To vivo Y35 είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Black Friday!

To vivo Y35 είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Black Friday!

Ετοιμάσου να γίνει και ο καλύτερος «σύμμαχος» της καθημερινότητάς σου, με τιμή που θα σε... τρελάνει. Και όχι μόνο αυτό!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Black Friday σου δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις με μερικές νέες προσθήκες την καθημερινότητά σου, παραμένοντας συγχρόνως εντός του προϋπολογισμού σου. Ειδικότερα αν σκοπεύεις να επενδύσεις σε νέα gadget και προϊόντα τεχνολογίας εν γένει, η μεγάλη, καθιερωμένη γιορτή προσφορών είναι η ευκαιρία που ζητούσες για να τα αποκτήσεις, εξοικονομώντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Βέβαια, αν μαζί με όλα τα υπόλοιπα, έχει έρθει και η στιγμή να αντικαταστήσεις το smartphone σου με ένα καινούργιο μοντέλο, τότε τα χαρακτηριστικά και η τιμή της συσκευής που θα επιλέξεις, είναι τα κριτήρια που οφείλει να λάβεις υπόψη σου, πριν ολοκληρώσεις μία αγορά. Διότι αν θέλεις έναν νέο, high tech «σύμμαχο» που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες της καθημερινότητάς σου, αλλά δεν θα χρειαστεί να διαθέσεις έναν μισθό για να τον αποκτήσεις, να ξέρεις πως η vivo, ο κορυφαίος κατασκευαστής smartphone στην Κίνα, σου προσφέρει τα ασύγκριτα μοντέλα που «πρωταγωνιστούν» στη μεσαία κατηγορία, όχι μόνο για τις δυνατότητές τους, αλλά και για την τιμή τους.

Και επειδή το καλό δεν χρειάζεται να είναι πάντα και ακριβό, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με λόγους που εξηγούν αναλυτικά γιατί μόλις δεις την ασύγκριτη τιμή των smartphone της vivo, θα βλέπεις… αστεράκια στη φετινή Black Friday -και θα θέλεις να τα κάνεις δικά σου, δίχως δεύτερη σκέψη!

Εντυπωσιακά και δυνατά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από τις συνθήκες λήψεις

Ανανεώνεις τακτικά το περιεχόμενο σου στα social media; Οι εικόνες και τα βίντεο που αποτελούν τις μελλοντικές σου αναμνήσεις είναι ό,τι πολυτιμότερο έχεις; Τότε η συσκευή στην οποία θα επενδύσεις, θα πρέπει να σου προσφέρει εντυπωσιακά και δυνατά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από τις συνθήκες της λήψης. Μία τέτοια συσκευή είναι και το vivo Υ35, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για εσένα που λατρεύεις τα βίντεο και τις φωτογραφίες, καθώς διαθέτει μία τριπλή κύρια κάμερα ΑΙ και μία selfie κάμερα 16MP, που υπόσχονται να «απογειώσουν» τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου. Δεν έχει σημασία αν θέλεις να πραγματοποιήσεις μία πρωινή ή μία βραδινή λήψη, διότι και στις δύο περιπτώσεις το τελικό αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει. Τα πορτραίτα και τα βίντεο που παράγει είναι υψηλής ανάλυσης, ενώ οι μαγικές πανοραμικές φωτογραφίες είναι βέβαιο πως θα συγκεντρώσουν αναρίθμητα like και καρδούλες στα social media.

Extra tip: Μάλιστα, την ίδια τριπλή κάμερα μπορείς να βρεις και στο vivo Y22S (4/64), το οποίο είναι εξοπλισμένο με μία selfie κάμερα 8MP, καθώς και με τις τεχνολογίες Bokeh και Face Beauty, που προσθέτουν μεγαλύτερη ζωντάνια, βάθος και φινέτσα σε κάθε λήψη σου.

Απολαμβάνοντας πάντα και παντού τις πιο δυνατές εμπειρίες θέασης και gaming

Είσαι μία άπαιχτη gamer; Μήπως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου κάνοντας ασταμάτητο binge watching τηλεοπτικών σειρών και ντοκιμαντέρ; Τότε χρειάζεσαι ένα προηγμένο κινητό που θα διαθέτει μία μεγάλη οθόνη και θα μετατρέπει κάθε προβολή και κάθε παιχνίδι σε μία καθηλωτική εμπειρία. Και να είσαι σίγουρη πως η οθόνη LCD του vivo Υ35 και η οθόνη του vivo Y22S (4/64), οι οποίες παρουσιάζουν μία μικρή διαφορά στις ίντσες, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Όχι μόνο επειδή σου προσφέρουν μία άκρως ρεαλιστική, ζωντανή εμπειρία θέασης, αλλά διότι διαθέτουν έναν πολύ υψηλό ρυθμό ανανέωσης οθόνης 90Hz, ο οποίος εξαλείφει απόλυτα τις καθυστερήσεις και σου παρέχει μία παραγωγή περιεχόμενου time lapse και pro, που ξεπερνάει τις προσδοκίες σου και τις προδιαγραφές που συναντάς συνήθως στα smartphones της mid-range κατηγορίας.

Μία αστείρευτη ενέργεια μπαταρίας που σου προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά

Αν η εξασθενημένη μπαταρία του τωρινού σου smartphone είναι ο βασικός λόγος που πρέπει να το αντικαταστήσεις άμεσα στη Black Friday, να ξέρεις πως η μπαταρία της νέας συσκευής που σκοπεύεις να αποκτήσεις, θα πρέπει να φτάνει τα 5000mAh, για να σου προσφέρει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι σε μία… απρόβλεπτη καθημερινότητα που θυμίζει «μαραθώνιο».

Άλλωστε, η αστείρευτη ενέργεια της μπαταρίας, καθώς και η δυνατότητα της ταχείας φόρτισης, είναι δύο χαρακτηριστικά που καθιστούν το vivo Υ35 και το vivo Y22S (4/64), δύο κορυφαία μοντέλα για την κατηγορία τους. Όσον αφορά, βέβαια, στον αποθηκευτικό χώρο, δηλαδή ένα χαρακτηριστικό που ελέγχεις πάντα πριν επενδύσεις σε ένα smartphone, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως το vivo Υ35 περιλαμβάνει 8GΒ RAM και 256GB ROM, ενώ το vivo Y22S διαθέτει 4GΒ RAM και 64GB ROM, όποτε και τα δύο έχουν σχεδόν απεριόριστες αποθηκευτικές δυνατότητες. Σημασία έχει, ωστόσο, να επιλέξεις εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου.

Αν θέλεις, λοιπόν, να γιορτάσεις τη φετινή Black Friday, αποκτώντας έναν αξιόπιστο, high tech «σύμμαχο», ο οποίος σε βάθος χρόνου θα εξελιχθεί σε μία προέκταση του εαυτού σου, διότι δεν θα θέλεις να τον αφήσεις από τα χέρια σου, τα μοντέλα της vivo είναι αυτά που ζητάς. Όχι μόνο επειδή είναι εξοπλισμένα με τις καινοτόμες λειτουργίες που θα σου συστήσουν μία αναβαθμισμένη εμπειρία καθημερινής χρήσης, αλλά διότι σου προσφέρονται στις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς. Άλλωστε, μόνο με 199.99 ευρώ μπορείς να κάνεις δικό σου το vivo Υ35 και να απολαμβάνεις καθημερινά τα προνόμια που σου προσφέρει μία στυλάτη, κομψή συσκευή, η οποία «πρωταγωνιστεί» στη μεσαία κατηγορία.