Πώς θα γίνεις «τουρίστρια» στην πόλη σου με τον πιο… AI «σύμμαχο»

Πώς θα γίνεις «τουρίστρια» στην πόλη σου με τον πιο… AI «σύμμαχο»

Το κατάλληλο «κλικ» που αφηγείται τις αναμνήσεις σου.

Κάθε πόλη έχει τη δική της προσωπικότητα, τους δικούς της ρυθμούς, ενώ η προσπάθεια για να την «κατακτήσεις» και να τη ζήσεις αληθινά -ακόμα κι αν ζεις σε αυτήν- είναι πάντοτε μία διασκεδαστική όσο και συναρπαστική εμπειρία. Σκέψου μόνο, πόσο απολαμβάνεις τις βόλτες σου στα σοκάκια της αγαπημένης σου γειτονιάς, τα γατάκια που δεν χορταίνεις να φωτογραφίζεις, τη θέα της Ακρόπολης από το Θησείο, που όσο νυχτώνει φαίνεται «μαγική», αλλά και τα φωτάκια που ανάβουν παντού, όσο πέφτει ο ήλιος.

Βλέπεις, η Αθήνα είναι το μέρος που μπορεί να σε μετατρέψει σε «τουρίστρια» σε κάθε σου βόλτα, ακόμη κι αν ζεις εκεί τα τελευταία χρόνια της ζωής σου, ακριβώς γιατί πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο να ανακαλύψεις.

Αλήθεια όμως, πόσες φορές έχεις σκεφτεί πόσο ωραίο θα ήταν, αν μπορούσες να αποθανάτιζες τις εικόνες που συναντάς στις βόλτες σου, ακριβώς όπως είναι; Σίγουρα «πολλές», γι’ αυτό και εμείς το ψάξαμε το θέμα και θέλουμε να σε ενημερώσουμε πως η λύση που ψάχνεις, βρίσκεται στο Samsung Galaxy S24 Ultra. Είσαι έτοιμη λοιπόν, να γίνεις φωτογράφος των στιγμών σου;

Ο «σύμμαχός» σου στις νυχτερινές λήψεις

Κακά τα ψέματα. Οι νυχτερινές βόλτες στην Αθήνα είναι το must της εποχής. Με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη ή τα νεοκλασικά της Αιόλου, στα γραφικά μαγαζιά της Πλάκας με ένα cocktail στο χέρι, η πόλη γίνεται… δική σου και εύχεσαι να μπορούσες να αποτυπώσεις όλη αυτήν τη μαγεία των καλοκαιρινών στιγμών, στον φακό σου.

Επειδή λοιπόν, το Samsung Galaxy S24 Ultra «ακούει» τις ανάγκες σου, σου «συστήνει» τη νέα μηχανή ProVisual engine για να καταγράφεις καθαρά κάθε νυχτερινή σκηνή της βόλτας σου. Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει αντικείμενα, βελτιώνοντας την απόχρωση και μειώνοντας τον θόρυβο, με αποτέλεσμα να αναδεικνύει καλύτερα τις λεπτομέρειες σε κάθε διαδρομή, πριν γίνουν αναμνήσεις.

Το κατάλληλο «κλικ» που αφηγείται τις αναμνήσεις σου

Βλέπεις, δεν είναι τυχαίο, ότι τις περισσότερες στιγμές που θυμάσαι, τις έχεις συνδέσει με τις φωτογραφίες σου. Γι’ αυτό άλλωστε, όταν θέλεις να αφηγηθείς μία βόλτα σου στην πόλη, πάντα θα ανατρέχεις στο κινητό σου για να βρεις το κατάλληλο «κλικ», που θα δείξει στον άλλον το feeling που είχες τη δεδομένη στιγμή. Κάνουμε λάθος;

Το Samsung Galaxy S24 Ultra λοιπόν, «έρχεται» με το AI Zoom να σε βοηθήσει να εστιάζεις στις πιο μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες θα μεταδίδουν αργότερα, το vibe της στιγμής. Επιτρέποντάς σου να κάνεις καθαρό zoom από 1Χ έως και 100Χ, καταργεί το δίλλημα «μεγέθυνση ή ευκρίνεια», ενώ με την ευρυγώνια κάμερα 200MP, τα περισσότερα megapixels από κάθε άλλο Galaxy smartphone και την επεξεργασία AI, μπορείς να αποθανατίζεις ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες από απόσταση, απλά πατώντας το κουμπί του κλείστρου.

Εκτός από αυτά βέβαια, το AI smartphone σου επιτρέπει να τραβήξεις κοντινά πλάνα, κάνοντας μάλιστα, zoom 2x, 3x, 5x, 10x, με το λιγότερο πιθανό θάμπωμα zoom in.

Ο προσωπικός σου βοηθός για την επεξεργασία των φωτογραφιών σου

Και ενώ, η τεχνολογία AI του Samsung Galaxy S24 Ultra σε βοηθάει να βγάζεις τα πιο εντυπωσιακά «κλικ», το Photo Assist, μέσω της λειτουργίας Edit Suggestion, σου προτείνει τα κατάλληλα «εργαλεία» για να τα βελτιώνεις μετά από τη λήψη, ενώ η λειτουργία Generative Edit είναι εδώ για να σου δείξει πώς να δημιουργήσεις τη φωτογραφία που θέλεις. Πώς; Αλλάζοντας θέση στα αντικείμενα και συμπληρώνοντας «έξυπνα» τον χώρο που αφήνουν πίσω τους κατά τη μετακίνηση.

Πέρα από αυτό όμως, το Al, επειδή θέλει να δίνει το «παρών» σε κάθε βήμα σου -από την προεπισκόπηση μίας φωτογραφίας μέχρι να την ποστάρεις στα SoMe σου- σου δίνει τη δυνατότητα με την τελευταία αναβάθμιση Super HDR, να δεις αμέσως πώς θα εμφανίζονται οι φωτογραφίες και τα βίντεο, πριν τη λήψη τους, ακόμα και στην κάμερα των εφαρμογών στα social media.

Είναι σίγουρο πως για να γίνεις «τουρίστρια» μέσα στην πόλη σου δεν χρειάζονται πολλά. Καλή διάθεση, φόντο την αγαπημένη σου γειτονιά και το Samsung Galaxy S24 Ultra, το οποίο χάρη στην τεχνολογία AI που διαθέτει, θα «αποτυπώνει» για εσένα το feeling που έχεις σε κάθε νυχτερινή σου βόλτα. Κάπως έτσι, θα αναδειχθείς σε photo expert των στιγμών σου με… mineral chic χρώματα. Τι περιμένεις;

Δες παρακάτω το βίντεο της Ναταλίας και θα πεις απευθείας το «ναι» στο νέο Samsung Galaxy S24

Διαφημιστική καταχώριση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε