Ανακαλύψαμε τα σπαγγέτι που φροντίζουν για την… καρδιά σου!

Ανακαλύψαμε τα σπαγγέτι που φροντίζουν για την… καρδιά σου!

Αν πλησιάζεις τα πρώτα «-άντα» τότε πιθανότατα πρόσφατα να συνειδητοποίησες πως η φροντίδα της υγείας σου δεν είναι «παιχνιδάκι». Ο σοφός λαός μας λέει πως «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και η αλήθεια είναι πως πρέπει να αρχίσεις να φροντίζεις από τώρα για εσένα, αν στο μέλλον θέλεις να «χαίρεις άκρας υγείας».

Για να το πετύχεις αυτό, πρέπει πλέον να κάνεις περισσότερο συνειδητές επιλογές -ακόμη και σε ό,τι αφορά στα μακαρόνια σου- και να αναζητάς πάντα το καλύτερο για τον οργανισμό σου και ειδικότερα για την… καρδιά σου!

Ναι, αν δεν το γνώριζες, πρέπει να μάθεις πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής (καθιστική ζωή, κακή διατροφή και άγχος) μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα για την καρδούλα σου. Καλό είναι, λοιπόν, να λάβεις από τώρα τα μέτρα σου!

melissa frek2

Πες «ναι» στη β-γλυκάνη

Αν δεν έχεις ιδέα τι είναι η β-γλυκάνη, τότε σε ενημερώνουμε πως πρόκειται για μια ουσία η οποία έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα. Με λίγα λόγια, δηλαδή, «εργάζεται» για την υγεία της καρδιάς σου!

Η β-γλυκάνη βρίσκεται στα δημητριακά, αλλά σε μεγάλες ποσότητες περιέχεται κυρίως στην βρώμη και το κριθάρι. Αν θέλεις να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου πιάτα -και ειδικότερα αν λατρεύεις τα μακαρόνια- τότε σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις τα νέα σπαγγέτι της Melissa. Ο λόγος για τα beta-glucan spaghetti με β-γλυκάνη, μια καινοτομία που πρέπει να εντάξεις στην καθημερινότητά σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ξεχωριστών μακαρονάδων (όπως εμείς), σίγουρα θα τα λατρέψεις!

Περιέχουν β-γλυκάνη από βρώμη, χαμηλά λιπαρά και είναι πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών. Περιλαμβάνουν, δηλαδή, όλα τα θρεπτικά συστατικά και την ενέργεια που χρειάζεσαι για να έχεις την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση! Μία μερίδα από τα συγκεκριμένα ζυμαρικά (85g) δίνει στον οργανισμό το 50% της ημερήσιας πρόσληψης σε β-γλυκάνη -όποτε σίγουρα θα είσαι «καλυμμένη».

melissa 3 fnre

Τίποτε, λοιπόν, δεν σε εμποδίζει από το να ακολουθείς ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα και την ίδια ώρα να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου συνταγές. Θα ετοιμάζεις τις νόστιμες και υγιεινές σου σάλτσες και θα τρως τα ζυμαρικά σου, νιώθοντας ότι κάνεις κάτι καλό για εσένα.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, φυσικά, είναι σημαντικό να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου. Προσπάθησε να περπατάς μισή ώρα την ημέρα και σύντομα θα δεις αποτελέσματα στο σώμα και τη διάθεσή σου. Να θυμάσαι απλώς πως ό,τι και αν κάνεις και όπου και αν βρίσκεσαι, καλό είναι να αναζητάς πάντα το καλύτερο για εσένα και να κάνεις συνειδητές επιλογές -ακόμη και όταν πρόκειται για τα αγαπημένα σου σπαγγέτι!

melissa 4 kesk

Melissa, για ξεχωριστούς μακαρονάδες!