Αυτή είναι η δροσιστική απόλαυση που θα… σκίσει το φετινό καλοκαίρι!

Αυτή είναι η δροσιστική απόλαυση που θα… σκίσει το φετινό καλοκαίρι!

Από όταν θυμάσαι τον εαυτό σου, ποιο είναι το «μαγικό» τρίπτυχο που «απογειώνει» κάθε χρόνο το καλοκαίρι σου; Άσε με να μαντέψω… Διακοπές, θάλασσα και παγωτό; Ναι, η αλήθεια είναι πως χωρίς ένα από αυτά τα τρία, ακόμη και η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου θα ήταν εντελώς κοινότυπη. Οι «καυτή» περίοδος των διακοπών άλλωστε είναι εκείνη που μας κάνει να χάνουμε το μέτρημα των ημερών, των μπάνιων και των παγωτών, όμως τι θα ήταν η διακοπές χωρίς την αλμυρή δροσιά του απέραντου γαλάζιου και χωρίς τη γλύκα που «κρύβεται» στα κλασικά πλέον κίτρινα ψυγεία των περιπτέρων;

Αισίως λοιπόν, πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην «καρδιά» του καλοκαιριού, η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει και αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμη σε ποια «πινέζα» του Αιγαίου θα ξεκαλοκαιριάσεις και σε ποια χρυσή αμμουδιά θα απλώσεις την ψάθα σου, εμείς ξέρουμε ποιες είναι οι νέες γεύσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις μέσα στους μήνες που θα ακολουθήσουν. Οι λαχταριστοί και -πάντα- τραγανοί πύραυλοι που «προσγειώθηκαν» -υποθέτουμε από τον παράδεισο, κατευθείαν στα ψυγεία της Κρι Κρι, είναι δύο απολαυστικές εμπειρίες που δεν γίνεται με τίποτα να λείπουν από την bucket list του φετινού καλοκαιριού!

κρι κρι 2

Οι περιγραφές είναι εντελώς περιττές όταν αφορούν στα παγωτά της καρδιάς μας, με τα οποία οι περισσότερες από εμάς μεγαλώσαμε, οφείλουμε όμως να μοιραστούμε μαζί σου την καλοκαιρινή «αποκάλυψη» που φέρει το όνομα Rodeo Grand Cookies! Ο δημοφιλής και αγαπημένος πύραυλος της Κρι Κρι, Rodeo, με την ίδια «τρυφερή» υφή την «εκρηκτικά» κριτσανιστή του βάφλα στο τελείωμα και το… grand μέγεθός του, απέκτησε μία καινούργια, αυθεντική «μπισκοτένια» γεύση παγωτού cookies, γαρνιρισμένη από «πλούσιο» σιρόπι σοκολάτας, που θα σε κάνει να… παραληρείς από απόλαυση! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως φέτος τουλάχιστον, έχεις έναν πραγματικά καλό λόγο να χάσεις το μέτρημα των παγωτών σου!

κρι κρι 3

Η απόλαυση όμως δεν σταματάει εδώ φίλη μου καθώς, η πιο… πετυχημένη και γευστική συνεργασία, αυτής της Κρι Κρι με την ΙΟΝ, έκανε πάλι το θαύμα της, μετατρέποντας τη γνώριμη NuCrema (ναι, εκείνη που όλο το χειμώνα συνήθιζες να τρως με το κουταλάκι) σε έναν Rodeo πύραυλο-πειρασμό από παγωτό πραλίνας φουντουκιού και φυσικά NuCrema. Ετοιμάσου να χάσεις τα λόγια σου και να βαρεθείς να σκίζεις και να ξετυλίγεις περιτυλίγματα. Δεν έχει ξανασυμβεί παγωτό, να παραμένει τόσο απολαυστικό από την κορυφή του μέχρι και την τελευταία δαγκωνιά. Αυτό οφείλεται βέβαια στη γεμάτη και βελούδινη αίσθηση της NuCrema IΟΝ, η οποία σε συνδυασμό με στην τραγανή βάφλα χωνάκι, δημιουργούν μία αναπάντεχη «σύγκρουση», που παρασύρει τον ουρανίσκο μας σε ανεξερεύνητα γευστικά μονοπάτια. Πες μου φίλη μου, τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα παγωτό;

κρι κρι 4

Γνωρίζοντας πλέον όλα τα παραπάνω, νομίζω δεν έχεις καμία αμφιβολία πως οι μέρες που θα έρθουν, όπου ή με όποιον και να σε βρουν, θα έχουν την ίδια ένταση και γεύση, όπως τα καλοκαίρια εκείνα που ήσουν πολύ μικρή και νόμιζες πως οι διακοπές θα κρατήσουν για πάντα. Ναι, μπορεί τελικά να μην είναι έτσι, όμως όσο συνεχίζεις να αναζητείς τα κίτρινα ψυγεία της Κρι Κρι στα περίπτερα, η απόλαυση να είσαι σίγουρη πως δεν θα σταματήσει ποτέ!