Στιγμιαίο ρόφημα τσαγιού NESTEA: Τέλεια ιδέα για το καλοκαίρι!

Στιγμιαίο ρόφημα τσαγιού NESTEA: Τέλεια ιδέα για το καλοκαίρι!

Παγωμένη απόλαυση, με μόνο 17 θερμίδες το ποτήρι – ε ναι, το θέλουμε!

Ο υδράργυρος σκαρφαλώνει σταθερά ψηλά και το σώμα ζητάει απεγνωσμένα σκιά και μεγαδόσεις δροσιάς. Εμείς πάλι, ψάχνουμε ένα ρόφημα που να είναι παγωμένο και απολαυστικό αλλά να μη χρειάζεται να το σκεφτόμαστε διπλά κάθε φορά που ποθούμε να το πιούμε, μετρώντας θερμίδες και γραμμάρια ζάχαρης!


Τι άλλο να σκεφτεί κανείς εκτός από το... στιγμιαίο ρόφημα τσαγιού NESTEA που τα έχει όλα; Χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα , χωρίς λιπαρά και συντηρητικά, είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Είτε σαν πρόγευμα, είτε σαν απογευματινό, είτε σαν συνοδευτικό με το γεύμα, στο σπίτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο ή την παραλία, ένα παγωμένο NESTEA χαρίζει την απολαυστική δροσιά που αναζητούν οι αισθήσεις μας!


Και βέβαια, το μεγάλο του προσόν είναι πως αυτή η τόσο μοναδική γεύση του συνοδεύεται από λίγες θερμίδες, ώστε να μην βάζει τρικλοποδιά στο ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούμε.


Στα plus, ότι το στιγμιαίο ρόφημα τσαγιού NESTEA προσφέρει πολύτιμη ενυδάτωση στο σώμα , αφού λόγω ζέστης χάνουμε εύκολα υγρά. Το σώμα αφυδατώνεται, το δέρμα χάνει την φρεσκάδα του και ο μεταβολισμός μας δοκιμάζεται- και είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να πίνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό καθημερινά. Και αν και εσύ ανήκεις σε εκείνους που βρίσκουν το νερό... αρκετά βαρετό, το στιγμιαίο ρόφημα τσαγιού NESTEA δίνει την τέλεια εναλλακτική, που συνδυάζει τη γεύση και την απόλαυση μαζί με την ενυδάτωση! Και όλα αυτά, πάρα πολύ απλά: διαλύοντας ένα φακελάκι σε 1,5 λίτρο νερό, φτιάχνει κανείς ένα ρόφημα, ικανό να ξεδιψάσει και να ενυδατώσει μέχρι και 6 άτομα!

Και μια που είπαμε για βαρετές γεύσεις, δες γιατί το NESTEA δεν θα το βαρεθείς ΠΟΤΕ:

- Ρίξε 1 φακελάκι στιγμιαίου ροφήματος τσαγιού NESTEA μέσα σε 1,5 λίτρο φυσικό μεταλλικό νερό πλούσιο σε ασβέστιο και μαγνήσιο. Τα δύο αυτά μεταλλικά στοιχεία παίζουν βασικό ρόλο στην υγεία των οστών, στη λειτουργία των μυών, της καρδιάς και των νεύρων. Βάλε παγάκια και φτιάξε έτσι ένα απολαυστικό ρόφημα, γεμάτο θρεπτική αξία και ελάχιστες θερμίδες.
- Αν θέλεις μια πιο... γαργαλιστική γεύση, ρίξε 1 φακελάκι στιγμιαίου ροφήματος τσαγιού NESTEA μέσα σε ανθρακούχο νερό. Βάλτε τριμμένο πάγο και 1 λεπτή φέτα λεμόνι και απολαύστε ένα υπέροχο δροσιστικό ποτό με μόνο 17 θερμίδες.
- Βάλε το στιγμιαίου ροφήματος τσαγιού NESTEA σε ένα παγούρι-θερμός για να διατηρείται δροσερό, πρόσθεσε πάγο και παρ' το μαζί σου στη παραλία. Ιδανικό ρόφημα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Θα σε ενυδατώσει και θα γλυκάνει την αλμύρα της θάλασσας στο στόμα σου.
- Ρίξε φακελάκια στιγμιαίου ροφήματος τσαγιού NESTEA σε μπουκάλια με νερό, ανακάτεψε καλά και βάλ' τα στο ψυγείο. Έτσι θα έχεις πάντα έτοιμο ένα απολαυστικό ρόφημα με χαμηλές θερμίδες και θα αποφύγεις να καταναλώσεις άλλου είδους ροφήματα που θα επιβαρύνουν τη διατροφή σου. Και να θυμάσαι ότι μπορείς να το διατηρείς στο ψυγείο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
- Τέλος, διάλυσε ένα φακελάκι στιγμιαίου ροφήματος τσαγιού NESTEA σε νερό και βάλτο σε παγοκυψέλες. Φτιάξε έτσι απολαυστικά παγάκια ή γρανίτες με ελάχιστες θερμίδες.