Φτιάξε το δικό σου μοναδικό Cocktail με το Market Box by Ketel One Vodka!

Φτιάξε το δικό σου μοναδικό Cocktail με το Market Box by Ketel One Vodka!

Και - πού ξέρεις;- μπορεί να ανακαλύψεις ένα κρυφό σου ταλέντο! 


Η ultra premium βότκα Ketel One ξεκίνησε το "Market Box by Ketel One", μια νέα απολαυστική ενέργεια, όπου προσκαλεί τους φίλους της να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό cocktail με υλικά της επιλογής τους και τη βοήθεια των καλύτερων Ελλήνων bartender. Η ενέργεια έχει ήδη ολοκληρωθεί με επιτυχία στο Tailor Made, στο Mosaiko, στο 7 Jokers και στο BookAli, ενώ θα συνεχιστεί και σε άλλα hotspots της πόλης.


Οι φίλοι της Ketel One, με μια επίσκεψη στο σημείο που τρέχει η ενέργεια κάθε εβδομάδα, καλούνται να επιλέξουν τα υλικά της αρεσκείας τους και – με τη βοήθεια του εκάστοτε bartender και βάση την Ketel One Vodka – να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό cocktail. Ροζ γκρέιπφρουτ και εξωτικός ανανάς, μέχρι ginger, λεβάντα και sticks βανίλιας, είναι μερικά μόνο από τα υλικά που μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιήσει για να φτιάξει το cocktail που ταιριάζει στο γούστο του – κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του!

KetelOne 5 7e476


Η Ketel One είναι μία βότκα μοναδική στο είδος της. Δημιουργείται αργά, με χειροποίητο τρόπο σε παραδοσιακούς χάλκινους αποστακτήρες και μόνο η καρδιά κάθε απόσταξης χρησιμοποιείται για το τελικό προϊόν. Η ιστορία της ξεκινά από την Ολλανδία και την πόλη Schiedam το 1691. Αιώνες αργότερα, το 1991, ο Sir Carolus Nolet ανακαλύπτει το κρυφό ημερολόγιο του προπάππου του και αξιοποιεί την, περίπου 10 γενεών, τεχνογνωσία απόσταξης genever – δημιουργώντας το γευστικό θαύμα που ονομάζεται Ketel One Vodka. Κάθε παρτίδα Ketel One δοκιμάζεται προτού εμφιαλωθεί από την οικογένεια Nolet για την επιβεβαίωση της άριστης ποιότητάς της.
Η αψεγάδιαστη ποιότητα και η κρυστάλλινη γεύση της, φέρνουν την Ketel One πρώτη στις προτιμήσεις των bartender, ενώ παράλληλα, η απλή αλλά μοναδική σύνθεσή της, τους βοηθά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους. «Είναι ένα καλοφτιαγμένο απόσταγμα με μοναδική προσωπικότητα» δηλώνει ο γκουρού των bartender, Dale DeGroff.


Το απολαυστικό "Market Box by Ketel One" θα συνεχιστεί και σε υπόλοιπα hotspots της Αθήνας, μεταξύ των οποίων και το talk of the town "The Clumsies" – all day bar.


Αναζητήστε το "Market Box by Ketel One" κάθε εβδομάδα και σε ένα διαφορετικό σημείο!