Strongbow: Το cider στα καλύτερά του!

Strongbow: Το cider στα καλύτερά του!

Σερβιρισμένο με πάγο, θα σας χαρίσει δροσερές στιγμές απόλαυσης φέτος το καλοκαίρι

Το Strongbow, η νέα άφιξη της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, έρχεται να μας κερδίσει και... αυτή τη φορά δεν είναι μπίρα, αλλά Cider!

Η Νο1 μάρκα cider (μηλίτη) στον κόσμο, κάνει φέτος το καλοκαίρι την εμφάνισή του στην Ελλάδα σε δύο γεύσεις – Gold Apple, για την απόλυτη γεύση μήλου, και Red Berries, για το πιο απολαυστικό «πάντρεμα» γεύσεων μήλου και Red Berries – και είναι έτοιμο να μας χαρίσει αξέχαστες, δροσερές στιγμές απόλαυσης!

Το Strongbow είναι ένα αλκοολούχο ποτό με βάση το μήλο που έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί παγκοσμίως. Είναι ένα φυσικό προϊόν που παράγεται με χυμό από ζύμωση προσεκτικά επιλεγμένων μήλων. Έχει γλυκιά γεύση, είναι πλούσιο σε φυσικά αρώματα και έχει 4,5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

"Apple on the rocks" είναι ο ιδανικός τρόπος σερβιρίσματος του Cider, που μετατρέπει το νέο «καυτό» trend της πόλης στην πιο δροσερή καλοκαιρινή απόλαυση. Συγκεκριμένα, ο ενδεδειγμένος τρόπος σερβιρίσματος, που συνδυάζει 1/3 πάγου και 2/3 STRONGBOW στα ποτήρια μας, είναι αυτό που κάνει, μεταξύ άλλων, το cider να ξεχωρίζει και να αποτελεί την τέλεια επιλογή για καταναλωτές που αναζητούν νέες γευστικές εμπειρίες, ώστε να συνοδεύσουν ιδανικά τις καλοκαιρινές τους στιγμές.

Φέτος, το καλοκαίρι έχει γεύση... μήλου! Αφήστε λοιπόν το Strongbow να σας παρασύρει σε νέες γευστικές διαδρομές... και μην ξεχνάτε τον πάγο!