Παγωτά Master από την Κρι Κρι:Ανακαλύψτε την εξωπραγματική απόλαυση της σοκολάτας Master

Παγωτά Master από την Κρι Κρι:Ανακαλύψτε την εξωπραγματική απόλαυση της σοκολάτας Master

Το Master Double Strawberry προστίθεται στην οικογένεια παγωτών Master της Κρι Κρι!

Φέτος το καλοκαίρι, τα λαχταριστά ξυλάκια Master Double υπόσχονται την απόλυτη γευστική εμπειρία στους λάτρεις του παγωτού και στους φανατικούς της σοκολάτας, συνδυάζοντας το βελούδινο παγωτό Κρι Κρι με αγαπημένες γεύσεις που αγκαλιάζονται από διπλή επικάλυψη σοκολάτας. Μοναδικές προτάσεις, που δε θα αφήσουν ασυγκίνητους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, αφού μια δαγκωνιά αρκεί για να ταξιδέψει όλες τις αισθήσεις. Master Double, με πραγματική σοκολάτα!

Η αγαπημένη σειρά Master Double της Κρι Κρι εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο με το νέο Master Double Strawberry και μας προσκαλεί να ενδώσουμε στον πειρασμό της σειράς παγωτών Master, με μήνυμα: «Πραγματική σοκολάτα, εξωπραγματική απόλαυση».

Master Double Strawberry

Απολαυστικό παγωτό με γεύση φράουλας και πλούσιο σιρόπι φράουλας βουτηγμένο σε διπλή σοκολατένια επικάλυψη. Η νέα προσθήκη της σειράς Master που θα σας συναρπάσει!

Master Double Caramel

Ένας ξεχωριστός συνδυασμός από βελούδινο παγωτό βανίλια με λαχταριστό σιρόπι καραμέλας και διπλή επικάλυψη σοκολάτας για την πιο καραμελένια γεύση του καλοκαιριού!

Master Double Chocolate

Τι γίνεται όταν το παγωτό σοκολάτας συναντά το σοκολατένιο σιρόπι και τη διπλή επικάλυψη σοκολάτας; Το Master Double Chocolate, για λαχταριστή και σοκολατένια απόλαυση!


Για αυτούς που αναζητούν όλη την απόλαυση χωρίς τη ζάχαρη, το νέο Master ION Αμυγδάλου με στέβια έρχεται να δώσει τη λύση. Παγωτό βανίλια με στέβια και επικάλυψη λαχταριστής αυθεντικής σοκολάτας ΙΟΝ Αμυγδάλου με στέβια. Ίδια αγαπημένη γεύση, χωρίς ζάχαρη!

Παραδώσου στην εξωπραγματική απόλαυση της πραγματικής σοκολάτας των Master της Κρι Κρι.

Εσύ θα καταφέρεις να αντισταθείς στον πειρασμό της πραγματικής σοκολάτας;