επιφάνειες του κινητού! Μάλιστα, μαζί με το προστατευτικό οθόνης, θα πάρεις και ένα ειδικό applicator για να το τοποθετήσεις μόνη σου, τέλεια και πανεύκολα, στο iPhone σου!

Εναλλακτικά, εκτός από το αγαπημένο μας αυτό 3 σε 1 πακέτο, υπάρχει και η πανίσχυρη PanzerGlass HardCase MagSafe, που ταιριάζει άψογα με την όμορφη τεχνολογική απόλαυση των νέων iPhone 14. Σκέψου απλώς ότι η HardCase διαθέτει ένα άκαμπτο, διαφανές πίσω κάλυμμα που περιβάλλεται από ένα πιο μαλακό πλαίσιο και προστατεύει πλήρως το κινητό από χτυπήματα που συμβαίνουν με τη καθημερινή χρήση. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να την κουμπώσεις στο κινητό σου!

Must know tip: Η συγκεκριμένη θήκη παρέχει, επίσης, ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας από μικρόβια και βακτήρια χάρη στην αντιβακτηριδιακή της δράση!

#3 Go wireless -και θα μας θυμηθείς- με τα πιο «έξυπνα» ακουστικά

Ακόμη και αν δεν πηγαίνεις για τρέξιμο ή για outdoors προπονήσεις on a daily basis, αν σου αρέσει να φροντίζεις την ευεξία σου, πιθανότατα προσπαθείς να κάνεις τα 10.000 βήματα, που συστήνουν οι ειδικοί κατά τη διάρκεια του 24ώρου -και μάλιστα, το «τσεκάρεις» με το smartwatch ή το smartphone σου. Και όταν περπατάς μες στην πόλη, θέλεις πιθανότατα να ακούς στο τέρμα την αγαπημένη σου μουσική. Ό,τι και αν περιλαμβάνει η active καθημερινότητά σου, τα ασύρματα ακουστικά είναι must. Διότι θα σου λύσουν τα χέρια και αρκεί απλώς να τα συνδέσεις μέσω Bluetooth με το κινητό σου, για να ακούς τις αγαπημένες σου music list, με το άγγιγμα της οθόνης του iPhone σου!

#4 Η οθόνη που χρειάζεσαι, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών

Δοκίμασε να μετατρέψεις τις παρακάτω λέξεις σε εικόνες και θα μας θυμηθείς. Έχεις βγει εκτός σπιτιού για τρέξιμο, hiking ή ποδήλατο ή απλώς, περπατάς στην πόλη για να πας στο γραφείο. Και κάποια στιγμή χρειάζεται να δεις το κινητό σου, είτε για να επιλέξεις άλλο μουσικό κομμάτι, είτε για να δεις τις επιδόσεις ή τα βήματά σου ή απλώς, για να στείλεις ένα email ή ένα μήνυμα στο Messenger. Ο ήλιος που τόσο πολύ αγαπάς όμως -και στην Ελλάδα λάμπει χειμώνα και καλοκαίρι- κάνει το σκρολάρισμα στο smartphone σου δύσκολη έως ακατόρθωτη υπόθεση.

Υπάρχει, λοιπόν, ένα tech item που αξίζει την προσοχή σου, ειδικότερα αν σου αρέσουν οι outdoors περιηγήσεις. Ο λόγος για το PanzerGlass Anti-Reflective. Πρόκειται για ένα προστατευτικό οθόνης κινητού, που μειώνει τις αντανακλάσεις από τον ήλιο και τον τεχνητό φωτισμό και έτσι, σου επιτρέπει να βλέπεις πάντα τι υπάρχει στην οθόνη σου!

#5 Τα apps που θα σου δίνουν ώθηση κάθε μέρα

Για το τέλος της λίστας μας με τα must της active καθημερινότητας δεν αφήσαμε κάποιο gadget, αλλά μία συμβουλή που μπορείς να αξιοποιήσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας και δη, του iPhone σου. Αν, μάλιστα, τώρα κάνεις τα πρώτα σου βήματα σε ένα πιο δραστήριο lifestyle, θα αποδειχθούν απαραίτητα. Φυσικά και αναφερόμαστε στα fitness apps που αξίζει να κάνεις download στο κινητό σου. Όσο για το ποια εφαρμογή θα επιλέξεις, εξαρτάται από το fitness πρόγραμμά σου. Το σίγουρο είναι πως μία αναζήτηση αρκεί για να βρεις δωρεάν, πολλά και αξιόπιστα apps, όπως το Strava ή το Running Distance Tracker.

Τρέξιμο, ποδήλατο, κολύμπι, SUP ή απλώς περπάτημα. To active lifestyle δεν έχει όρια. Σήμερα όμως, ξέρεις καλά ότι αρκεί το «έξυπνο» smartphone σου για να αναβαθμίσεις τις outdoors εμπειρίες σου και να αναδείξεις τη fitness πλευρά σου, είτε το χρησιμοποιείς για να παρακολουθείς τις επιδόσεις και τα βήματά σου, είτε για να ακούς ανεβαστική μουσική. Έχεις κάθε λόγο, λοιπόν, να το προστατεύσεις. Οπότε, βάλε τα προϊόντα PanzerGlass πρώτα στη λίστα με τα athleisure must-have και… add more strength before it’s too late!

Μπορείς να βρεις τα προϊόντα PanzerGlass σε όλες τις αλυσίδες καταστημάτων της αγοράς με είδη τεχνολογίας.