Πάμε για Πλωμάρι

Πάμε για Πλωμάρι

Μπες τώρα στο www.pamegiaplomari.gr και διεκδίκησε και εσύ μια διπλή θέση για το επόμενο κερασμένο τραπέζι του διαγωνισμού Πάμε για Πλωμάρι.

Έξω έχει ένα λαμπερό ήλιο κι εσύ είσαι μέσα, χωμένος στον υπολογιστή;

Περπατάς μέρα μεσημέρι στο δρόμο, κολλημένος στο smartphone συνομιλώντας σε Facebook και Instagram με φίλους και αγνώστους, μετρώντας τα like; Λοιπόν κοίτα.
Πως θα σου φαινόταν αν την socialmedia εμπειρία την μετέφερες στην πραγματική ζωή; Να βρισκόσουν, λέει, μια ηλιόλουστη μέρα με τον κολλητό ή το ταίρι σου σ’ ένα μεγάλο τραπέζι με μεζεδάκια και παγωμένο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ανάμεσα σε ανθρώπους που θα γνώριζες για πρώτη φορά; Να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να κάνεις παρέα με καινούργια άτομα; Socializing in real δηλαδή! Ωραίο ε;

Κοίτα τι θα κάνεις: δες το video με τον ανατρεπτικό Φάνη Λαμπρόπουλο και τους φίλους που γνώρισε τυχαία στον δρόμο από την Αθήνα ως τη Λέσβο και έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα σε μεζεδοπωλείο στο Πλωμάρι, με δροσερό Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.
Εμπνεύσου από τον Φάνη, μπες στο www.pamegiaplomari.gr και διεκδίκησε και εσύ μια διπλή θέση για το επόμενο «Πάμε για Πλωμάρι». Γεύσου κι εσύ τι σημαίνει ουζοκατάσταση!

IMG 0550

Δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή έως τις 21 Ιουλίου γιατί από τις 6 έως τις 28 Ιουλίου θα υπάρχουν 18 Πάμε για Πλωμάρι τραπέζια σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Λέσβο για σένα, τον φίλο ή το αμόρε σου και γίνε παρέα με άλλα 8 άτομα που θα γνωρίσεις εκεί. Κερνάμε εμείς!

Στην Ελλάδα ζεις, έχει ήλιο! Και όταν έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι! Και όταν έχει Πλωμάρι, έχει παρέα. Πάμε για Πλωμάρι;




Το αγαπημένο Ούζο, ταξιδεύει από το Πλωμάρι της Λέσβου για να φτάσει στα ποτήρια μας, όπου παράγεται από το 1894μέχρι και σήμερα! Ένα ούζο που προέρχεται από 100% διπλή απόσταξη και παράγεται παραδοσιακά, σε 18 μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Έτσι έχουμε στα χέρια μας ένα πραγματικά, γλυκόπιοτο ούζο. Το αποστακτήριο είναι ανοιχτό σε όλους και μάλιστα ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και στο Μουσείο Ούζου «Ο Κόσμος του Ούζου». Ένα μουσείο που αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε σε περίπτωση που κανονίζετε για τις διακοπές που πλησιάζουν ένα ταξιδάκι στο νησί της Λέσβου.