Στο showroom της Χριστίνας Κοντοβά: Ποιο είναι το stylish μυστικό για τη φροντίδα των ρούχων της;

Στο showroom της Χριστίνας Κοντοβά: Ποιο είναι το stylish μυστικό για τη φροντίδα των ρούχων της;

Ο «σύμμαχος» που θα μας εξασφαλίζει καθημερινά άψογες και σούπερ στυλάτες εμφανίσεις.

Υπάρχουν πολλές σχεδιάστριες μόδας, στυλίστριες, ΙΤ-girls και εγχώρια fashion icons που έχουν κερδίσει επάξια μία θέση στις καρδιές μας, μας γεμίζουν καθημερινά αστείρευτη έμπνευση και τις ακολουθούμε μέσω των social media. Φυσικά, μία από αυτές τις γυναίκες είναι και η ταλαντούχα Χριστίνα Κοντοβά, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας που εμπλουτίζει τις γκαρνταρόμπες μας με μοναδικές, σύγχρονες δημιουργίες, οι οποίες «απογειώνουν» καθημερινά το στυλ και την αυτοπεποίθησή μας!

Και αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζουμε για τη Χριστίνα Κοντοβά, είναι πως χάρη στη συνεργασία της με την LG Electronics Hellas έχει τη χαρά να φιλοξενεί στο showroom της το LG Styler, το οποίο δοκίμασε και η Βίκυ Κουλιανού, φορώντας εκπληκτικά ρούχα της σχεδιάστριας. Πρόκειται για μία καινοτόμα συσκευή φροντίδας ρούχων με σύστημα ατμού, η οποία ταιριάζει άψογα με τη διακόσμηση του ατελιέ της γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας, αλλά και με τις minimal, κομψές δημιουργίες της, ενώ διαθέτει έναν εκπληκτικό καθρέφτη που διευκολύνει πολύ και συμπληρώνει με «πινελιές» στυλ οποιονδήποτε χώρο ενός σπιτιού ή ενός καταστήματος ένδυσης.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως το LG Styler εξασφαλίζει μία τέλεια, προσεγμένη εμφάνιση σε ρούχα όπως αυτά που σχεδιάζει και επιμελείται η Χριστίνα Κοντοβά, τα οποία προορίζονται για όλες τις ώρες της ημέρας, για εντυπωσιακές all day εμφανίσεις που μας συντροφεύουν από νωρίς το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το απόγευμα στις after work εξορμήσεις μας στην πόλη. Δεν έχει σημασία αν είναι κοστούμια, φορέματα ή πουλόβερ, αφού αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού για να φρεσκάρεις τα ρούχα σου και για να απομακρύνεις τις ζάρες από τα υφάσματα εύκολα.

Μάλιστα, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία TrueSteam™ που συνδυάζει το καθαρό νερό με την κινούμενη κρεμάστρα, μειώνει τα αλλεργιογόνα* και τις δυσάρεστες οσμές, προσφέροντας στα ρούχα μας ένα ολοκληρωμένο φρεσκάρισμα, χωρίς χημικά πρόσθετα, μόνο με τη χρήση νερού. Έτσι μας δίνει τη δυνατότητα να φροντίσουμε τα υφάσματα και τα είδη που είναι δύσκολο έως αδύνατο να φρεσκάρουμε αλλιώς.

Ωστόσο, το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του LG Styler δεν σας το έχω αποκαλύψει ακόμη. Διότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι η… high tech λύση που ζητούσαμε για να απολαμβάνουμε παντελόνια με τέλειες, αψεγάδιαστες τσακίσεις, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Πώς πετυχαίνει κάτι τέτοιο; Με την πρέσα που είναι ενσωματωμένη στη συσκευή για τσάκιση στα παντελόνια. Επιπλέον, η συγκεκριμένη συσκευή προσφέρει ένα απαλό στέγνωμα χαμηλής θερμότητας στα ρούχα που απαιτούν ειδική φροντίδα, χωρίς να τους προκαλεί συρρίκνωση ή ανεπιθύμητες φθορές που προκύπτουν συνήθως εξαιτίας της υγρασίας ή της υψηλής θερμότητας.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να γνωρίσουμε από κοντά τον «σύμμαχο» που θα μας εξασφαλίζει καθημερινά άψογες και σούπερ στυλάτες εμφανίσεις, αρκεί να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Βίκυς Κουλιανού και να επισκεφθούμε το showroom της αγαπημένης σχεδιάστριας Χριστίνας Κοντοβά. Εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να εξοικειωθούμε με τις καινοτόμες λειτουργίες που διαθέτει το LG styler και να συνειδητοποιήσουμε πως αξίζει σίγουρα μία θέση στην πολυάσχολη καθημερινότητά μας, στην οποία δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο αλλά θέλουμε να ξεχωρίζουμε πάντα για τα chic look μας.

* Η δοκιμή έγινε από την Intertek. Επαληθευμένο για αποστείρωση του 99,9% των βακτηρίων E.coli και επιδερμικού σταφυλόκοκκου. Εγκεκριμένο από το BAF.