Ανακαλύψαμε την πιο σοκολατένια απόλαυση του φετινού καλοκαιριού

Ανακαλύψαμε την πιο σοκολατένια απόλαυση του φετινού καλοκαιριού

Ποτέ δεν πέρασε κάποιο Καλοκαίρι χωρίς να έχουμε απολαύσει τα αγαπημένα μας παγωτά.

Τα Καλοκαίρια μας, έχουμε συνηθίσει ήδη από τη μικρή μας ηλικία, να μετράμε μπάνια και παγωτά. Μερικές χρονιές τα μπάνια ήταν ακριβώς και όσα τα παγωτά, ενώ άλλες τα παγωτά ήταν… πολύ περισσότερα από τα μπάνια! Ποτέ όμως, δεν πέρασε κάποιο Καλοκαίρι χωρίς να έχουμε απολαύσει τα αγαπημένα μας παγωτά.

Μεγαλώνοντας πια, και έχοντας μετρήσει χιλιάδες παγωτά, τα Καλοκαίρια της ζωής μας, αποφασίσαμε να σταματήσουμε εδώ. Όχι τα παγωτά, αλλά να μετράμε, καθώς πλέον, η επιθυμία μας δεν περιορίζεται στην ποσότητα αυτών, αλλά στην ανάγκη να… μας ταξιδεύουν. Αυτός είναι και ο λόγος που μπήκε στη ζωή μας, το παγωτό Mövenpick. Διότι, μπορεί η ιστορία του να πηγαίνει πίσω στη δεκαετία του 1960 στην Ελβετία, όμως η πραγματική μαγεία συμβαίνει τώρα, στο φετινό καλοκαίρι που θα απολαύσουμε και δυο νέες γεύσεις που μας εξέπληξαν ευχάριστα!

MOVENPICK2

Εξελίσσοντας διαρκώς τη γκάμα παγωτών και ενισχύοντας τη γαστρονομική ανωτερότητα των συνταγών Mövenpick με ευφάνταστες συνταγές, για το Καλοκαίρι 2018, η εταιρεία δημιούργησε τις πιο απολαυστικές σοκολατένιες γεύσεις στην αγορά!

Κλείσε λοιπόν, τα μάτια σου, πάρε ένα μεγάλο κουτάλι και απόλαυσε την ιδιαίτερη γεύση Chocolate & Salted Caramel. Το εξαιρετικά κρεμώδες αυτό, παγωτό σοκολάτας, και η γεμάτη φινέτσα καραμέλα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός δύο κλασικών γεύσεων σε μία νέα Limited edition δημιουργία της Mövenpick. Η ελβετική σοκολάτα και το παγωτό καραμέλα εναρμονίζονται ιδανικά με τραγανά κομμάτια αμυγδάλου καραμελωμένα και αλατισμένα σε μια απολυτά ισορροπημένη γεύση. Μέσα σε αυτή την υπέροχη γεύση παγωτού, εσύ μπορείς να δροσίσεις τα απογεύματα σου με κάτι τόσο οικείο αλλά και συναρπαστικά διαφορετικό, ταυτόχρονα.

MOVENPICK3

Η δεύτερη σοκολατένια γεύση της Mövenpick που θα σας κάνει να ξεχάσατε πόσα παγωτά καταναλώσατε τις τελευταίες ημέρες, είναι η Swiss Dark Chocolate-Trinidad. Ο συνδυασμός του έντονου παγωτού ελβετικής σοκολάτας με τη χαρακτηριστική γεύση του κακάο από το Trinidad προσφέρει στον ουρανίσκο σου μια πολύ ανώτερη γλυκόπικρη σοκολατένια γεύση. Η ιδιαιτερότητα του κακάο από το Trinidad, που παράγεται από την παραδοσιακή εταιρεία Schwyzer, είναι η μοναδική ποικιλία του που συνδυάζει τα αρωματικά και αισθητηριακά χαρακτηριστικά του καρπού. Διότι, αυτή είναι η γεύση που θα εκτιμήσουν όχι μόνο οι πραγματικοί λάτρεις της σοκολάτας, αλλά και όποιος άλλος το δοκιμάσει. Το Bittersweet Symphony θα παίζει σε λούπα στο κεφάλι σου, καθώς το κρεμώδες παγωτό μαύρης σοκολάτας και Ελβετικής κρέμας με bittersweet κομμάτια σοκολάτας θα ξαφνιάσουν τον ουρανίσκο σου!

MOVENPICK4

Κάτι ήξερε λοιπόν, ο ιδρυτής της Mövenpick, Ueli Prager όταν είπε πως, «φτιάχνουμε απλά πράγματα με εξαιρετικό τρόπο», καθώς η ελβετική τελειότητα είναι εμφανής σε κάθε κουταλιά όλης της γκάμας των εκλεπτυσμένων γεύσεων Mövenpick.