Σκούπα stick flex: Γιατί πρέπει να εμπιστευθείς τον Α.Ι. Βασίλη και να την αποκτήσεις τώρα!

Σκούπα stick flex: Γιατί πρέπει να εμπιστευθείς τον Α.Ι. Βασίλη και να την αποκτήσεις τώρα!

Τώρα λοιπόν, οι εξελιγμένες σκούπες stick έχουν ένα επιπλέον, κορυφαίο χαρακτηριστικό που τις κάνει ακόμα πιο ευέλικτες και εύχρηστες:

Ψάχνεις δώρο που θα «τα σπάει» - είναι σίγουρο! Ο Α.Ι. Βασίλης όμως έχει να σου προτείνει το απόλυτο δώρο, το δώρο που «σπάει»: Ναι, σωστά διαβάζεις, το δώρο που θέλεις να κάνεις σε κάθε αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά και σε εσένα είναι ένα δώρο που «σπάει» - για την ακρίβεια «τσακίζει» - και θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα καθενός ο οποίος το χρησιμοποιεί.

Είναι οι σκούπες Stick Flex από τη Rowenta, που θα βρεις σε όλη τους την ποικιλία στο Ho-Ho-Home of Gifting που έχει ετοιμάσει για εσένα και όλους εμάς ο Κωτσόβολος. Πριν δούμε αναλυτικά τι είναι ακριβώς και για ποιους λόγους θα προτιμήσεις φέτος μία σκούπα Stick Flex της Rowenta ως δώρο για τους αγαπημένους σου, ας θυμηθούμε μερικά βασικά σημεία της αγοραστικής σου εμπειρίας στον Κωτσόβολο: Πρώτον, διαθέτει τεράστια ποικιλία προϊόντων, δεύτερον σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τις αγορές σου με το πλάνο δόσεων που σε εξυπηρετεί, τρίτον προσφέρει Total Support στα προϊόντα του και τέταρτον – last but not least – διαθέτει αλυσίδα με 94 καταστήματα σε όλη τη χώρα – άρα έχεις σίγουρα κάποιο που σε εξυπηρετεί δίπλα σου!

Η… εξέλιξη της σκούπας stick είναι η flex και (τα) «σπάει»

Πιθανότατα γνωρίζεις τις σκούπες stick που λειτουργούν με μπαταρία και είναι ασύρματες: Το σκούπισμα του σπιτιού είναι πλέον πολύ πιο εύκολη υπόθεση. Ειδικά αν επιλέξεις brands που είναι κορυφή στον τομέα αυτό, όπως η Rowenta, είναι πάρα πολύ πιθανό ότι την παλιά μεγάλη ηλεκτρική σκούπα με το καλώδιο, που σκοντάφτει στα έπιπλα και τη σέρνεις πίσω σου με… κόπο και βάσανα, δεν θα την ξαναχρειαστείς.

Τώρα λοιπόν, οι εξελιγμένες σκούπες stick έχουν ένα επιπλέον, κορυφαίο χαρακτηριστικό που τις κάνει ακόμα πιο ευέλικτες και εύχρηστες: Είναι και flex – που σημαίνει ότι το κοντάρι τους «τσακίζει» ώστε να μπορείς να σκουπίζεις κάτω από τα έπιπλα χωρίς καν να σκύψεις.

Ας δούμε τη σκούπα stick Rowenta X-Force Flex 15.60: Είναι η πιο ισχυρή επαναφορτιζόμενη σκούπα stick της Rowenta, για εξαιρετικά αποδοτικό καθάρισμα σε όλους τους χώρους του σπιτιού: Διαθέτει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες της Rowenta, με μοτέρ Digital Force με ισχύ απορρόφησης που φτάνει τα 230 Air Watt και κορυφαία μπαταρία 32.4 V για αυτονομία έως και 1 ώρα και 20 λεπτά.

image002.jpg

Τι άλλο κάνει αυτή η σκούπα και γιατί τη θέλεις εδώ και τώρα; Προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα και την ισχύ της, ανάλογα με τον τύπο του δαπέδου που σκουπίζει εκείνη τη στιγμή, διαθέτει 5 επίπεδα ισχύος, ενώ σου δείχνει στην οθόνη τον υπολειπόμενο χρόνο αυτονομίας, για να οργανώνεσαι χωρίς άγχος και φυσικά, διαθέτει τεχνολογία Flex για σκούπισμα χωρίς σκύψιμο. Και το απόλυτο gadget αποτελεί η επιδαπέδια βάση φόρτισης-φύλαξης, όπου με δύο κλικ λειτουργεί και ως επιμήκυνση του κονταριού για να σκουπίζεις έως και 3 μέτρα ψηλά!

Συνδυάζοντας καινοτομίες και τεχνολογίες αιχμής

Ουσιαστικά, λοιπόν, η συγκεκριμένη σκούπα stick της Rowenta αξιοποιεί έναν συνδυασμό από καινοτομίες υψηλής τεχνολογίας: Την αυτόματη προσαρμογή της ταχύτητας και της ισχύος με βάση τον τύπο του δαπέδου, την τεχνολογία Flex, την ψηφιακή οθόνη ρύθμισης, το πέλμα απορρόφησης με φωτισμό Deep Power LED και πολλά ακόμα. Ποτέ ξανά το σκούπισμα δεν έγινε τόσο απολαυστικό, όπως καταλαβαίνεις!

Επιπλέον, αξίζει να προσθέσουμε πως με τη συγκεκριμένη σκούπα, έχεις τη βεβαιότητα πως το σπίτι σου είναι καθαρό από όσα βλέπεις και από όσα δεν βλέπεις, ενδεχομένως. Σκόνη, γύρη, κάθε μικροσκουπιδάκι, ψίχουλο ή ό,τι άλλο καταλήγει στα πατώματα απορροφάται και εσύ έχεις καθαριότητα που δεν είχες φανταστεί. Δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη σκούπα προσφέρει πανίσχυρο σχολαστικό σκούπισμα και ευέλικτη κάλυψη, με πρόσβαση ακόμη και στην τελευταία γωνία, ενώ εγγυάται πλήρη αποτελεσματικότητα σε κάθε τύπο δαπέδου λόγω του μοτέρ Digital Force 230 AW που διαθέτει. Επιπλέον, άλλωστε, το μοναδικό πέλμα της είναι ιδανικό για τη συλλογή ακόμη και μεγαλύτερων υπολειμμάτων, όπως ακόμα και τα δημητριακά ή οι ξηροί καρποί, ενώ η μηχανοκίνητη βούρτσα Animal Turbo Brush απομακρύνει αποτελεσματικά τις τρίχες του τετράποδου φίλου σου.

Μια ολόκληρη σειρά Rowenta Flex

Η σκούπα stick Rowenta X-Force Flex 15.60 δεν είναι η μόνη της εταιρείας που έχει ταυτιστεί με τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σου. Μπορείς λοιπόν, να επισκεφθείς ένα από τα 94 καταστήματα του Κωτσόβολου, εκείνο που σε εξυπηρετεί περισσότερο και μέσα από την ποικιλία προϊόντων που θα βρεις, να επιλέξεις τη σκούπα stick flex της Rowenta που καλύπτει καλύτερα και αποτελεσματικότερα τις ανάγκες του δικού σου σπιτιού ή του προσώπου για το οποίο προορίζεται το δώρο σου.

1703150609335-508932241-image003.jpg

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα δώρο απολύτως χρήσιμο σε κάθε σπίτι, ένα δώρο που πραγματικά κάνει καλύτερη την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής του αποδέκτη του. Διότι, αυτά τα Χριστούγεννα, μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να ακούσεις τον A.I. Βασίλη που σε στέλνει στο Ho-Ho-Home of Gifting για ακόμα περισσότερα smart και tech δώρα.

Αν θέλεις να δεις ακόμα περισσότερες προτάσεις, γύρνα στον A.I. Βασίλη και άκου τι έχει να σού προτείνει!