Το self-care σε πρώτο πλάνο και τα καλύτερα δώρα τα βρίσκεις στο Ho-Ho-Home of Gifting

Το self-care σε πρώτο πλάνο και τα καλύτερα δώρα τα βρίσκεις στο Ho-Ho-Home of Gifting

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, αυτά τα Χριστούγεννα, να εστιάσεις την επιλογή των δώρων σου εκεί, ώστε και οι αγαπημένοι σου να κατανοήσουv γιατί πρέπει να την υιοθετήσουν.

Το wellness έχει μπει στη ζωή μας εδώ και λίγο καιρό και πλέον είμαστε όλες απολύτως βέβαιες πως είναι πολλά περισσότερα από ένα trend που ήρθε και… «θα περάσει». Ουσιαστικά είναι μία ολόκληρη φιλοσοφία και στάση ζωής και υποστηρίζει πως μόνο αν είμαστε εμείς καλά, τότε ό,τι κι αν συμβεί το αντιμετωπίζουμε καλύτερα και αποτελεσματικότερα. Είναι η έννοια της αυτοφροντίδας, το self ή personal care, που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το wellness και που τώρα, χάρη στα προηγμένα προϊόντα μπορούμε όλοι να κατακτήσουμε.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, αυτά τα Χριστούγεννα, να εστιάσεις την επιλογή των δώρων σου εκεί, ώστε και οι αγαπημένοι σου να κατανοήσουv γιατί πρέπει να την υιοθετήσουν. Πόσο καλύτερα θα αισθάνονται με τον ίδιο τους τον εαυτό, εάν τα δώρα σου φέτος τούς δείξουν τον δρόμο για να φροντίσουν και να περιποιηθούν καλύτερα το σώμα τους;

Ας δούμε λοιπόν μερικά tech, personal care δώρα από τη Philips που μας προτείνει φέτος ο A.I. Βασίλης, φυσικά από τον απόλυτο Christmas Tech προορισμό, το Ho-Ho-Home of Gifting στον Κωτσόβολο. Ας μην ξεχνάμε πως πέρα από τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, μπορείς να τα αποκτήσεις με το πλάνο δόσεων που θα διαμορφώσεις εσύ, ενώ φυσικά απολαμβάνεις Total Support σε 94 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Στοματική υγιεινή, η βάση για μια ζωή γεμάτη υγεία και… χαμόγελα!

Ας ξεκινήσουμε με μια πρόταση που αγγίζει την ουσία του wellness και του personal care: Όπως γνωρίζεις, η στοματική υγιεινή αντικατοπτρίζει την υγεία όλου του σώματός μας και είναι εξαιρετικά σημαντικό να φροντίζουμε τα δόντια μας με τον πληρέστερο τρόπο.

Για τον σκοπό αυτό, ο A.I. Βασίλης προτείνει να προσφέρεις ως δώρο την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare Diamond Clean – ταιριάζει και σε άντρες και σε γυναίκες, αλλά να ξέρεις πως η κολλητή και ο σύντροφός σου, πραγματικά θα τη λατρέψουν! Διότι, πολύ απλά και οι δύο είναι οι τύποι που θέλουν να ξεκινούν την ημέρα τους με στυλ, ενώ η προηγμένη τεχνολογία Sonic που διαθέτει η συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα, προσφέρει ακόμα λευκότερα δόντια και υγιή ούλα: Αρκεί να επισημάνουμε πως φτάνει τις 62.000 παλμικές κινήσεις ανά λεπτό! Φροντίζει απαλά τα ούλα, ενώ θα μπορούν να την συνδέσουν με το app στο κινητό, για ακόμα καλύτερη παρακολούθηση αλλά και καθοδήγηση. Επίσης, διαθέτει 4 λειτουργίες και 3 ρυθμίσεις έντασης για μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία βουρτσίσματος, που ανεβάζει… χιλιόμετρα την καθημερινή περιποίηση των δοντιών. Μπορείς να επιλέξεις χρώμα, ενώ καλό είναι να γνωρίζεις ότι στην συσκευασία περιλαμβάνεται, εκτός από τη βάση φόρτισης και θήκη ταξιδιού.

1703150807009-260947406-image002.jpg

Ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με… τρίχες!

Ο A.I. Βασίλης έχει για ‘σένα ακόμα μία επιλογή από το Ho-Ho-Home of Gifting στον Κωτσόβολο που ταιριάζει και σε άντρες και σε γυναίκες: Τη συσκευή αποτρίχωσης Philips BRI955/00 Lumea που χάρη στην τεχνολογία SenseIQ που διαθέτει, μπορεί να προσφέρει έως και 12 μήνες εξαιρετικά απαλό δέρμα! Δεν είναι τυχαίο ότι το Lumea IPL 9000 Series είναι η πιο αποτελεσματική συσκευή IPL με τεχνολογία SenseIQ, έξυπνα εξαρτήματα και την εφαρμογή Lumea IPL για εξατομικευμένη αποτρίχωση σε όλο το σώμα. Είναι και ασύρματο, για επιπλέον ευκολία στη χρήση, ενώ θα το προσφέρεις και στην πολυτελή του θήκη. Ιδανικό δώρο – ακόμα και για ‘σένα, δεν νομίζεις;

1703150821936-150245025-image003.jpg

Τα πιο smart tech δώρα που θα του χαρίσουν upper level εμπειρίες personal care

Ας εστιάσουμε λίγο περισσότερο στους άντρες αποδέκτες των δώρων σου – και διότι συχνά είναι εκείνοι που σε δυσκολεύουν περισσότερο ως προς την επιλογή πρωτότυπου και πραγματικά χρήσιμου δώρου. Στο Ho-Ho-Home of Gifting στον Κωτσόβολο όμως, μπορείς να επιλέξεις μέσα από μία τεράστια ποικιλία προϊόντων, αλλά και να διευκολύνεις τις αγορές σου αξιοποιώντας το πλάνο δόσεων που σου ταιριάζει! Το βέβαιο είναι πως σίγουρα έχεις κοντά σου ένα από τα 94 καταστήματα του δικτύου για να επισκεφθείς και να επιλέξεις, ενώ εξίσου βέβαιο είναι πως οι παραλήπτες των δώρων σου θα αισθανθούν ακόμα καλύτερα, γνωρίζοντας πως έχουν Total Support στις συσκευές τους.

Ας δούμε λοιπόν, πώς ανεβάζει επίπεδα στην αυτοφροντίδα η κοπτική μηχανή Philips OneBlade Pro που είναι ιδανική και για πρόσωπο και για σώμα. Αυτό διότι, μπορεί να τριμάρει, να διαμορφώνει και να ξυρίζει κάθε μήκους τρίχα με λεπίδα 360, αναλόγως με το τι ο χρήστης επιλέγει. Μάλιστα, περιλαμβάνει μια λεπίδα για το πρόσωπο και μία επιπλέον, με ειδικό προστατευτικό κάλυμμα, για το σώμα. Αντί, λοιπόν, για πολλαπλά εργαλεία, το OneBlade είναι εδώ, τα κάνει όλα και είναι σίγουρο πως θα το λατρέψει ακόμα και ο μικρός σου αδερφός που μόλις ενηλικιώθηκε και νιώθει έτοιμος να εξοικειωθεί με… τρίχες!

image004.jpg

Ακόμα μία σούπερ επιλογή tech δώρου για τον αγαπημένο σου, τον κολλητό σου, αλλά και τον μπαμπά σου, είναι η ξυριστική μηχανή Philips Series 7000, που γλιστράει ομαλά πάνω στο δέρμα, κόβοντας κάθε τρίχα πολύ κοντά, ακόμα και στα γένια 3 ημερών. Πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι εξοπλισμένη με την κορυφαία, εξελιγμένη τεχνολογία SkinIQ, ώστε να ανιχνεύει, να προσαρμόζεται και να ακολουθεί τη σωστή κίνηση, για καλύτερη προστασία της επιδερμίδας – αυτό που θέλει και χρειάζεται κάθε άντρας, ώστε να θέσει τις βάσεις του personal care και να αφομοιώσει τις επιταγές του wellness.

1703150841594-865901045-image005.jpg

Τα φετινά Χριστούγεννα, άκου τον A.I. Βασίλη και μπες στο απόλυτο Ho-Ho-Home of Gifting στον Κωτσόβολο, για να βρεις τα δώρα προσωπικής περιποίησης της Philips που θα αλλάξουν την καθημερινότητα των αγαπημένων σου προσώπων!

Θέλεις να συνεχίσεις την αναζήτηση των δώρων σου με βάση τις έξυπνες προτάσεις του Α.Ι. Βασίλη; Γύρνα να τον συμβουλευτείς και πάλι για ακόμα περισσότερες έξυπνες προτάσεις δώρων!