Era: το αγαπημένο hot spot των foodies- ανακαλύψτε το!

Era: το αγαπημένο hot spot των foodies- ανακαλύψτε το!

Mικρές καθημερινές απολαύσεις που αποτελούν τον ορισμό του "Ευ Ζην"

Era: The starting point of an age. Λίγες λέξεις αρκούν για να περιγράψουν τη φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από το τελευταίο εγχείρημα του επιχειρηματία Αντώνη Κρασσά, γνωστό συνιδιοκτήτη της Fresh Pastry Shops. Βασισμένος στην προϋπηρεσία του με τις πρωτοφανείς επιτυχίες της Fresh, σήμερα επεκτείνει τη δραστηριότητά του σε νέες κατηγορίες προïόντων εγκαινιἀζοντας ένα ακόμα πρωτοποριακό και καινοτόμο concept.

era2 0c7cb

H Era δημιουργήθηκε με στόχο να χαρίσει στον κόσμο την εμπειρία να ανακαλύψει εκ νἐου τις μικρές καθημερινές απολαύσεις που αποτελούν τον ορισμό του "Ευ Ζην". Τα καταστήματα Era, που βρίσκονται στο Ψυχικό και στο Κολωνάκι, ιδρύθηκαν πάνω σε γερά θεμέλια που αποβλέπουν στην απόλαυση μέσα από την απλότητα και την προσιτότητα, δίχως αυτἠ να στερείται υψηλής ποιότητας. Στους ἐντονους ρυθμούς της σὐγχρονης ζωής, η Era μας προσφέρει την ευκαιρία να φροντίζουμε αγνά τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, δωρίζοντάς τους αγαθά ωφέλιμα, τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα.

Η Era προσφέρει εκλεκτή ποικιλία από ξηρούς καρπούς, βότανα και μπαχαρικά που προἐρχονται από τους καλύτερους προμηθευτές της Ελλάδας και του κόσμου. Πλἀι στα γνωστά ''nuts, herbs & spices'', οι κατηγορίες των προïόντων έχουν διευρυνθεί με εκλεκτά κρασιά, αποστάγματα, ροφήματα και γλυκίσματα. Η Era διακρίνεται για τα φρέσκα υλικά – δώρα της φύσης, μοναδικά σε γεὐση και θρεπτική αξία.

era3 5d6e3

Περνώντας το κατώφλι ενός καταστήματος Era όλες οι αισθήσεις διεγείρονται σε μία πανδαισία χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων. Με κάθε επίσκεψη ανακαλύπτει κανείς την ιστορία, την προέλευση και τους αμέτρητους συνδυασμούς και χρήσεις των προïόντων σε καθημερινές καθώς και ιδιαίτερες συνταγές. Η υψηλή αισθητική της Era αναδεικνύεται από τις εξαιρετικές συσκευασίες των προïόντων: ξύλινα κιβώτια, πρωτότυπα τσουβάλια και γυάλινες καμπάνες, όλα εμπνευσμένα από τη γη, δίνουν έναν αέρα απολύτως μοναδικό, δημιουργὠντας στον επισκέπτη μια πρωτὀγνωρη αἰσθηση.

era4 64ee9

Η Era θα γιορτάσει την άνοιξη 2015 τιμώντας τους πιστούς οπαδούς της, αυτοὐς που αυτοαποκαλἐστηκαν Era Lovers. Από την 23η Μαρτἰου, οι ''Era Lovers'' θα μπορούν να επιλἐξουν δημὀσια ποιο από τα τέσσερα είδη τους αντιπροσωπεύει καλὐτερα: Healthy Lovers, Spicy Lovers, Sweet Lovers ή μήπως Salty Lovers;

Απὀ την καινούργια σεζόν, το κατάστημα στο Κολωνἀκι θα ανεβἀσει Era Lovers πίνακα, όπου οι επισκἐπτες μπορούν να αναρτἠσουν τις φωτογραφἰες τους για να μἀθει ο κὀσμος ποια ακριβὠς κατηγορἰα τους εκφρἀζει. Παρἀλληλα, η εκστρατεἰα της Era Lovers θα τρἐχει και online: οι πελἀτες θα καλοὐνται να ανεβάσουν τις προσωπικἐς τους φωτογραφἰες και τα αγαπημἐνα τους προïόντα, μἐσω Facebook και Ιnstagram!