«Τρώμε μαζί» από την Coca-Cola!

«Τρώμε μαζί» από την Coca-Cola!

Το να τρώμε μαζί, μας κάνει χαρούμενους!

Κάθε φορά που μοιραζόμαστε ένα γεύμα με τους ανθρώπους που αγαπάμε, μοιραζόμαστε πολύ περισσότερα από ένα απλό γεύμα. Μοιραζόμαστε στιγμές ευτυχίας που μπορεί να διαρκέσουν μια ζωή, σαν υπέροχες αναμνήσεις στην καρδιά μας.

Η Coca-Cola, το προϊόν που συντροφεύει το ελληνικό οικογενειακό τραπέζι κάθε στιγμή, μας προσκαλεί να ξαναθυμηθούμε τη χαρά που μας προσφέρει ένα γεύμα με την οικογένεια και τους φίλους μας, μέσα από την πρωτοβουλία «Τρώμε μαζί». Στόχος της, να μας δείξει τα οφέλη του να μαζευόμαστε γύρω από ένα τραπέζι στρωμένο με αγάπη, και να μας παροτρύνει να μοιραζόμαστε συχνότερα ένα γεύμα συντροφιά με τους αγαπημένους μας. Μαζί με την Coca-Cola στην προσπάθεια αυτή, θα βρίσκεται μια σύγχρονη μητέρα. Η Mamatsita, ή κατά κόσμον Γωγώ Παπαδιονυσίου, μια μαμά που ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία της καμπάνιας, αλλά και food blogger, θα είναι ο «συνοδοιπόρος» της πρωτοβουλίας, δείχνοντάς μας πως η νοστιμιά σε ένα τραπέζι κρύβεται στις απλές γεύσεις, αλλά και την καλή παρέα. Το να τρώμε μαζί, μας κάνει χαρούμενους!

Η καθημερινότητά μας πολλές φορές δε συμβάλλει στο να μπορούμε να μοιραζόμαστε στιγμές χαράς γύρω από ένα τραπέζι. Το πρόγραμμά μας δεν συμπίπτει πάντα με εκείνο των αγαπημένων μας, κάποιες φορές μας χωρίζει η απόσταση, ενώ η τεχνολογία αιχμαλωτίζει την προσοχή μας όλο και περισσότερο. Σύγχρονες μελέτες, ωστόσο, έχουν αποδείξει πως το να μοιραζόμαστε συχνότερα ένα γεύμα με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, έχει πολύπλευρες θετικές επιδράσεις. Για παράδειγμα, μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα με τους εαυτούς μας, συμβάλλει ώστε τα παιδιά να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, να έχουν καλύτερες σχολικές επιδόσεις και ενδυναμώνει τους οικογενειακούς μας δεσμούς. Η Coca-Cola, με το σύνθημα «Τρώμε μαζί», είναι εδώ για να μας υπενθυμίσει πως πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος για να προσκαλέσουμε τους δικούς μας ανθρώπους σε ένα όμορφο γεύμα.

Στο πλαίσιο αυτό, η food blogger Mamatsita μας καλωσορίζει στο δικό της τραπέζι κάθε Σάββατο, μέσα από την εκπομπή «Τρώμε μαζί by Coca-Cola». Εκεί ετοιμάζει απλές και νόστιμες σπιτικές συνταγές παρέα με γνωστούς καλεσμένους, τις οποίες στο τέλος θα απολαμβάνουν όλοι μαζί γύρω από ένα τραπέζι.

Όλες οι συνταγές της Mamatsita καθώς και ιδέες για ένα όμορφο τραπέζι βρίσκονται και στη σελίδα της πρωτοβουλίας στο Facebook Let's Eat Together.