Η Opening Partάρα που μας χάρισε διασκέδαση και μια εμπειρία με hi-tech λύσεις για όλο το σπίτι

Η Opening Partάρα που μας χάρισε διασκέδαση και μια εμπειρία με hi-tech λύσεις για όλο το σπίτι

Τα experience points που μας «σύστησαν» έναν καινούργιο κόσμο.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το άρθρο κάνοντας ένα σύντομο κουίζ: Τελικά, το shopping είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα, σε μία καθημερινότητα γεμάτη meetings, υποχρεώσεις και υπερωρίες ή μία ατελείωτη προσπάθεια να βρεις τις κατάλληλες λύσεις που θα ανανεώσουν τον χώρο σου; Μάλλον η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση αγαπημένη μου queenette, διότι όση και εάν είναι η διάθεσή σου για αλλαγές εντός σπιτιού, οφείλεις να απευθυνθείς σε έναν shopping προορισμό που θα σου προσφέρει απλόχερα τις λύσεις που αναζητάς, κάνοντάς σε να αισθανθείς a bit like home.

Εάν όλα όσα γνώριζες μέχρι σήμερα, λοιπόν, ήταν μία μονότονη αγοραστική εμπειρία, γράψε λάθος, μιας και ένα opening party, ήταν αρκετό για να μας συστήσει έναν καινούργιο «κόσμο» για shopping, τον οποίο θα σου παρουσιάσουμε ευθύς αμέσως! Ο λόγος για την Opening Partάρα στο ανανεωμένο κατάστημα Πλαίσιο του The Mall Athens, που μας χάρισε διασκέδαση και μια εμπειρία με high-tech λύσεις για όλο το σπίτι… και όχι μόνο.

Ναι, ένα διήμερο και ένα κατάστημα 2.200 τετραγωνικών, γεμάτο events, happening και μοναδικές προσφορές, ήταν αρκετά για να προσελκύσουν πάνω από 8.000 πελάτες, οι οποίοι έκαναν τη βόλτα τους εντός του καταστήματος, γνώρισαν το νέο section με την προσθήκη λευκών συσκευών, αλλά και όλη την γκάμα των προϊόντων του Πλαισίου και φυσικά έζησαν τις πιο μοναδικές, lifetime experiences!

Τα experience points που μας «σύστησαν» έναν καινούργιο κόσμο

Μπορεί το all day Dj set να κέρδισε την προσοχή μας, πριν ακόμη δούμε πλήθος κόσμου να διασκεδάζει εντός του ανανεωμένου καταστήματος Πλαίσιο, ωστόσο πολύ γρήγορα ανακαλύψαμε ένα-ένα τα experience points, που μας πρόσφεραν όχι μόνο επαφή, αλλά και γνώση για τα προϊόντα του καταστήματος. Κάπως έτσι, περιηγηθήκαμε πολύ ώρα, σε έναν ενιαίο μοντέρνο χώρο που διαθέτει στο κωδικολόγιό του από προϊόντα γραφείου, τεχνολογίας, πληροφορικής, τηλεφωνίας και ψηφιακής εικόνας, μέχρι λευκές συσκευές για κάθε γούστο.

Φυσικά, η αναζήτηση των κατάλληλων προϊόντων για εμάς, εξελίχθηκε σε μία μοναδική εμπειρία, όχι μόνο επειδή στο Πλαίσιο του The Mall Athens μπορείς να βρεις τα πάντα, αλλά και επειδή υπάρχουν οι εξειδικευμένοι #plaisiopeople που κάνουν τη διαφορά και μπορείς να τους ρωτήσεις τα πάντα.

Αναρωτιέσαι ποιο προϊόν έγινε κατευθείαν το αγαπημένο μας; Μα φυσικά, η νέα σειρά Samsung Galaxy S23, που μας «συστήθηκε» με τον πιο αναπάντεχο και διαδραστικό τρόπο: Ένα ειδικά διαμορφωμένο booth, που μας περίμενε για να φωτογραφηθούμε, ανακαλύπτοντας το Nightography. Μάλιστα, το γεγονός πως μπήκαμε στην κλήρωση για τα Smartphones Galaxy S23 και άλλα Samsung δώρα, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή τα «ΚΟΥΝΑΒΙΑ», που έπαιζε σε live streaming, μας έφτιαξε ακόμη περισσότερο τη διάθεση στη στιγμή.

Πώς ένα opening party μας χάρισε μοναδικές εμπειρίες;

Και όπως κάθε opening party που θέλει να αφήσει εποχή, έτσι και η Opening Partάρα στο ανανεωμένο κατάστημα Πλαίσιο του The Mall Athens, είχε events και happenings που έκαναν τη διαφορά, βάζοντας τη «σφραγίδα» του καταστήματος σε κάθε μοναδική στιγμή. Είσαι έτοιμη να βιώσεις μαζί μας αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία, που έλαβε χώρα το διήμερο Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου; Μάθε πως σε δύο ημέρες ζήσαμε εμπειρίες που θα μας «συντροφεύουν» για καιρό.

Αμφιβάλλεις, Queenette; Μήπως, το γεγονός πως φτιάξαμε γλειφιτζούρια με το Polaroid Candy Pen και είδαμε πως λειτουργεί ένας 3D printer, απολαύσαμε την ΑrtMatina να διακοσμεί πάνω από 500 tote bags με custom made σχέδια, φωτογραφηθήκαμε σε ειδικά διαμορφωμένο booth και ανακαλύψαμε το Philips HUE Smart Lighting, ενώ την ίδια ώρα ζήσαμε το απόλυτο sound experience μέσα από ηχοσυστήματα SONOS, θα σε πείσει; Και επειδή ένα «touch of style» πάντα χρειάζεται, μάθε πως είχαμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε μπούκλες με τα προϊόντα της Dyson και να συνεχίσουμε πιο όμορφες και λαμπερές από ποτέ τη βόλτα μας.

Και όπως κάθε εμπειρία shopping, για να είναι ολοκληρωμένη, συνοδεύεται από καφέ, φαγητό και διασκέδαση, έτσι και στο open party του ανανεωμένου καταστήματος Πλαίσιο, κεραστήκαμε καφέδες με τα τελευταία συστήματα μηχανών Nespresso και De’Longhi, δοκιμάσαμε cake pops από τον Σταύρο Βαρθαλίτη και γλυκές δημιουργίες παρέα με την Kenwood, υπό τη μουσική υπόκρουση των all day Dj sets και φυσικά, δεν χάσαμε την ευκαιρία να αφεθούμε στα χέρια των face painters που ζωγράφισαν τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Μην χάνεις άλλο χρόνο, καθώς ήρθε η ώρα να γνωρίσεις και εσύ το ανανεωμένο κατάστημα Πλαίσιο στο The Mall Athens και να στραφείς σε έναν καινούργιο κόσμο που «υπόσχεται» να αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου, μέσα από προϊόντα γραφείου, τεχνολογίας, πληροφορικής, τηλεφωνίας, ψηφιακής εικόνας και λευκές συσκευές. Κι όμως, τώρα αρκεί ένα κατάστημα για να σου προσφέρει τις πιο high-tech λύσεις για όλο το σπίτι! Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να απευθυνθείς στους εξειδικευμένους #plaisiopeople, που θα είναι δίπλα σου κάθε στιγμή, κάνοντάς σε να αισθανθείς σαν στο σπίτι σου.