Gift list inspiration: Samsung Galaxy δώρα που μοιράζουν έμπνευση σε εσένα και τους αγαπημένους σου!

Gift list inspiration: Samsung Galaxy δώρα που μοιράζουν έμπνευση σε εσένα και τους αγαπημένους σου!

Ψάχνοντας για τόσο ξεχωριστά δώρα, όσο οι ξεχωριστοί παραλήπτες της λίστας μου, η αναζήτησή μου με οδήγησε στο οικοσύστημα της Samsung

Πλησιάζοντας προς την έναρξη των Χριστουγέννων, έχω αρχίσει ήδη να οργανώνω τη λίστα με τους παραλήπτες των δώρων μου. Άλλωστε, αυτό είναι για μένα και το βαθύτερο νόημα των γιορτών, το γεγονός πως με εμπνέουν να σκορπίσω απλόχερα χαρά, στους ανθρώπους που αγαπώ πιο πολύ στον κόσμο, μέσα από τα δώρα που τους προσφέρω.

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Ποιο είναι το δώρο που θα παρατείνει το αίσθημα χαράς που αισθάνεται ο παραλήπτης, όταν ξετυλίγει το γιορτινό πακέτο που έλαβε; Κι όμως, αυτό που ελπίζουν οι περισσότεροι να αντικρίσουν, ανοίγοντας ένα γιορτινό πακέτο, είναι κάποιο gadget που θα τους βοηθήσει να πετύχουν τα new years resolutions τους.

Ψάχνοντας για τόσο ξεχωριστά δώρα, όσο οι ξεχωριστοί παραλήπτες της λίστας μου, η αναζήτησή μου με οδήγησε στο οικοσύστημα της Samsung. Κάπως έτσι, ανάμεσα σε smartwatches, ασύρματα ακουστικά, tablet και smartphone, εντόπισα τις προσθήκες που δεν πρέπει να λείπουν από τη φετινή gift list μου και είμαι σίγουρη ότι θα εμπνεύσουν και εσένα!

Το smartphone που ενισχύει τη δημιουργικότητα ενός ταλέντου

Ο αδερφός μου είναι το αστέρι της οικογένειας. Παίζει μουσική, κάνει bmx και τα τελευταία χρόνια δημιουργεί βίντεο. Σκέφτηκα, λοιπόν, πως το ιδανικό δώρο για εκείνον, θα ήταν μία συσκευή που θα τον εμπνέει να μοιράζεται τη μουσική ή τα βίντεο που δημιουργεί, αλλά συγχρόνως θα τον βοηθά να επεξεργάζεται μελωδίες και λήψεις. Το Samsung Galaxy Z Flip4, συνδυάζει την πρακτικότητα με τη δημιουργία, ενώ διαθέτει μία οθόνη 6,7 ιντσών, η οποία όταν ξεδιπλώνει, αποκαλύπτει μία εντυπωσιακή εικόνα στο Ultra Thin γυαλί. Η συγκεκριμένη συσκευή θα του επιτρέπει να πραγματοποιήσει σύνδεση πολλών συσκευών μεταξύ τους, χάρη στις λειτουργίες του οικοσυστήματος Samsung Galaxy, ενώ θα του δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεται αρχεία, ακόμη και την οθόνη του, ενώ πραγματοποιεί video calls.

Ένα smartwatch για εκείνη που θέλει έναν τρόπο ζωής γεμάτο ευεξία

Ξέρω πως η μητέρα μου θα ήταν ευχαριστημένη με μία αγκαλιά. Παρόλα αυτά, φέτος αποφάσισα να της χαρίσω ένα δώρο, το οποίο θα την κάνει να νιώθει κάθε μέρα όλο και πιο όμορφα, αφού θα την παρακινεί να φροντίζει λίγο περισσότερο τον εαυτό της. Αυτό το δώρο δεν είναι άλλο από το Galaxy Watch5, ένα κομψό smartwatch, το οποίο θα παρακινεί τη μητέρα μου να κατακτά ημερήσιους wellness στόχους, να ελέγχει 24 ώρες την καρδιαγγειακή της κατάσταση, ενώ τα βράδια θα καταγράφει την ποιότητα του ύπνου της. Έτσι, θα ξέρει σε ποιες συνήθειες πρέπει να επενδύσει και ποιες να «πετάξει», για να αποκτήσει το 2023 μία καθημερινότητα γεμάτη ευεξία!

Ένα ζευγάρι Galaxy buds για εκείνον που θέλει υψηλή ποιότητα ήχου

Αν υπάρχει κάτι που θαυμάζω στον σύντροφό μου, είναι οι γνώσεις του γύρω από τη μουσική. Από jazz σε ambient και από electro σε indie pop, η playlist που τον συντροφεύει είναι για εκείνον το δικό του dreamy soundtrack. Ακριβώς για αυτό, μόλις είδα τα Samsung Galaxy Buds2 Pro, ήξερα πως είχα βρει ένα δώρο που θα ήθελε πολύ να λάβει από κάποιον. Διότι τα ασύρματα Samsung Galaxy Buds2 Pro κάνουν κάθε νότα να ακούγεται σαν αληθινή, προσφέρουν έναν ρεαλιστικό ήχο και «βυθίζουν» αυτόν που ακούει σε μία μαγική εμπειρία ακρόασης. Ευτυχώς, επειδή είναι κάπως ξεχασιάρης και μπορεί εύκολα να τα χάσει, χάρη στο SmartThings Find, θα ξέρει πού είναι, είτε βρίσκονται στη θήκη, είτε όχι.

Ένα tablet για όσους θέλουν να βάλουν σε... τάξη την καθημερινότητα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και για το 2023 ο βασικός μου στόχος είναι να βάλω σε μία τάξη την καθημερινότητα του γραφείου. Όχι, δεν είμαι ακατάστατη όμως, για να βελτιώσω την παραγωγικότητά μου, η οργάνωση είναι «το Α και το Ω». Αυτός ήταν και ο λόγος που τα φετινά Χριστούγεννα αποφάσισα να μου χαρίσω έναν... high tech προσωπικό βοηθό, δηλαδή το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, το οποίο ανήκει στο οικοσύστημα Samsung Galaxy. Mε βοηθάει να πραγματοποιώ παρουσιάσεις για το γραφείο όπου και αν είμαι, ενώ αυτό προσαρμόζεται και διαιρεί την οθόνη του, σύμφωνα με τις ανάγκες μου. Επιπλέον, διαθέτει το S Pen, το οποίο «ξεκλειδώνει» την πιο ονειροπόλα και creative πλευρά μου.

Μία ευέλικτη συσκευή για τον απαιτητικό παραλήπτη της gift list

Το όνομα του πατέρα μου βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της gift list μου όμως, είναι ο παραλήπτης που με δυσκολεύει πιο πολύ. Όχι μόνο επειδή του έχω χαρίσει πολλά δώρα, αλλά διότι είναι κάπως απαιτητικός με τις συσκευές που περιλαμβάνει η καθημερινότητά του. Θέλει να είναι ανθεκτικές και να χωράνε στην τσέπη του. Κάπως έτσι, σκέφτηκα πως το Samsung Galaxy Z Fold4 είχε τα χαρακτηριστικά για να γίνει μία προέκταση του εαυτού του, μία συσκευή που θα την έχει παντού μαζί του. Το συγκεκριμένο smartphone είναι ανθεκτικό και έχει μία οθόνη 7,6 ιντσών που αναδιπλώνεται σε μία των 6,2 ιντσών. Και όπως και όλες οι παραπάνω συσκευές της Samsung, έτσι και αυτή ανήκει στο Samsung Galaxy οικοσύστημα.

Αν θέλεις, λοιπόν, να χαρίσεις ουσιαστικά δώρα στους αγαπημένους σου, δώρα που θα σκορπίσουν ευτυχία, τότε οι συσκευές της Samsung είναι οι high tech τρόποι για να τους παρακινήσεις να «κυνηγήσουν» τους στόχους τους για το νέο έτος.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.