Chefi The Restaurant: Ένα εστιατόριο που θα λατρέψεις για όλους τους λόγους!

Chefi The Restaurant: Ένα εστιατόριο που θα λατρέψεις για όλους τους λόγους!

Ένα hot spot υπέροχων γεύσεων

Τι είναι αυτό που μας κάνει να επιστρέφουμε ξανά και ξανά σε ένα εστιατόριο; Είναι όλα αυτά που βρήκαμε στο Chefi The Restaurant, την πρώτη φορά που το επισκεφθήκαμε: καταρχήν ο υπέροχος συνδυασμός ανάμεσα στις εξαιρετικές γεύσεις και την ζεστή του ατμόσφαιρα- γιατί, όσο ωραία και να φας σε ένα εστιατόριο, αν ο χώρος δεν σε κερδίσει, είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα επιστρέψεις.


Το Chefi The Restaurant σε κερδίζει σε όλα τα σημεία: «φιλοξενείται» σε μια μονοκατοικία στο εσωτερικό της οποίας έχουν γίνει προσεκτικές παρεμβάσεις με σεβασμό στις αρχιτεκτονικές δομές. Το αποτέλεσμα είναι ένας σύγχρονος , ευχάριστος χώρος που σε «κρατάει, και ο οποίος επεκτείνεται χάρη σε ένα υπέροχο ημιυπαίθριο χώρο, με θέα στον κήπο της μονοκατοικίας. Από τον επόμενο μήνα, όταν ο καιρός το επιτρέψει, ο εν λόγω κήπος θα είναι το μεγάλο ατού του μαγαζιού!


Και βέβαια, στρέφοντας την προσοχή μας στην κουζίνα του, το Chefi The Restaurant είναι με μία λέξη, εξαιρετικό! Ο chef Αλέξανδρος Κοσσυβάκης δίνει τον καλύτερο εαυτό του, δημιουργώντας πιάτα με κοσμοπολίτικη και παιχνιδιάρικη διάθεση, παίζει με τις γεύσεις της Ελληνικής και της Μεσογειακής κουζίνας , φλερτάρει – διακριτικά – με τις Διεθνείς και όλα αυτα τα αντιλαμβάνεσαι και τα απολαμβάνεις σε κάθε μπουκιά!


Τα πιάτα που αναπόφευκτα αναδίδουν την ποιότητα ενός ταλαντούχου chef, τα συναρπαστικά γλυκά, η «ψαγμένη» λίστα εξαιρετικών κρασιών που την υπογράφουν οι Wine Commanders (ένα δίδυμο που γνωρίζει όσο λίγοι τον κόσμο του κρασιού), το χαλαρό, απέριττο και φίνο περιβάλλον, το άψογο service και οι υπέροχες μουσικές επιλογές της... ίδιας της Chefi, συνθέτουν μία τέλεια γαστρονομική εμπειρία!

CHEFI The Restaurant,
Περικλέους 31, Χαλάνδρι.
Κρατήσεις: 210 68 15 774
therestaurant@chefi.gr, www.chefi.gr