Γιαούρτι: Είναι θαυματουργό!

Γιαούρτι: Είναι θαυματουργό!

Δές τι μπορεί να κάνει για την ομορφιά και τη γραμμή σου! 

Ο πρώτος κανόνας για να διαβάσεις αυτό το άρθρο είναι να αρχίσεις να πιστεύεις στα θαύματα- γιατί θαύματα γίνονται και είναι γύρω σου! Mε κάποια μικρή βοήθεια, όμως, που στην δική μας περίπτωση λέγεται: γιαούρτι! Ναι αυτό το ελληνικό παραδοσιακό γαλακτοκομικό προϊόν που μπαίνει σε δεκάδες σπίτια κάθε μέρα είναι κυριολεκτικά θαυματουργό.

Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές και θέλεις να δείχνεις ακόμα πιο όμορφη και λαμπερή, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να απολαμβάνεις 3-4 φορές την εβδομάδα γιαούρτι στραγγιστό 2% της Κρι Κρι από γάλα ημέρας. Αυτό το ευεργετικό γαλακτοκομικό προϊόν είναι πλούσιο σε ασβέστιο, αποτελεί πολύ καλή πηγή βιταμινών και μετάλλων φώσφορο, κάλιο, αλλά και σε βιταμίνες Α και Β, και βοηθά στην ανάπτυξη των μυών, αποκαθιστά τη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου, δρα κατά της παχυσαρκίας, συνδέεται με τη μακροζωία και χαρίζει δύναμη στο σώμα. Όλα αυτά μόνο με σε ένα κεσεδάκι! Για ποικιλία, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το γιαούρτι Κρι Κρι με φράουλα ή ακτινίδιο πάντα με 100% ελληνικό γάλα ημέρας.

Και για να μείνουμε στο πόσο θαυματουργό είναι το γιαούρτι στην ομορφιά μας, όταν χρησιμοποιείται στην επιδερμίδα μας, τα λιπαρά που περιέχει θρέφουν την αφυδατωμένη επιδερμίδα, τη μαλακώνουν και τη βοηθούν να διατηρήσει την υγρασία της και κατ' επέκταση δείχνεις ακόμα πιο λαμπερή (σε συνδυασμό με ένα υπέροχο φόρεμα)!

Εάν θες να μάθεις περισσότερα για τις θαυματουργές ιδιότητες του γιαουρτιού, μπορείς να περιηγηθείς στο νέο blog της Κρι Κρι.

Καλές Γιορτές!