Τη φετινή Black Friday επένδυσε σε έναν κομψό & high tech σύμμαχο που βελτιώνει την ποιότητα ζωή σου

Τη φετινή Black Friday επένδυσε σε έναν κομψό & high tech σύμμαχο που βελτιώνει την ποιότητα ζωή σου

Ένα κομψό wearable που παρακολουθεί τον πιο πολύτιμο μυ του σώματός σου.

Η Black Friday είναι η ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσεις μερικά από τα προϊόντα που έχεις για καιρό στη wishlist σου, σε μία προνομιακή τιμή, η οποία δεν θα ξεπερνά το budget σου. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αν δυσκολεύεσαι να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου και συνεπώς, τα προϊόντα που υπάρχουν σε αυτή την wishlist, να θυμάσαι πως όσα προϊόντα υπόσχονται να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σου, οφείλουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας σου.

Ίσως χρειάζεσαι ένα καινούργιο ζευγάρι ακουστικά ή παπούτσια, ένα νέο backpack για τις εξορμήσεις σου ή μία συγκεκριμένη σειρά προϊόντων για την περιποίησή σου, ωστόσο, ένας «σύμμαχος» που φροντίζει πιο ολιστικά για την ευεξία σου και την ίδια στιγμή, σε βοηθά να γίνεσαι όλο και καλύτερη, είναι αυτός που αξίζει την προσοχή σου, ενώ μπορείς να τον έχεις πάντα και παντού μαζί σου. Διότι επενδύοντας στη φετινή Black Friday σε ένα «έξυπνο» ρολόι που παρακολουθεί καθημερινά την κατάσταση της υγείας σου, θα έχεις στη διάθεσή σου ό,τι χρειάζεσαι για να βελτιώσεις και τις συνήθειές σου.

Αν, λοιπόν, δεν έχεις εντοπίσει κάποιο smartwatch που αξίζει μία θέση στην καθημερινότητα και τον… καρπό σου, να ξέρεις πως η HUAWEI σου προσφέρει με αφορμή τη Black Friday, δύο προηγμένα, «έξυπνα» ρολόγια σε μία ασύγκριτη τιμή, 100 ευρώ κάτω από την αρχική τους, τα οποία θα θέλεις να κάνεις δικά σου ASAP!

1669036746408-883388089-image003.jpg

Ένα κομψό wearable που παρακολουθεί τον πιο πολύτιμο μυ του σώματός σου

Αν θέλεις να απολαμβάνεις μία καθημερινότητα γεμάτη υγεία και ευεξία, η προστασία του καρδιαγγειακού σου συστήματος είναι «το Α και το Ω» για να το πετύχεις. Διότι ο πολύτιμος μυς της καρδιάς είναι αυτός που τροφοδοτεί τα υπόλοιπα όργανα με αίμα, οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη λειτουργία τους.

Για να έχεις, λοιπόν, τον απόλυτο έλεγχο της υγείας της καρδιάς σου, ακόμη και αν δεν διαθέτεις τις γνώσεις και τα εργαλεία ενός ειδικού καρδιολόγου, αξίζει να αποκτήσεις το HUAWEI WATCH GT 3 Pro, το οποίο κυκλοφορεί στις εκδόσεις Titanium και Ceramic, ενώ είναι εξοπλισμένο με την πιστοποιημένη εφαρμογή Ηλεκτροκαρδιογραφήματος-ECG. Η συγκεκριμένη εφαρμογή, χάρη στην τεχνολογία TruSeen 5.0+, σου προσφέρει μία ακριβής μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας και των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει ένα έγκυρο ηλεκτροκαρδιογράφημα, ώστε να γνωρίζεις τι χρειάζεται να προσέξεις για να προστατεύσεις την καρδιά σου.

Μάλιστα, ο αισθητήρας της εφαρμογής ECG με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση καταγράφει σε πραγματικό χρόνο τον φλεβοκομβικό ρυθμό και την κολπική μαρμαρυγή, απλώς με το παρατεταμένο πάτημα του πλαϊνού κουμπιού, ενώ η συσκευή σου παρέχει προσαρμοσμένες συμβουλές υγείας που αφορούν στο καρδιαγγειακό σου σύστημα.

Extra tip: Επιπλέον, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro διαθέτει τη λειτουργία SpO2 για την παρακολούθηση του επιπέδου του οξυγόνου σου, καθώς και τη λειτουργία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0, η οποία θα σε βοηθήσει να απολαμβάνεις κάθε βράδυ τα πιο… γλυκά όνειρα!

1669036761031-56360710-image005.jpg

Ένας πολύτιμος «σύμμαχος» που χρειάζεσαι για το κολύμπι και την κατάδυση

Αν το έντονο κρύο του χειμώνα δεν αποθαρρύνει τη λαχτάρα και την επιθυμία σου για βουτιές στη θάλασσα ή εναλλακτικά, αν θεωρείς πως ο βυθός είναι το… φυσικό σου περιβάλλον και πραγματοποιείς συχνά καταδύσεις, να ξέρεις πως το HUAWEI WATCH GT 3 Pro είναι ένα smartwatch ειδικά σχεδιασμένο για εσένα. Όχι μόνο επειδή είναι εξοπλισμένο με ολοκληρωμένες αθλητικές λειτουργίες, αλλά διότι είναι ανθεκτικό και αδιάβροχο έως και τα 30 μέτρα.

Ακριβώς επειδή το φοράω στο χέρι μου κάθε φορά που περιηγούμαι στον βυθό, οφείλω να σε ενημερώσω πως για εμένα αποτελεί έναν πολύτιμο «σύμμαχο», ο οποίος έχει βελτιώσει τις επιδόσεις και τις αντοχές μου. Όλα αυτά χάρη στη λειτουργία Free Diving!

1669036844602-481987841-image007.jpg

Ένα σύγχρονο κόσμημα που σε παρακινεί να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου

Ο πολυάσχολος τρόπος ζωής που ακολουθείς, πολλές φορές σε αναγκάζει να αμελείς τα πράγματα που έχουν πραγματικά σημασία για εσένα, όπως το ραντεβού σου με τη σωματική άσκηση. Είναι αλήθεια πως οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας μπορούν σε βάθος χρόνου να επηρεάσουν τις συνήθειές σου, για αυτό χρειάζεσαι κάποιον να σου υπενθυμίζει πως θα επιστρέφεις στον… σωστό δρόμο, δηλαδή τον δρόμο της υγείας και της ευεξίας.

Κάτι τέτοιο κάνει και το HUAWEI WATCH GT 3 Pro, το οποίο αποτελεί ένα σύγχρονο, high tech κόσμημα, που σε εμπνέει να αναβαθμίζεις κάθε μέρα τον τρόπο ζωής σου με απλούς τρόπους. Πώς το πετυχαίνει; Χάρη στον ψηφιακό, βοηθό υγείας Healthy Living Shamrock, ο οποίος παρακολουθεί και σε ενημερώνει για την έναρξη της περιόδου σου, σου παρέχει υπενθυμίσεις που αφορούν στην υγεία σου, όπως την τακτική κατανάλωση νερού και τη λήψη φαρμάκων, ενώ σε βοηθά να έχεις μία καλύτερη ποιότητα ύπνου, μία πιο mindful στάση ζωής και να αναπτύξεις συνήθειες που είναι ωφέλιμες για τη σωματική και την ψυχική σου υγεία.

1669036857979-294629325-image009.jpg

Αν θέλεις, λοιπόν, τη φετινή Black Friday να σου χαρίσεις ένα χρήσιμο δώρο, το οποίο σταδιακά θα αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο, τότε πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium και το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic, δηλαδή τα δύο κομψά και ανθεκτικά smartwatch που υπόσχονται να επαναπροσδιορίσουν την καθημερινότητά σου και να στολίζουν με μοναδικό στυλ τον καρπό σου. Μπορείς να τα κάνεις δικά σου σε μία ανεπανάληπτη τιμή, 100 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της Huawei, καθώς και το Facebook, το Instagram και το Huawei Community.