Η μουσταλευριά της Τασούλας

4 SHARES

#tsoulotip: 1. Προσθέστε κατευθείαν το γαρνίρισμα από πάνω αφού σερβίρετε το μείγμα στα μπολάκια γιατί αν το κάνετε αργότερα θα πήξει το μείγμα και δε θα κολλήσει σωστά το γαρνίρισμα από πάνω.

#tsoulotip: 2. Επιλέξτε αλεύρι για πιο κρεμώδες αποτέλεσμα ή σιμιγδάλι για πιο παχύρευστη υφή.

ΥΛΙΚΑ
850 ml. λευκό μούστο
130 γρ. ψιλό σιμιγδάλι

Για το γαρνίρισμα:
Κανέλα τριμμένη
Καρυδόψιχα, ωμή, ψιλοκομμένη
Καβουρδισμένα ή ωμά αμύγδαλα (ψιλοκομμένα)
Σουσάμι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ