Μία θρεπτική πρόταση όχι μόνο για τη Σαρακοστή αλλά και κάθε μέρα!

Και για όσους από εμάς διαθέτουμε ταλέντο στη ζαχαροπλαστική, ο Μακεδονικός Χαλβάς αποτελεί ιδανικό συστατικό για χρήση στις πιο ευφάνταστες, γλυκές, νηστίσιμες συνταγές!

Την περίοδο της Σαρακοστής, οι διατροφικές μας επιλογές μοιάζουν περιορισμένες, η διάθεση για γλυκό, ωστόσο, παραμένει ασίγαστη! Κι όμως, υπάρχει τρόπος να ενισχύσουμε σε απόλαυση την περίοδο της νηστείας – και μάλιστα χωρίς τύψεις! Ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι η επιλογή που μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι, διατηρώντας έτσι όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου σπόρου. Είναι εξαιρετική πηγή βιταμινών και ιχνοστοιχείων όπως ασβέστιο, σίδηρο, φυλλικό οξύ και βιταμίνη Ε και αποτελεί εξαιρετικό συμπλήρωμα για τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού μας.

Η συνέχεια στο sarakosti.gr

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ