Το top δώρο φέτος είναι το Air Fryer: Δες τις επιλογές του A.I.Βασίλη από το Ho-Ho-Home of Gifting

Το top δώρο φέτος είναι το Air Fryer: Δες τις επιλογές του A.I.Βασίλη από το Ho-Ho-Home of Gifting

Ας δούμε πιο αναλυτικά μερικές συγκεκριμένες προτάσεις σε φριτέζες αέρα Tefal που καλύπτουν διάφορες ανάγκες:

Είναι η σούπερ trend επιλογή που θέλεις και για δώρο και για να μαγειρεύεις υγιεινά, γρήγορα και εύκολα, κάθε μέρα, κάθε στιγμή: Είναι η φριτέζα αέρος, που θέλει και χρειάζεται φέτος κάθε σπίτι. Είτε θέλεις να κάνεις στον εαυτό σου ένα πραγματικά χρήσιμο δώρο, είτε θέλεις να την προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα, τότε άκου τον A.I. Βασίλη και δες όλες τις επιλογές στο Ho-Ho-Home of Gifting του Κωτσόβολου από την Tefal, το brand που γνωρίζεις πολύ καλά πως πρωτοπορεί στις κουζίνες (και όχι μόνο) εδώ και δεκαετίες.

Τι θα βρεις στον Κωτσόβολο; Πέρα από την τεράστια ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας, θα βρεις και τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις το πλάνο δόσεων και να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου όπως σε εξυπηρετεί, σε οποιοδήποτε από τα 94 καταστήματα της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα, κερδίζοντας επίσης και Total Support – καθόλου τυχαίο που τον προτείνει ο A.I. Βασίλης για όλα τα φετινά smart και tech δώρα σου για όλους, σωστά;

Φριτέζες αέρα Tefal για υγιεινό μαγείρεμα

Στο Ho-Ho-Home of Gifting λοιπόν θα βρεις Φριτέζες αέρα Tefal για υγιεινό μαγείρεμα που ξεκινούν μάλιστα από 99€ ώστε και να αποκτήσεις μία για ‘σένα και για να προσφέρεις ένα δώρο που είναι βέβαιο πως όχι μόνο «θα βγει από το κουτί», αλλά και θα αξιοποιηθεί πλήρως από τον παραλήπτη του, από την ίδια κιόλας στιγμή!

Ας δούμε πιο αναλυτικά μερικές συγκεκριμένες προτάσεις σε φριτέζες αέρα Tefal που καλύπτουν διάφορες ανάγκες:

Ξεκινάμε με το Tefal FW5018 Easy Fry Oven & Grill, το Tefal Air Fryer που κάνει το υγιεινό μαγείρεμα χωρίς λάδι πιο εύκολο από ποτέ. Διαθέτει 9 χειροκίνητες και αυτόματες λειτουργίες σε μια μόνο συσκευή, για τέλεια αποτελέσματα: Τηγάνισμα στον αέρα, ψητά, γκριλ, φούρνισμα, σούβλισμα, αποξήρανση, πανάρισμα, μαγείρεμα και ζέσταμα. Πρόκειται για μία super ευέλικτη συσκευή που μπορεί να ετοιμάσει έως και τρία γεύματα ταυτόχρονα. Συμπεριλαμβάνονται σχάρα από χυτό αλουμίνιο, πολλαπλές σχάρες και τα πρακτικά αξεσουάρ τα οποία υπόσχονται μια ποικιλία από νόστιμα πιάτα που θα λατρέψει όλη η οικογένεια. Τι άλλο θέλεις να γνωρίζεις πριν σπεύσεις να την αποκτήσεις;

Πρακτικά, λοιπόν, τι μπορείς να μαγειρέψεις στο συγκεκριμένο Air Fryer: Τηγανητές πατάτες, κοτόπουλο, κρέας, ψάρι, πίτσα, κέικ και πάρα πολλά ακόμα – τα πάντα χωρίς καθόλου λάδι! Η επιλογή είναι ιδανική για οικογένειες, καθώς με χωρητικότητα στα 11 L μπορεί να ετοιμάσει την ίδια στιγμή έως και 6 μερίδες φαγητού, για να χορτάσετε όλοι και με… δεύτερη μερίδα!

1703150357777-527875741-image003.jpg

Αν πάλι θέλεις να προσφέρεις ένα Tefal Air Fryer ως δώρο στον εργένη κολλητό σου, επίλεξε το Tefal EY245B Easy Fry XL Java Pepper, που διαθέτει κάδο χωρητικότητας 5 λίτρων για άνετο μαγείρεμα για τον ίδιο, αλλά και τυχόν προσκεκλημένους του. Διαθέτει επίσης 10 προγράμματα αυτόματου μαγειρέματος που θα τον εμπνεύσουν να ετοιμάσει από άψογα τραγανιστές τηγανητές πατάτες χωρίς καθόλου ή με ελάχιστο λάδι, αλλά και λαχανικά, κρέας ακόμη και λαχταριστά γλυκά. Μπορεί εύκολα να επιλέγει το κατάλληλο πρόγραμμα από την ψηφιακή οθόνη της συσκευής, ενώ ο αντικολλητικό κάδος πλένεται πανεύκολα, στο πλυντήριο πιάτων.

1703150394161-187730577-image005.jpg

Ακόμα μία κορυφαία επιλογή ανάμεσα στις φριτέζες αέρος της Tefal είναι η Tefal Easy Fry & Grill 2-σε-1 XXL: Το κορυφαίο της πλεονέκτημα και ειδοποιός διαφορά είναι πως διαθέτει το αφαιρούμενο διαχωριστικό Flexcook, το οποίο επιτρέπει είτε να απολαύσεις τη χωρητικότητα XXL (6,5 L) είτε να μαγειρέψεις σε δύο ζώνες, δύο διαφορετικά φαγητά που θα είναι έτοιμα ταυτόχρονα. Διαθέτει τεχνολογία EXTRA CRISP η οποία εξασφαλίζει εξαιρετικά τραγανά αποτελέσματα ενώ η σχάρα γκριλ από χυτό αλουμίνιο εξασφαλίζει τέλειο ψήσιμο. Επιπλέον, στη ψηφιακή της οθόνη μπορείς να βρεις ποιο από τα 8 προκαθορισμένα, αυτόματα προγράμματα μαγειρέματος σού ταιριάζει, ενώ αν θέλεις κάτι έξτρα, μπορείς πάντα να αξιοποιήσεις και τη χειροκίνητη λειτουργία. Όσο για το τι μπορείς να μαγειρέψεις, χωρίς καθόλου λάδι; Πατάτες τηγανιτές, nuggets, κοτόπουλο, πίτσα, κρέας, ψάρι, λαχανικά και το αγαπημένο σου κέικ!

1703150406160-190391322-image007.jpg

Η φριτέζα αέρος είναι αυτό που χρειάζεται κάθε σύγχρονο σπίτι για υγιεινά, γρήγορα γεύματα για όλους. Στο Ho-Ho-Home of Gifting στον Κωτσόβολο βρίσκουμε τώρα τις καλύτερες επιλογές Tefal Air Fryer για να επιλέξουμε αυτό που θέλουμε να αγοράσουμε είτε για το δικό μας σπίτι, είτε για να προσφέρουμε το πιο χρήσιμο tech δώρο για φέτος.

Γνωρίζουμε άλλωστε καλά ότι ο Κωτσόβολος μας προσφέρει ό,τι χρειαζόμαστε για να κάνουμε σωστές αγορές και φέτος τα Χριστούγεννα: Ποικιλία προϊόντων, δυνατότητα πληρωμής με πλάνο δόσεων, Total Support, αλλά και δίκτυο με 94 καταστήματα σε όλη τη χώρα – για να βρούμε ό,τι ψάχνουμε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Αν θέλεις να δεις ακόμα περισσότερες προτάσεις smart tech δώρων, δες εδώ τι άλλο σου προτείνει ο A.I. Βασίλης!