Στην καρδιά της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, η Crepa – Crepa μας επανασυστήνε

Στην καρδιά της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, η Crepa – Crepa μας επανασυστήνε

Προϊόντα για όλα τα γούστα και για όλες τις ώρες!

Μετά το Κατάρ, την Τυνησία και την Κύπρο, η δημοφιλής αλυσίδα εξελίσσεται και μας παρουσιάζει το πιο “boutique street food store” της Αθήνας.

Ο συνδυασμός εκρηκτικός! Κρέπες, pancakes για brunch, παγωτό gelato, καινοτόμες κρέπες με παγωτό και ο καλύτερος καφές της Αθήνας (καβουρδισμένος σε ξυλόφουρνο). Προϊόντα για όλα τα γούστα και για όλες τις ώρες!

Σε ένα καταπληκτικό, ανακαινισμένο χώρο όπου η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, η αλυσίδα πρωτοπορεί και εξελίσσει την εταιρική της ταυτότητα με ένα design το οποίο παραπέμπει στις αρχές και στη φιλοσοφία της Crepa – Crepa: την φυσικότητα, το χειροποίητο, την αφθονία, την προσωπικότητα, την φρεσκάδα, συνδυασμένη με την ζωτικότητα και τον πλούτο των προϊόντων και των συστατικών της.

Δε σταματάει όμως εκεί. Εξελίσσει και εμπλουτίζει τα προϊόντα της, δημιουργώντας νέες γκάμες και νέες γευστικές απολαύσεις.

Φρέσκο χειροποίητο ιταλικό παγωτό (artigianale gelato) που προσφέρεται σε 16 γεύσεις (χωνάκι ή κυπελάκι), αλλά και σε καινοτόμους συνδυασμούς με προϊόντα κρέπας όπως το crepa cone και το απολαυστικό crepa roll. Μπάλα από ιταλικό gelato πάνω στη γλυκιά σας κρέπα ή πάνω στα crepa bites σας. Αξέχαστα πρωινά με συνδυασμό γλυκών και αλμυρών pancakes.

Και βέβαια, ιταλικός espresso, με ελκυστική επίγευση, ψημένος σε ξυλόφουρνο και μία μπάλα από φιστίκι Σικελίας από πάνω!

Εάν όλα αυτά δε σας πείθουν, τότε σίγουρα μια επίσκεψη στη Μητροπόλεως 80 (στον πεζόδρομο δίπλα στο Θανάση) θα σας πείσει. Μη διστάσετε, αξίζει..