Λιγούρα για παγωτό; Εύκολο παγωτό φιστίκι

Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει τη δική του συνταγή για σπιτικό παγωτό φιστίκι. 

  • Χτυπάμε στο πολυμηχάνημα τα φιστίκια και τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν σκόνη.
  • Προσέχουμε να μη τα παραχτυπήσουμε γιατί τα φιστίκια θα βγάλουν λάδι και μαζί με τη ζάχαρη θα γίνει μια κρέμα και δεν το θέλουμε αυτό.
  • Ρίχνουμε μέσα στο πολυμηχάνημα το κορν φλάουρ ανακατεμένο σε 1 κ.σ. από το γάλα και ανακατεύουμε για 1 λεπτό ώστε να πάρουμε μία λεία πάστα.
  • Σε μία κατσαρόλα ανακατεύουμε τα υπόλοιπα γάλατα και τα φέρνουμε σε βρασμό σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας για να μην κολλήσουν.

Η συνέχεια στο akispetretzikis.com

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ