Νηστίσιμο τσουρέκι από την ΒΕΝΕΤΗ και άλλα πασχαλινά τσουρέκια

Νηστίσιμο τσουρέκι από την ΒΕΝΕΤΗ  και άλλα πασχαλινά τσουρέκια

Το πρώτο νηστίσιμο τσουρέκι της αγοράς λανσάρει φέτος η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες και στις γευστικές επιθυμίες των καταναλωτών.

Το νέο λαχταριστό τσουρέκι, φτιαγμένο από αγνά υλικά όπως ταχίνι και παραδοσιακή ζύμη με μαστίχα και μαχλέπι, είναι κατάλληλο για τις μέρες της νηστείας χωρίς να υστερεί σε τίποτα από τα άλλα τσουρέκια σε γεύση και απόλαυση! Το νέο τσουρέκι κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ.

Για τους λάτρεις του κλασικών πλούσιων γεύσεων, δύο νέα πασχαλινά τσουρέκια θα διεκδικήσουν την προτίμησή σας τις ημέρες του πάσχα: Το τσουρέκι σοκολάτας γάλακτος με γεύση Ferrero, από παραδοσιακή ζύμη τσουρεκιού με μαχλέπι, γέμιση με πραλίνα φουντουκιού και επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος με καραμελωμένο κροκάν φουντουκιού και το τσουρέκι λευκή σοκολάτα με μπισκότο Oreo, από παραδοσιακή ζύμη τσουρεκιού με μαχλέπι, γέμιση με κρέμα μπισκότου & ρίπλες cookies και επικάλυψη λευκή σοκολάτα και μπισκότο Oreo.

venetis pasxa

Παραδοσιακά, στα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ θα βρει κανείς το πολίτικο κλασικό τσουρέκι, το τσουρέκι με σοκολάτα και καρύδια, το λαχταριστό τσουρέκι με μήλο και καραμέλα, μεγάλη ποικιλία από σοκολατένια αυγά, νόστιμα πασχαλοκούλουρα και παραδοσιακή λαμπροκουλούρα ανήμερα το Μεγάλο Σάββατο.