Η MISKO σας γεμίζει... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ!

Η MISKO σας γεμίζει... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ!

Γιατί τα ζυμαρικά MISKO είναι πάντα εδώ για να μας προσφέρουν καθημερινές στιγμές απόλαυσης, γεμίζοντάς μας χαρά με την εξαιρετική τους γεύση και τη μοναδική, διαχρονική τους ποιότητα.

Γιατί η MISKO, για περισσότερα από 92 χρόνια, είναι η αγαπημένη επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών. Είναι η παράδοση που περνάει από γενιά σε γενιά, αλλά και η σταθερή παρουσία στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας.

Γιατί η MISKO συνοδεύει τις πιο σημαντικές μας στιγμές μέσα από τις συνταγές της στο οικογενειακό, και όχι μόνο, τραπέζι και τις κάνει ξεχωριστές μια και η γεύση τους παραμένει αναλλοίωτη.


2019.04.16 MISKO Kathe Mera Hara

Γιατί η MISKO είναι δίπλα μας σε κάθε περίσταση της ζωής μας.

Πάντα εκεί μετά την δουλειά, μετά από μια δύσκολη μέρα, στο πρώτο ραντεβού, μαζί στο κυριακάτικο τραπέζι, μαζί μετά από ένα ξενύχτι με φίλους αλλά και όποτε έχεις χρειαστεί κάτι νόστιμο… να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση!

Γιατί τα ζυμαρικά MISKO ήταν, είναι και θα είναι εδώ να γεμίζουν το πιάτο μας… ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ!

Σπαγγέτι με τοματίνια και μανιτάρια

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO
  • 300 γρ. φρέσκα μανιτάρια Brown σε λεπτές φέτες
  • 400 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • 150 ml λευκό κρασί
  • 100 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά
  • ½ ματσάκι φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα Σπαγγέτι, αφού κρατήσουμε περίπου 100 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν και ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και κρατάμε στην άκρη.

Σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια για 5-7 λεπτά. Τα αλατοπιπερώνουμε, σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και να έχουν εξατμιστεί τα υγρά τους και τα μεταφέρουμε σε πιάτο.

Ρίχνουμε στην κατσαρόλα άλλες 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.

Ξαναρίχνουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο, σοτάρουμε όλα τα υλικά μαζί για 1 λεπτό και σβήνουμε με το κρασί.

Περιμένουμε να εξατμιστεί το πολύ αλκοόλ και ρίχνουμε τα σπαγγέτι μέσα στην κατσαρόλα μαζί με το νερό που κρατήσαμε. Ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό και σερβίρουμε.