Cookies με ζάχαρη καρύδας: Για να τσιμπάς non stop χωρίς τύψεις
QUEEN.GR
Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει την πιο υγιεινή συνταγή για μπισκότα.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
- Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ με το σύρμα στη δυνατή ταχύτητα το αυγό με τη ζάχαρη καρύδας για 3-5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει το αυγό και να ασπρίσει το μείγμα.
- Προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο και χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμα.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ με μια ξύλινη κουτάλα το αλεύρι με τη μαγειρική σόδα και τα ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ.
- Χτυπάμε για 1 λεπτό μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους και αφαιρούμε τον κάδο από το μίξερ.
Βρες την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com
Related
Bloggers
01
10