Σκούπες ρομπότ κυνήγησαν άντρα σε γνωστό πολυκατάστημα οικιακών ειδών!

Σκούπες ρομπότ κυνήγησαν άντρα σε γνωστό πολυκατάστημα οικιακών ειδών!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε γνωστό πολυκατάστημα οικιακών ειδών στην Αθήνα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή σε γνωστό πολυκατάστημα οικιακών ειδών, σε κεντρική περιοχή της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 35χρόνος άνδρας επισκέφτηκε το κατάστημα μαζί με την σύντροφό του, προκειμένου να πραγματοποιήσει αγορές για το σπίτι. Λίγη ώρα αφότου πέρασε την πόρτα του γνωστού πολυκαταστήματος Media Markt, ωστόσο, ο άντρας ήρθε αντιμέτωπος με ένα πρωτόγνωρο περιστατικό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άντρας μπήκε στο κατάστημα και άρχισε να συνομιλεί με υπάλληλο του γνωστού πολυκαταστήματος οικιακών ειδών, για να τη διευκολύνει με τις αγορές του. Στη συνέχεια όμως, ενώ περιηγούνταν στους διαδρόμους του πολυκαταστήματος και για άγνωστο λόγο, περίπου έξι σκούπες ρομπότ που βρίσκονταν σε συγκεκριμένο χώρο εντός του Media Markt, πήραν στο κυνήγι τον νεαρό με σκοπό να τον «καθαρίσουν».

Αμέσως στο κατάστημα ακολούθησαν σκηνές χάους, με τον άνδρα να τρέχει πανικόβλητος και με πελάτες του καταστήματος να τον ακολουθούν, αδυνατώντας παράλληλα να πιστέψουν το πώς και το γιατί συνέβη το περιστατικό. Όσοι πελάτες, βέβαια, κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, έσπευσαν να καταγράψουν το περιστατικό με τα κινητά τους τηλέφωνα, με τα πρώτα βίντεο από το απίστευτο σκηνικό να κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου και των social media.

Οι αρχές πραγματοποιούν προανάκριση για το περιστατικό, ενώ τόσο ο άτυχος νεαρός που έπεσε «θύμα» των ρομποτικών σκουπών, όσο υπάλληλοι του καταστήματος και αυτόπτες μάρτυρες, έχουν κληθεί να καταθέσουν.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχουν απαντήσεις για τα αίτια πίσω από αυτό το ομολογουμένως απίστευτο κυνηγητό, με κάποιους αυτόπτες μάρτυρες να υποστηρίζουν πως ο ίδιος άγγιξε κατά λάθος μία από τις σκούπες, προκαλώντας το τρελό αυτό «αφηνίασμα» και άλλους, να λένε πως όλα έγιναν ξαφνικά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, πάντως, ο άνδρας βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ, με την σύντροφό του να ζητάει εξηγήσεις για τα αίτια του περιστατικού.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε εικόνες από το εξωπραγματικό αυτό κυνηγητό στο γνωστό πολυκατάστημα οικιακών ειδών, που έσπειρε τον πανικό.

Δείτε το βίντεο εδώ